Iyi yine buraya izin vermis, bizimki hicbir yere izin vermiyor. Kiskanc kiz babasi oldu başıma
Ombreye o para deger canim, zaten uzum sure tek secenek ombre olacak. Cunku boya kimyasal emzirirken tene temas etmesini istemem. Yani hamileyken kacindigimiz kimyasallar sute de gecebilir degil mi
Bizim netflix devam ustune turk dizileri icim blutv uyeligi aldim. Tum gun bebis emzirirken kucakt otururken tv seyrediyorum. Ben ben olmaktan ciktim
Canim allahtan acil sifalar diliyorum sana. Adacayi sutu azaltir diye biliyorum. Goguslerin dolsa da tamamen boşaltma, rahatlatacak kadar elle sag. Bi muddet dolu oluyor sonra cekiliyor sut
Kuzum gecmis olsun cok, merak ettim seni. Neden olmus ki enfeksiyon cok gecmis olsun. Moralini bozma Allah dermansiz dert vermesin
Bu konuda bizim topik gibisi yok yine. Herkes emzirmeye calisiyor, care ariyor. Temmuz topiginde nerdeyse anne sutu alan bebis yok, dedigin dogru cabalamayan anne cok maalesef
Ya benim de kahve sigara keyfi yaptigim arkadaslarla gorustugumde canim cekiyor ama inatla direniyorum. Emzirirken icmem zaten hamilelikle 3 yil olur nerden baksan, 3 yil icmeyip baslar miyim. Buyuk ihtimal baslamam diye dusunurken bile uzuluyorum. Keyfi baska cunku

su emojiye bile bayiliyorum