- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #77.101
Ohhhh keske icsek. Ben kocanin yuzunden biraktim evlenmeden once birak demisti haberi yok.ictigimden olsa beni balkondan asagi atar herhalde oh kendi karsimda iciyor cogu zaman ac kalan cocuklar gibi gozunun icine bakiyorum demiyor ki al bi tanede sen yak.karsilikli icelim(Kız hakkaten içmiş gibi oldum Emojiye hayran hayran baka kaldım)
rofleli_kedi basbelasiyim Efsun64 exixizimm
Bugün annemdeydim bir komşusu geldi 8 sene önce sezaryen yapmış sütü yokmuş tam 4 ay her mamadan önce çocuk bırakana kadar emzirmis ve manuel pompayla pompa yapmış. Sütü 4 ay sonra gürül gürül gelmiş ve mamayi birden bırakabilmis. Bebeğini de 2 seneyi aşkın emzirmis zor biraktirmis .İnternette tanımadığımız insanların yaptıklarını okuyoruz ama bu baya iyi tanıdığımız komşumuz . bana çok umut ışığı oldu size de olsun istedim. Emzirmeyi ve pompayi bırakmayın sutunuz hiç gelmese bile devam edin ki hepimizin az da olsa sütü var
Tamam canim hepimiz cabaliyiruz birlikte mucadele veriyoruz ben alinganlik yaotim biraz sende kusura bakmaCanim niye uzerine alindin ki ben burada kimseyi baz alarak soylemedim bunu kaldiki ilk bebekte bende ayni hataya dustum o yuzden soyledim hele ki sen hic alinma bebegin erken dogdu ve kuvozde mamaya alismamasi mumkun degildi zaten senin bebegi oyle gorunce sutunun hic gelmeme gibi bi durumda soz konusu olabilirdi ugrastigin icin suan emzirebiliyorsun kirdiysam.afedersin ama topikteki hic kimse icin demedim bunu cabalayan anne cok az kaldi dedim sadece
Ohooo olur mu öyle şey sana içirmiyorsa kendide içmesin. Çekilir mi öyle Çin işkencesi gibiOhhhh keske icsek. Ben kocanin yuzunden biraktim evlenmeden once birak demisti haberi yok.ictigimden olsa beni balkondan asagi atar herhalde oh kendi karsimda iciyor cogu zaman ac kalan cocuklar gibi gozunun icine bakiyorum demiyor ki al bi tanede sen yak.karsilikli icelim
Ben 2 memeyi tamamen bitirip oyle mama veriyorum 10 gundur 4 ten 3e durstu 5 gundur de 90 ml den 60.mle dustu yani 90*4 ten 60*3 oldu bakalim carsamba dr kontrolu var kilo alimi nasil ben son 1 haftadır almiyor gibi goruyorum ama bakalimrofleli_kedi basbelasiyim Efsun64 exixizimm
Bugün annemdeydim bir komşusu geldi 8 sene önce sezaryen yapmış sütü yokmuş tam 4 ay her mamadan önce çocuk bırakana kadar emzirmis ve manuel pompayla pompa yapmış. Sütü 4 ay sonra gürül gürül gelmiş ve mamayi birden bırakabilmis. Bebeğini de 2 seneyi aşkın emzirmis zor biraktirmis .İnternette tanımadığımız insanların yaptıklarını okuyoruz ama bu baya iyi tanıdığımız komşumuz . bana çok umut ışığı oldu size de olsun istedim. Emzirmeyi ve pompayi bırakmayın sutunuz hiç gelmese bile devam edin ki hepimizin az da olsa sütü var
Senin nezdinde soyleyeyim baska.arkadaslarda uzerine alindaysa kusura bakmasinlar kizlar cidden bizim topikte kimseye degildi sozum genel.olarak boyle bi algi oldugunu soylemek.istemistim yoksa bizdeki herkes emzirme cabasindaTamam canim hepimiz cabaliyiruz birlikte mucadele veriyoruz ben alinganlik yaotim biraz sende kusura bakma
