2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım uyur birazda dinlenebilirsin. Hem gece uyuma hem gündüz uyuma nerden buluyorlar bu enerjiyi

Hepinize geçmiş olsun...

benimkiler de böyle.

Korkarim ben ya sen oyle mi yapiyosun
Valla ben çok sık yapıyorum bunu yastığın üstüne koyunca benim onun üstüne çıkma ihtimalim kalmıyor canım. Bi de artık büyüdüler normal emzirirken memeni it burnu kapanınca yaygarayi basar zaten onu bi dene ben öyle yatmadan denedim.benimki burnu kapanmaya.başladığı an yaygarayi basiyor :)

Ben otururken uyuyorum emzirirken gecede gunduzde
Ben otururken uyuyamiyorum maalesef ya çok denedim .Bu yastık üstüne koyup emzirme işi iyi oldu zaten benimkiler normalde 75 simdi 80-85 arası oldu yastık koymazsam yetişmez

Selam ey ahali...
Selam gecmis olsun size.cok zor herkesin hasta olmasi.kime kosup bakacagini sasiriyor insan.benimde sevgili bir arkadasim ve 2.5 yasindaki oglu dun bize ugradilar.cocuk hasta ama gezmelerde.ve tabi benim yavrular da suan hasta.acik acik diycem galiba artik hastaysaniz gelmeyin diye.bu ilk degil cunku.

Ben otururken uyuyamiyorum maalesef ya çok denedim .Bu yastık üstüne koyup emzirme işi iyi oldu zaten benimkiler normalde 75 simdi 80-85 arası oldu yastık koymazsam yetişmez
puuhhaa ne güldüm yaa.bnmkilerde yatarak emzirmeye yetişmiyor.bu sabah otururken basım düşmüş uyumuşum o 5 dk bna 1 saat gibiydik.öluyorum uyku diyee aah uyku senin kıymetini bilememisiimm

Ay varya o duruma bnde sinir oluyorum.kapiya yazı asmalı yeni dogum yapan anneler toparlanmadan bebek gormeye gelenler .hasta hasta misagirlige gelenler.vakitsiz gelenler..manyak bu insanlar yaa.benim ev cok merkezi bi yerde çarşıya çıkan soluğu bende aliyor.yahu geliyorsunda nereye geliyorsun bir dusun dimi müsait mi uykusuz mu..ooff onceden bunlara takmazdım artik takıyorum cunku uygun olamiyrm

Son düzenleme:
Dusunce 0.benimki de catkapi geldi.laftan 1 musaitmisin.iii mii derken 10 dk ugruycam diyip daldi. off yine bana sumuk yine bana oksuruk

puuhhaa ne güldüm yaa.bnmkilerde yatarak emzirmeye yetişmiyor.bu sabah otururken basım düşmüş uyumuşum o 5 dk bna 1 saat gibiydik.öluyorum uyku diyee aah uyku senin kıymetini bilememisiimm
Aynen bazen o 5 dk.lar ile yaşıyoruz ama bu günler de geçecek her anın kıymeti bilinmeli uykusuzluğun bile

Ben sosyal medyamda paylaştım opmeyin hastaysaniz gelmeyin diye cunku dudaginda ucuyla gelip cocugu bide open kv de hala sinr oluyorum insallah goruyolardir paylasimlari :)))

Denicem.bunu kocamda salonda yatiyor zaten insallah becerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…