2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim canim keske daha da yardimci olabilsek birde hangi memeyi vereceksen o kolunun yan tarafina yastik koyup bebegide normalde koydugunun tersine koyup denesen anlatabildim mi o pozisyonu bilmiyorum belkide biliyosundur zaten

Doktordan neden sadece slinge izin çıktı canım??? Bebiş kaç aylık ve sling ne marka??
Canım benim beboşun doğumda koprucuk kemiği kırıldı. Sanırım sling sarıp sarmaladigi için ona izin verdi ama onu da ağlama krizlerinde kullanmak amaçlı aldık. İzin çıkmış iken dışarı da cikarayim dedim. Çünkü benim minnoş bebek arabasında durmuyor.
Sevi Bebe markası. Bel destekli olandan aldım.

Gecmis olsun canim sen saglikli olki bebekte saglikli olsun sakin kendini kotu hissetme bak bizimde sutumuz yok benimki dogdugundan beri mama yiyor arada emiyor ama laf olsun diye

Cook tesekkur ederim canim

Gecmis olsun canim sen saglikli olki bebekte saglikli olsun sakin kendini kotu hissetme bak bizimde sutumuz yok benimki dogdugundan beri mama yiyor arada emiyor ama laf olsun diye
Tesekkur ederim canim, o kadar da uzulmuyorum canim sonucta msmayla buyuyen cok saglikli cocuk var, yapacak birsey yok.

Canım bir şey olmaz, ben tembelliğimden asidini almadan yaptım kaşlarına, yardım etti, bir iki güne geçti

Gecmis olsun canim.gogsunu bosalttiktan sonra gogus ucuna taze nane yapragi koy.en gec 2 gune kesilir sutun.

Sıcağı sevmeyen çocuk uyku tulumunda uyumuyor
Benimkilerin hiçbiri uyumadı tulumla
Çare olarak evi ısıtıyorum

Göğsünü sıkıca sararsan süt ağrı yapmadan geri çekiliyor canım
Rabbim şifa versin sana inşallah

Çok merak ettim seni canım
Çok geçmiş olsun moralini bozma inşallah geçecek toparlanacak
Birşeye ihtiyacın olursa buradayım canım
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Rica ederim canim keske daha da yardimci olabilsek birde hangi memeyi vereceksen o kolunun yan tarafina yastik koyup bebegide normalde koydugunun tersine koyup denesen anlatabildim mi o pozisyonu bilmiyorum belkide biliyosundur zaten
Deneyeyim canım biliyorum ama öyle emzirmemiştim

Kizlar bebegin anne sütûnd3ki bir besine alerjisi varsa kaka yaptigj zaman nasil yapiyo basina gelen varmi
Canim hemen panik yapma benim bebeğim mde inek sütüne alerji çıktı ben artık diyet yapıyorum hiç bir süt ürünü kullanmiyorum... once yeşile döndü kakasi sonra jel gibi oldu ben usudumu fazla mi on süt alıyor derken bi on gün falan geçti tabi ama bebeğim çok huzursuz ve gaziydi uyumuyor sürekli agliyordu.. en son kan görünce doktora gittik sonuç alerji hatta o ara hiç kilo almamış falan.. ama şimdi toparladı çocuk normale döndü karnı agridikca Ağlamış yazık alerjinin en büyük göstergesi kan kan yoksa doktorlar yeşil veya mucuslu kakayı onemsemiyor.. bezlerini iyice incele kan yoksa sikinti yoktur

Arkadaşlar kızım çok gazlı biliyorsunuz birçok şey denedim şimdi acaba kanguru alsam mı diye düşünüyorum sever mi acaba rahatlatır mı? Ne dersiniz alırsam da hangi markayı alayım

Canımm ... Hepimiz o haldeyiz . Senin güzelliğin yeter. Hediyen de nur topu oğlun maşallah

Mustela bebek nemlendirici kremi deneyebilirsin canim. Kuruluk var gibi

Çok çok çok geçmiş olsun İyi haberlerinizi bekliyoruz.

Arkadaşlar kızım çok gazlı biliyorsunuz birçok şey denedim şimdi acaba kanguru alsam mı diye düşünüyorum sever mi acaba rahatlatır mı? Ne dersiniz alırsam da hangi markayı alayım
Canım gazlı ve huysuzken kanguruda mümkün değil durmuyor benimki. Ama tabi bu bebekten bebeğe değişir bence. Solomombaby aldım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…