Bencede olmazda onun is stresi cok fazla hic sanmam birakacagini bende normalde sigaradan nefret ederdim ama arkadas ortaminda cay kahve sigara hos sohbet guzel.gidiyordu keratayla ama iste halimiz ortada hic iyi degilmis boyledeOhooo olur mu öyle şey sana içirmiyorsa kendide içmesin. Çekilir mi öyle Çin işkencesi gibi
Ya canim damla damlada geliyorsa vardir gelme ihtimali hem sabah ne guzel mamipower iae yariyor diyordun gun boyu emdiyse goguslerinin bos gibi olmasi normal amaAyyy valla çok iyi geldi bu
Bugun daha kendimi halsiz hissediyorum kız memeye yaklaşıyor kıyameti kopartıyor vermicem ugrasmicam yaa dedim kendi kendime
Pompayı da kaldırdım gözümün önünden hatta
Lohusa bunalımına geç girdim herhalde ama ben pompaya gidiiim bana müsade :)
Ya canim damla damlada geliyorsa vardir gelme ihtimali hem sabah ne guzel mamipower iae yariyor diyordun gun boyu emdiyse goguslerinin bos gibi olmasi normal ama
Maşallah size. Anne güzel, kızlar da anneye benziyor maşallahMaşallah anneli bebişli fotolar gördüm hepiniz çok tatlisiniz yaklaşık 1000 küsür msj okudum kaç gündür sonuna gelmeye calisiyorumsonunda geldim bu da bizden olsun yaklaşık 10 gün oncenin fotosu daha yenisini bulamadim
Yavrucum üzme kendini, bizim stresimiz birebir onlara yansıyor. Önce senin sakin olman lazım. Sen elinden geleni yapıyorsun. Olmuyorsa da dünyanın sonu değil, çabaladım elimden gelen herşeyi yaptım dersin.. pes etmek yok.Yok iste emmiyor bi turlu emmiyor
Cikdircam artık
Memeyi açtığım anda kıyamet kopuyor
Açlıktan öluyor zorla 2-3 çekip bırakıyor
Mama vermedim 4-5 saat ağlamaktan helak oluyor yine de mama almıyor
Atak dönemi mi zaten uyumuyor durmuyor bi de beni istememesi gücüme gidiyor
Uyku tulumu harika bir şey, bizimkiler 3ü de giyiyorKizlar uyku tulumu olarak almayi düşünüyorum
Gerci kundak olarak almadigima pişmanım ama ne dersiniz alinir mi
Elyaf olmaması gerekiyormus bu pamuk ama sanirim baya ince icine giydirmek lazim.pijama daha önce kullanan anneler bir fikir verebilir mi
Yavrucum üzme kendini, bizim stresimiz birebir onlara yansıyor. Önce senin sakin olman lazım. Sen elinden geleni yapıyorsun. Olmuyorsa da dünyanın sonu değil, çabaladım elimden gelen herşeyi yaptım dersin.. pes etmek yok.
Ah kombi olsa burda dogal gaz yok maalesef klima ile issiniyoruz ben normalde yatak odasinda ısıtıcı kullanmiyorum genclik ateşi dermisim hahahaBir sürü aldım ben canım her modelden
Hiçbiri uyumadı
Serin seviyorlar benimkiler
Kombiyi fazla yakıyorum sıcaklık evde yüksek oluyor
Üstleri açık
Yapacak birşey yok
Elyaf almayin diye okumustum sizinkiler yun muUyku tulumu harika bir şey, bizimkiler 3ü de giyiyorama bu çok ince duruyor canım, ya içlikli al ya yünle sıkı ördür daha kullanışlı olacak bence
Git git pompala.canım ben de yarın alacağım manuel.pompami insallah. Hastane tipi kiralik pompayi cumartesi iade etmiştikAyyy valla çok iyi geldi bu
Bugun daha kendimi halsiz hissediyorum kız memeye yaklaşıyor kıyameti kopartıyor vermicem ugrasmicam yaa dedim kendi kendime
Pompayı da kaldırdım gözümün önünden hatta
Lohusa bunalımına geç girdim herhalde ama ben pompaya gidiiim bana müsade :)
Insallah canim ya bizde oyle oluruz yanliz benim oglan almamaya basladi sagmaya calisiyorunrofleli_kedi basbelasiyim Efsun64 exixizimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?