• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de bir buraya koyabildim kuzumun fotoğrafını
Iyi yine buraya izin vermis, bizimki hicbir yere izin vermiyor. Kiskanc kiz babasi oldu başıma :eek:

Ben geçen sene 450₺ civarı vermiştim ombreye. Pahalı ama güzel yapan yere denk gelirsen çok hoş oluyor.
Ombreye o para deger canim, zaten uzum sure tek secenek ombre olacak. Cunku boya kimyasal emzirirken tene temas etmesini istemem. Yani hamileyken kacindigimiz kimyasallar sute de gecebilir degil mi:duduk:
Biz netflix üyeliğimizi kapattık nası olsa izleyemiyoruz diye, daha ömür boyu izleyemezmişiz gibi geliyor:olamaz:
Bizim netflix devam ustune turk dizileri icim blutv uyeligi aldim. Tum gun bebis emzirirken kucakt otururken tv seyrediyorum. Ben ben olmaktan ciktim:olamaz:
Kizlar daha once yazdigim gibi ben ms hastasiyim. Oglumu emziriyorum ama son gunlerde cok kilo kaybettim, ms yuzunden herseyi yemem mumkun degil, bir de gaz yapan yiyecekleri simdi yemiyorum. Son gunlerde bas donmem de oluyor. Emzirmeyi birakmak istiyorum, ms atagim olucak diye korkutorum cunku cok yoruldum. Doktorumla konustum belki emzirmeyi birakman daha iyi dedi. Zaten oglumda bu ay sadece 700g aldi. Size sorum nasil sutumu cabuk keserim, cunku terapim var onun yuzunden formulu ve meme sutunu karistiramam, sadece formulu vermem gerekiyor. Yardimci olun kizlar lutfen.
Canim allahtan acil sifalar diliyorum sana. Adacayi sutu azaltir diye biliyorum. Goguslerin dolsa da tamamen boşaltma, rahatlatacak kadar elle sag. Bi muddet dolu oluyor sonra cekiliyor sut

Kizar slm uzun zamandır yazamiorum 8 gündur oglum hastanede yatiyor oksuruk hiriltiyla geldik kanında çok yüksek mikrop enfeksiyon çıktı yatış yapıldı cok sukur enfeksiyonu düştü kontrol amaçlı kardiyolojiye falan gorunduk orda koroner damarı normale göre biraz geniş çıktı ama yapısal olabilirmiş yanı son 1 aydır hastalık vs bunlarla urasiorum 2. Buçuk aylık çocuk bi sürü damardan ilaç aldı morelim sıfır biroance taburcu olalım diyé beklioruz inş çıkarız normal hayatimiza döneriz. Umarim herkes iyidir daha güzel hbrlerle gorusmek üzere. .
Kuzum gecmis olsun cok, merak ettim seni. Neden olmus ki enfeksiyon cok gecmis olsun. Moralini bozma Allah dermansiz dert vermesin :dua:
Cano ilk bebekte sadece emzirmeye cabalayan mamaya aldanmayan anne cok az kaldi heleki sezaryen olupda bu isin icinden cikarsin insallah sen benim oglumda bi gogsume karsi tepki basladi insallah korktugum basima gelmezde o gogsumu birakmaz
Bu konuda bizim topik gibisi yok yine. Herkes emzirmeye calisiyor, care ariyor. Temmuz topiginde nerdeyse anne sutu alan bebis yok, dedigin dogru cabalamayan anne cok maalesef
Hayaller kola sigara, gerçekler kimyon rezene... :işsiz:
Ya benim de kahve sigara keyfi yaptigim arkadaslarla gorustugumde canim cekiyor ama inatla direniyorum. Emzirirken icmem zaten hamilelikle 3 yil olur nerden baksan, 3 yil icmeyip baslar miyim. Buyuk ihtimal baslamam diye dusunurken bile uzuluyorum. Keyfi baska cunku:KK14: su emojiye bile bayiliyorum

Iyi yine buraya izin vermis, bizimki hicbir yere izin vermiyor. Kiskanc kiz babasi oldu başıma :eek:

Ombreye o para deger canim, zaten uzum sure tek secenek ombre olacak. Cunku boya kimyasal emzirirken tene temas etmesini istemem. Yani hamileyken kacindigimiz kimyasallar sute de gecebilir degil mi:duduk:

Bizim netflix devam ustune turk dizileri icim blutv uyeligi aldim. Tum gun bebis emzirirken kucakt otururken tv seyrediyorum. Ben ben olmaktan ciktim:olamaz:

Canim allahtan acil sifalar diliyorum sana. Adacayi sutu azaltir diye biliyorum. Goguslerin dolsa da tamamen boşaltma, rahatlatacak kadar elle sag. Bi muddet dolu oluyor sonra cekiliyor sut

Kuzum gecmis olsun cok, merak ettim seni. Neden olmus ki enfeksiyon cok gecmis olsun. Moralini bozma Allah dermansiz dert vermesin :dua:

Bu konuda bizim topik gibisi yok yine. Herkes emzirmeye calisiyor, care ariyor. Temmuz topiginde nerdeyse anne sutu alan bebis yok, dedigin dogru cabalamayan anne cok maalesef
Cok zor ya mama diye bi secenek var deyip herkes kolay yolu seciyor bebeklerde zaten Allahtan ariyor buyuk kolaylik onlara kucuk oglumunemzirdikce aglamak geliyor icimden buyuk icin ayni cabayi gostermedim diye

Ya benim de kahve sigara keyfi yaptigim arkadaslarla gorustugumde canim cekiyor ama inatla direniyorum. Emzirirken icmem zaten hamilelikle 3 yil olur nerden baksan, 3 yil icmeyip baslar miyim. Buyuk ihtimal baslamam diye dusunurken bile uzuluyorum. Keyfi baska cunku:KK14: su emojiye bile bayiliyorum

