2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bir buraya koyabildim kuzumun fotoğrafını
Iyi yine buraya izin vermis, bizimki hicbir yere izin vermiyor. Kiskanc kiz babasi oldu başıma

Ben geçen sene 450₺ civarı vermiştim ombreye. Pahalı ama güzel yapan yere denk gelirsen çok hoş oluyor.
Ombreye o para deger canim, zaten uzum sure tek secenek ombre olacak. Cunku boya kimyasal emzirirken tene temas etmesini istemem. Yani hamileyken kacindigimiz kimyasallar sute de gecebilir degil mi
Biz netflix üyeliğimizi kapattık nası olsa izleyemiyoruz diye, daha ömür boyu izleyemezmişiz gibi geliyor
Bizim netflix devam ustune turk dizileri icim blutv uyeligi aldim. Tum gun bebis emzirirken kucakt otururken tv seyrediyorum. Ben ben olmaktan ciktim
Canim allahtan acil sifalar diliyorum sana. Adacayi sutu azaltir diye biliyorum. Goguslerin dolsa da tamamen boşaltma, rahatlatacak kadar elle sag. Bi muddet dolu oluyor sonra cekiliyor sut

Kuzum gecmis olsun cok, merak ettim seni. Neden olmus ki enfeksiyon cok gecmis olsun. Moralini bozma Allah dermansiz dert vermesin
Cano ilk bebekte sadece emzirmeye cabalayan mamaya aldanmayan anne cok az kaldi heleki sezaryen olupda bu isin icinden cikarsin insallah sen benim oglumda bi gogsume karsi tepki basladi insallah korktugum basima gelmezde o gogsumu birakmaz
Bu konuda bizim topik gibisi yok yine. Herkes emzirmeye calisiyor, care ariyor. Temmuz topiginde nerdeyse anne sutu alan bebis yok, dedigin dogru cabalamayan anne cok maalesef
Hayaller kola sigara, gerçekler kimyon rezene...
Ya benim de kahve sigara keyfi yaptigim arkadaslarla gorustugumde canim cekiyor ama inatla direniyorum. Emzirirken icmem zaten hamilelikle 3 yil olur nerden baksan, 3 yil icmeyip baslar miyim. Buyuk ihtimal baslamam diye dusunurken bile uzuluyorum. Keyfi baska cunku su emojiye bile bayiliyorum

Lutfen sigara demeyinnnn ya alip bir paket bitiresim var cok kotu canim istiyor... neyse burda iceyim bariiii

Ben arada kacamak yapiyorum ama daha cok canim istiyor bu kez 4 yildir bir tane falan iciyorum gunde ama bugunlerde cildiricam murat kekillinin cilgin kibindeki gibi bir turlu kokten vazgecemedim gitti ben 23 yasina kadar icmedim koskoca universite hayatim boyunca son yil basladim temiz basladim anlayacagin yak bi tane icelim karsilikli

Cano ilk bebekte sadece emzirmeye cabalayan mamaya aldanmayan anne cok az kaldi heleki sezaryen olupda bu isin icinden cikarsin insallah sen benim oglumda bi gogsume karsi tepki basladi insallah korktugum basima gelmezde o gogsumu birakmaz
Genelleme yapman hos olmadi bence kimin nasil bir caba icinde oldugunu bilmiyirsun herkesin sutu yetecek yada yarayacak diye bir durum maalesef olmuyor mama hazirlamak inanki kolay degil aglarken bi yandan su isit mamayi eşitle sonra ilit vss kimse tercih etmez mama vermeyi bu mamaya aldanmak degil ama.gozunun onunde bebegin kilo kaybına ugrayinca mecbur kaliyorsun mama vermeye

T TubaSude hic üstünü örtemiyorum yaa hadi simdi burda hala yaz devam ediyor ama kisin napcam bilmiyorum uyku tulumu alıp da kenarda dursun da istemiyorum en ucuzu 150 200 tl

Canim niye uzerine alindin ki ben burada kimseyi baz alarak soylemedim bunu kaldiki ilk bebekte bende ayni hataya dustum o yuzden soyledim hele ki sen hic alinma bebegin erken dogdu ve kuvozde mamaya alismamasi mumkun degildi zaten senin bebegi oyle gorunce sutunun hic gelmeme gibi bi durumda soz konusu olabilirdi ugrastigin icin suan emzirebiliyorsun kirdiysam.afedersin ama topikteki hic kimse icin demedim bunu cabalayan anne cok az kaldi dedim sadece

Arkadaşlar kızım çok gazlı biliyorsunuz birçok şey denedim şimdi acaba kanguru alsam mı diye düşünüyorum sever mi acaba rahatlatır mı? Ne dersiniz alırsam da hangi markayı alayım
Canım ben bütün sabah yine susturamadım kanguruya bindirdim 40 dk falan yürüdük, ilk bindiğinde ağladı kapıdan çıkınca sustu apartmandan çıkınca uyudu geri eve gelene kadar. Tabi eve girdikten sonra başa sardık ama o süreyi kar saydım

Ben cinsiyetini söylediğimde kardeşim kuzenlerim zaten sen kaynana olmak için doğmuştun, isabet oldu dediler, yazık şimdiden gelinime
Biz çekiyoruz gelinler eksik kalsın ya yazık kızım olursa evlendirmem ben galiba :)

Daha 40 günlükken 0-3 aylıklar boydan çekmeye başlamıştı. Ne çabuk da büyüyor bu kuzular
Evet maşallah hızla büyüyor yavrular seneye bu zamanlar ne tatlı olurlarrr şimdiden hayal ediyorum yerim yerimmm

(Kız hakkaten içmiş gibi oldum Emojiye hayran hayran baka kaldım)

Oy oyyy maşallah hepinize

Ben.kiyafet almamsitim iyiki almamisim sonra aldim oda yapmadim.ama yatakve cekmece bende beyaz aldim
Bizim oğlan beklenenden ufak doğunca biz eşimle gittik valla premature kıyafetler aldık 2 hafta giydirebildik

Canım ya benim yüzümden böyle bir durum oluştu sanırım. Burada her annenim ne kadar çaba verdiği ortada en çok çabalayanlardan biri de sensin, hatta burası olmasa ben de bu kadar çaba verebilir miydim bilmiyorum. Buraya yazdığım her şeyi özenle seçmeye çalışıyorum ama bir anne bile benim yüzümden üzülürse gerçekten çok üzülürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…