- Konu Sahibi Nesrinay86
- #77.141
https://www.facebook.com/100012417697529/posts/541743489582903/ bu videoyu izleyin yanlis yazmisim digerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nekadar sacma bende video gorûnúgo buraya attigimda feys diyo bebeklerin birokoli yemeleeiyle ilgili komik bir videoyduhttps://www.facebook.com/100012417697529/posts/541743489582903/ bu videoyu izleyin yanlis yazmisim digerini
Elyaf yorganda yatmıyormuyuz yatıyoruz. Ben o kadar hassas yaklaşmıyorum canım , elyaf bebişinki. Kızıma yün iplikle ördüm o d sıcacık ama şimdi öremem o dönem beklediğim bir işin stresini atmak için iki hafta onu örmüştüm. Öncesi onda da elyaflıydıElyaf almayin diye okumustum sizinkiler yun mu
O firmanın her şeyi güzel. Soft battaniyesi de bize hediye geldi o kadar güzel ki. Yatak alezinden makyaj malzemesine kadar seviyorumexixizimm english home marka. Paten değil pazen kumaş olacak. Ah bu akıllı telefonlar
Kıyamam ben sana, üzme kendini sabah ola hayrola. Aglamis rahatlamissin yarın herşey daha güzel olacak.Zaten belli etmeyeyim dedikçe sistim zaten
Eşime bıraktım
Gittim odamda 2 saat ağla ağla
Sanırım takmiyirum dedim dedim
34. Gün Bugun patladım
Yarın yine eski tempo devam
yavrucum bugün doktordaydin panik yapma. Ev değişikliğindendir o. Ayy bende gidicem gözüm korkmaya başladı. Hayır ta izmit ten kalk kayseriye git ha deyince dönemem de.Allah aşkına çıldımama ramak kaldı bu kız huymu degiştiriyo ne memeyi emdikten sonra bir başlıyo kendini yirtarcasina aglamaya susturana kadar canim çıkıyo bugún dogru dúzgùnde uyumadi aslinda normal zamanda iyi gùlùcúkler atiyo ama bianda başliyo aglamaya neyapacagimi şaşardim hamagina koydum deli gibi salliyorum aglamasin diye![]()
Yoo biz memedeyiz tabikiVayyy herkes uykuda maaşallah
Ayy gecmiş olsun canım inşallah cabuk atlatırsınız hepiniz, bende ayagımda sallıyorum keratayı beşiğe koyuyom uyanıyo zaten butun gun yapışık ikiz gıbıbgezıoz ustumden inmyo bari gece uyutsa01.30dan beri ayakta olan kızım an itibariyle beşiğinde Hale’n sallanmaktadır. Kendisi hasta olup yarına doktor randevusu alınmıştır. Ablası ise hastalıktan kurtulamamış olup gördüğü kötü rüya sonrası yanımda uyumaktadır. Evin babası da tam gaz hasta olup başka odaya iki gecedir misafir konumundadır. Hatta yarın sabah şehir dışına yolcudur. Gurbette yalnız olan ben garibanın sinüziti azmış durumdadır. Vaziyetler böyle... ya sabır ya selamet
Ke dileri icin canim yoksa canimiza minnet keseriz keyfimize bakariz ben 1 yil olacak sacimi biyataniyorum bembeyaz ve ilk defa beni boyle gordu millet :)Benimki de bu ara öyle ben hoppidi hoppidi yaparak veriyorum deli gibi gözüküyorum yüksek ihtimal:)))
Birde emzirirken insanin cok uykusu geliyorUyku icin olucem az kaldi emdigi dk kadar uyusa bari yok sallamazsan hemen uyaniyor
O uyku neden beboşlar uyuyunca kaçıyor? Evren benimle dalga geçiyorBirde emzirirken insanin cok uykusu geliyor![]()
Sorma :) bilse kuzular emerler ay daha bunun 2 yaş sendromu var ergenligi varrrr oy daglarKe dileri icin canim yoksa canimiza minnet keseriz keyfimize bakariz ben 1 yil olacak sacimi biyataniyorum bembeyaz ve ilk defa beni boyle gordu millet :)
Hepinize çok geçmiş olsun, Allah sana da güç kuvvet versin01.30dan beri ayakta olan kızım an itibariyle beşiğinde Hale’n sallanmaktadır. Kendisi hasta olup yarına doktor randevusu alınmıştır. Ablası ise hastalıktan kurtulamamış olup gördüğü kötü rüya sonrası yanımda uyumaktadır. Evin babası da tam gaz hasta olup başka odaya iki gecedir misafir konumundadır. Hatta yarın sabah şehir dışına yolcudur. Gurbette yalnız olan ben garibanın sinüziti azmış durumdadır. Vaziyetler böyle... ya sabır ya selamet