Lutfen sigara demeyinnnn ya alip bir paket bitiresim var cok kotu canim istiyor... neyse burda iceyim bariiii :KK14:

E Egepam sen başlayamam diye üzülüyormuşsun benimse kafamda hiç bitmedi. Yani emzirme bittiği gibi başlarım. Hamilelikte bir iki fırt kaçamak yapıyordum çok nadir. Şimdi bebek gözümün önünde olunca oda yok. Ay Minik kuzular Minik kuzular ancaaaa emojiden içeriz artık.
Ben arada kacamak yapiyorum ama daha cok canim istiyor bu kez 4 yildir bir tane falan iciyorum gunde :KK22: ama bugunlerde cildiricam murat kekillinin cilgin kibindeki gibi bir turlu kokten vazgecemedim gitti ben 23 yasina kadar icmedim koskoca universite hayatim boyunca son yil basladim temiz basladim anlayacagin :KK14: yak bi tane icelim karsilikli

Cano ilk bebekte sadece emzirmeye cabalayan mamaya aldanmayan anne cok az kaldi heleki sezaryen olupda bu isin icinden cikarsin insallah sen benim oglumda bi gogsume karsi tepki basladi insallah korktugum basima gelmezde o gogsumu birakmaz
Genelleme yapman hos olmadi bence kimin nasil bir caba icinde oldugunu bilmiyirsun herkesin sutu yetecek yada yarayacak diye bir durum maalesef olmuyor mama hazirlamak inanki kolay degil aglarken bi yandan su isit mamayi eşitle sonra ilit vss kimse tercih etmez mama vermeyi bu mamaya aldanmak degil ama.gozunun onunde bebegin kilo kaybına ugrayinca mecbur kaliyorsun mama vermeye

T TubaSude hic üstünü örtemiyorum yaa hadi simdi burda hala yaz devam ediyor ama kisin napcam bilmiyorum uyku tulumu alıp da kenarda dursun da istemiyorum en ucuzu 150 200 tl

Genelleme yapman hos olmadi bence kimin nasil bir caba icinde oldugunu bilmiyirsun herkesin sutu yetecek yada yarayacak diye bir durum maalesef olmuyor mama hazirlamak inanki kolay degil aglarken bi yandan su isit mamayi eşitle sonra ilit vss kimse tercih etmez mama vermeyi bu mamaya aldanmak degil ama.gozunun onunde bebegin kilo kaybına ugrayinca mecbur kaliyorsun mama vermeye
Canim niye uzerine alindin ki ben burada kimseyi baz alarak soylemedim bunu kaldiki ilk bebekte bende ayni hataya dustum o yuzden soyledim hele ki sen hic alinma bebegin erken dogdu ve kuvozde mamaya alismamasi mumkun degildi zaten senin bebegi oyle gorunce sutunun hic gelmeme gibi bi durumda soz konusu olabilirdi ugrastigin icin suan emzirebiliyorsun kirdiysam.afedersin ama topikteki hic kimse icin demedim bunu cabalayan anne cok az kaldi dedim sadece

Arkadaşlar kızım çok gazlı biliyorsunuz birçok şey denedim şimdi acaba kanguru alsam mı diye düşünüyorum sever mi acaba rahatlatır mı? Ne dersiniz alırsam da hangi markayı alayım
Canım ben bütün sabah yine susturamadım kanguruya bindirdim 40 dk falan yürüdük, ilk bindiğinde ağladı kapıdan çıkınca sustu apartmandan çıkınca uyudu geri eve gelene kadar. Tabi eve girdikten sonra başa sardık ama o süreyi kar saydım

Ben cinsiyetini söylediğimde kardeşim kuzenlerim zaten sen kaynana olmak için doğmuştun, isabet oldu dediler, yazık şimdiden gelinime :KK49:
Biz çekiyoruz gelinler eksik kalsın ya yazık kızım olursa evlendirmem ben galiba :)

Ben arada kacamak yapiyorum ama daha cok canim istiyor bu kez 4 yildir bir tane falan iciyorum gunde :KK22: ama bugunlerde cildiricam murat kekillinin cilgin kibindeki gibi bir turlu kokten vazgecemedim gitti ben 23 yasina kadar icmedim koskoca universite hayatim boyunca son yil basladim temiz basladim anlayacagin :KK14: yak bi tane icelim karsilikli
:KK14: (Kız hakkaten içmiş gibi oldum Emojiye hayran hayran baka kaldım)

Maşallah anneli bebişli fotolar gördüm hepiniz çok tatlisiniz yaklaşık 1000 küsür msj okudum kaç gündür sonuna gelmeye calisiyorum :işsiz: sonunda geldim bu da bizden olsun yaklaşık 10 gün oncenin fotosu :halay:daha yenisini bulamadim
Oy oyyy maşallah hepinize :nazar::KK200:

Ben.kiyafet almamsitim iyiki almamisim sonra aldim oda yapmadim.ama yatakve cekmece bende beyaz aldim
Bizim oğlan beklenenden ufak doğunca biz eşimle gittik valla premature kıyafetler aldık 2 hafta giydirebildik

Canım ya benim yüzümden böyle bir durum oluştu sanırım. Burada her annenim ne kadar çaba verdiği ortada en çok çabalayanlardan biri de sensin, hatta burası olmasa ben de bu kadar çaba verebilir miydim bilmiyorum. Buraya yazdığım her şeyi özenle seçmeye çalışıyorum ama bir anne bile benim yüzümden üzülürse gerçekten çok üzülürüm.

Back