2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 2 memeyi tamamen bitirip oyle mama veriyorum 10 gundur 4 ten 3e durstu 5 gundur de 90 ml den 60.mle dustu yani 90*4 ten 60*3 oldu bakalim carsamba dr kontrolu var kilo alimi nasil ben son 1 haftadır almiyor gibi goruyorum ama bakalim
Boyu da orantılı uzuyorsa sen almiyor gibi goruyor olabilirsin inşallah her sey yolundadır canım inşallah hepimiz mamayi bırakırız

Insallah canim ya bizde oyle oluruz yanliz benim oglan almamaya basladi sagmaya calisiyorun
Canım ayakta hoplatarak vermeye çalış meme reddi olabilirmis 2-3 ay civarında yenebilirsin bunu

exixizimm benim buyuk sipamda 2.
ayindan beri ust ortmez uyku tulumuda ben almadim her ust degistirmemiz sorun diye besiginin uzerine bi carsaf ortup elektrikli soba aciyordum gece ev kaloriferli oldugu halde en kucuk odaya tasidik bizde yatagimizi sirf hasta olmasin diye simdide yaz ginu battaniyeye sardi cocuk illa uzansa bile uzerini ortucem mavisiyle dengem sasti vallahi

Canım çok çok geçmiş olsun. Sizin daha şiddetli olmuş. Biz de hastalıktan tam çıkmış sayılmayız. Bebeler hasta olmasın . Çok geçmiş olsun canım

Canim sende ayakta sallayarak falan vermeye calissan ne olur birazda sakin ol senin kiz kirkini cikarip dogacakti nerdeyse fazla zeki dogdu ondan bu kadar seni elinde oynatmasi mamayida mesela kucaginda ver seni benimsesin iyice. Cok iyi anliyorum seni benim oglumda oyleydi buyuk kafayi memeye donduremezdim inan ki sut de gitti mamaya devam ettik saga saga da sut olmiyor emdigi gibi nasip dedik mamayla devam ettik uzulme olur mu bitanem sen elinden geleni yapiyorsun yalniz masallah kizina resimlerden belli cok hinzir duruyor cok sevimli

Kanz marka döll model tulumlarla ilk kızımı büyüttüm hala da giyiyor. Kışın içine pijama yazın boş tulum giydirdim. Bu kızıma da english göme marka hediye geldi bacaklı değil altı düz kenarı fermuarlı. Bir tanıdığımız da çocuğuna paten kumaştan diktirmiş tulumu. Bende seçenekler bunlar :)))

Allah aşkına çıldımama ramak kaldı bu kız huymu degiştiriyo ne memeyi emdikten sonra bir başlıyo kendini yirtarcasina aglamaya susturana kadar canim çıkıyo bugún dogru dúzgùnde uyumadi aslinda normal zamanda iyi gùlùcúkler atiyo ama bianda başliyo aglamaya neyapacagimi şaşardim hamagina koydum deli gibi salliyorum aglamasin diye

Gazi mi var acaba canim belki oda atak haftasindadir en akilli senin bebekti oda mi uydu bizimkilere

Canim adaçayı iç bide Sudafed varya soğuk algınlığı için o sütü çok azaltiyormus diye duymuştum..

Buraya fotoğraf izni çıktı, yavaş yavaş esnetirim ben bu durumu
Valla değdi ombreye verdiğim paraya, severek kullandım ama cuma günü belime inen saçlarımı omuz üstünde kestirme çılgınlığı yaptım. Doğumdan sonra hemen kestirip boyatırım diyordum ama boyatmaya kıyamadım. Dayanabildiğim yere kadar gidecek, çünkü çok fazla beyazım var benim. Tv izliyoruz ama parça pinçik, keyifle tek oturumda netflix dizisi izleme günleri de gelir inşallah

Canim bilmiyorum bi annemlerin oraya tatile geldim 3 gùndúr huzursuz ama bugyn koptu resmen korkuyorum birsey cikacak diye
Olmaz canim insallah biraz altini acik birak soguk degilse benimki yaygarayi basiyor bezini acinca agu gugu deyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…