• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet giyiniyorum. Adaçayı içiyorum şu an. Eşimle kızım da hastalar zaten. Bebiş eklenirse bitişinin resmidir. Ihlamur nane zencefil falan da içeyim bari. Saol canım teşekkürler
Adaçayı sütü çok fazla olan kadınlarda azalıp dengelenmesi için kullanılır canım bence içme

Canım uzunluğunu kestirmeye kıyamam, sadece kestim dedim eşim işten erken çıkıp geldi, yüreğime indi dedi. Ben de kıyamam, hele benim kızın saçını gör, poposunun aşağısında dümdüz saçları. Her gün tarayıp örmekten kollarım yoruluyor ama makas değdirmiyor, çiçek yapraklarıyla nefes aldığı gibi ben de onlarla nefes alıyorum diyor. Yani uzunluğa kıyamayız. E Egepam , Minik kuzular Minik kuzular ve @etka31112 ve sen deneyimliler olarak aynı sonuca vardığınıza göre ben süper akıllılık yapmayayım en iyisi, oturayım oturduğum yerde. E Egepam , 300 çok fazlaymış onu ombreye vereceğime 700 keratine veririm , 8-9 ay yıkayıp çıkınca fön çekilmiş gibi gezerim güzel güzel. O da 6 saat alıyor, şimdilik gidemem, bebek kokuya dayanmaz yanımda götürsem bile
Canim daha ucuza yapan vardir belki ama burda bile 1.5 sene once 300 e yaptirdim ki saclarim seninki kadar uzun degil. Bursa eminim daha pahalidir. Bi de ombreyi iyi yapan maalesef ki pahali istiyor, ucuz yapan ombreyi hakkiyla yapamayabilir. Ben guvenmem acikcasi. Her zaman gittigin kuaforune bi tlf acip sorsana kaca yapiyor benim sozumle de hareket etme simdi, benimki tahmin

Ahhh canim ne bir kutusu 10 taneyi gecti bizim herhalde sonuncuda artik azalttim duruyor yinede ne olur ne olmaz diye sanirim biz agir gecirenlerden olduk bu durumu kendiliginden gecmesini beklicez mecburen sakin sagipda verim deme memeyi birakir arada verirsen verde surekli oyle yapma
Yarin kbb ye gidicem bakalim ordan birsey cikacakmi o kadar zor ki gogsumu tam bosaltamiyor oyuzden arada sagiyim diyorum ama sabah kasikla vermeyi denedim cikartti

Canim daha ucuza yapan vardir belki ama burda bile 1.5 sene once 300 e yaptirdim ki saclarim seninki kadar uzun degil. Bursa eminim daha pahalidir. Bi de ombreyi iyi yapan maalesef ki pahali istiyor, ucuz yapan ombreyi hakkiyla yapamayabilir. Ben guvenmem acikcasi. Her zaman gittigin kuaforune bi tlf acip sorsana kaca yapiyor benim sozumle de hareket etme simdi, benimki tahmin
Burda cok cok iyi bi ombre kurfor var Nesrinay86 Nesrinay86 sacini gorse en az 500 der

3.5 ayliknhala sag memem tam.iyikesmedi umudumu kestim krem falan da surmuyorum
Dogsun da bi rahatlayım dedim geceleri uyuyamazdim ama suan hamilelik gunlerini mumla ariyorum Allah kolaylik versin bu aciyi cekmeyen anlamaz bende surmek istemiyorum krem hele emzirmeden once yikanmasi gerekenlerden nefret ettim yıkarken ayrica yanıyor canim

Dogsun da bi rahatlayım dedim geceleri uyuyamazdim ama suan hamilelik gunlerini mumla ariyorum Allah kolaylik versin bu aciyi cekmeyen anlamaz bende surmek istemiyorum krem hele emzirmeden once yikanmasi gerekenlerden nefret ettim yıkarken ayrica yanıyor canim
Duyduklarim.ayvva cekiedegi
Aloe vera bana iyi geldi
Sogan iyi geldi ama.surekli olmuyor hele sicak havada
Tahinn yagi denemedim
Garmastan iyi geldi ama temizlemesi zor
Lansinoh ve havalandırma iyi geldi
Ama sureklilik lazim

Yarin kbb ye gidicem bakalim ordan birsey cikacakmi o kadar zor ki gogsumu tam bosaltamiyor oyuzden arada sagiyim diyorum ama sabah kasikla vermeyi denedim cikartti
Kasikla icemiyorlar ya insallah bi sorun yoktur benim oglum mesela duzgun emiyordu ama ilk agzina alirken ucunu tutup luppp diye agzina cekiyordu spagetti yer gibi halada arada yapar yani duzgun verebiliyor musun sen agzina dil baginda sorun olsa kiloda almaz mesela beslenemedigi icin

Kasikla icemiyorlar ya insallah bi sorun yoktur benim oglum mesela duzgun emiyordu ama ilk agzina alirken ucunu tutup luppp diye agzina cekiyordu spagetti yer gibi halada arada yapar yani duzgun verebiliyor musun sen agzina dil baginda sorun olsa kiloda almaz mesela beslenemedigi icin
Kilo alimi gayet iyi ama aklimda kalmasin duye kontrol ettirmek istiyorum meme agzina deger degmez dudaklarını kapatıyor ust dudagi kapali oluyor hep açıyım derken de memeyi bırakıyor

O spagetti gibi icine cekmesi cok tatli oluyor ama. Benimki yaptiginda alip icime sokasim geliyor. Bir de meme geleceğini anladiginda heyecanlanmalari, memedeyken emmeyi birakip sana bakarak gulmeleri yok mu... oy kurban olurum onlari verene.. nasil guzel bir duygudur onlarin o hallerini seyretmek

Kanguru kullanan arkadaşlar, hangi markaları tercih ettiniz. Hangisi daha ergonomik. Bir de içi cam termos arıyorum bulamadım. Hepsi çelik ürünler. Tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı

27 temmuz beboşlarının anneleri acaba atak haftasina bakiyormusunuz bizim bu bebeler nasil bir atak haftasindalar benim kuzu 2 gundúr huzursuz emiyo agliyo emmiyo agliyo ay kafayi yiyecem az kaldı bebeye uslu derken icinden bir muzurnaz cikti resmen

Back