2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar emziren annelerin alabildiği soğuk algınlığı ilacı var mı? Hasta olacağım ben belirtiler başladı. Doktora gitmek saatler alır benim için. Yaşayan varsa söyleyebilir mi
Canim ben agir grip.oldum hic bisey kullanamadim dra gitmedim ama arastirdim herseyde sute geciyor sagolsun ihlamur zencefil.idare ettim.iste gecmis olsun insallah ilerlemez

Canim ben agir grip.oldum hic bisey kullanamadim dra gitmedim ama arastirdim herseyde sute geciyor sagolsun ihlamur zencefil.idare ettim.iste gecmis olsun insallah ilerlemez
İçim üşüyor boğazımda ağırlık var. Bu durumda düzeldiğim pek olmadı

Allahım erkek analarına kız bebeğin tadını da yaşatsın
Ana kız bebekler baba aşıklısı oluyor daha çok
Bize eğlence işte süsleyip tokalayıp gezdiriyoruz
Amin dicem de gozum korktu artik bebeklerden bude kiz olacaginin garantisi olsa keske ay bana ver onu ben susliyim sevim cok tatli

Bende birden acinin kesildigini hissetsem elimden gelse kirban kesicem suan ac uyuyor bebis emziremedim acıdan aci kesildiginde ucunda hala yara varmiydi hatirliyor musunuz

Bende de dogru tutmuyor ama hemsirelere gordu duzgun tutuyor dedi bende sureklo acikta birakiyorum lansinoh bitiridim bi kutu

Bende de dogru tutmuyor ama hemsirelere gordu duzgun tutuyor dedi bende sureklo acikta birakiyorum lansinoh bitiridim bi kutu
Ahhh canim ne bir kutusu 10 taneyi gecti bizim herhalde sonuncuda artik azalttim duruyor yinede ne olur ne olmaz diye sanirim biz agir gecirenlerden olduk bu durumu kendiliginden gecmesini beklicez mecburen sakin sagipda verim deme memeyi birakir arada verirsen verde surekli oyle yapma

Ay dikkat et ya vallahi hala tam duzelemedim 15 gundur kalin giyin simdiden ihlamur nane falan ic sans eseri benim.bebege bulasmadi ama ne olur ne olmaz
Evet giyiniyorum. Adaçayı içiyorum şu an. Eşimle kızım da hastalar zaten. Bebiş eklenirse bitişinin resmidir. Ihlamur nane zencefil falan da içeyim bari. Saol canım teşekkürler

Evet giyiniyorum. Adaçayı içiyorum şu an. Eşimle kızım da hastalar zaten. Bebiş eklenirse bitişinin resmidir. Ihlamur nane zencefil falan da içeyim bari. Saol canım teşekkürler
Adacayi emzirirken dogru degil diyebiliyorum canim genede bir bak istersen ihlamur yap taze zencefil al cayini yap balli ic bende balli ihlamurla atlattim

Eki Görüntüle 2195716

Uykusuz bir ana-kız resmî size

Birini alıyorum yanıma diğeri kaçıyor
Bir araya toplamak zor artık
Neyse 2 küçüğü tut yeter çok tatlısınız yaa maşallah sizeee bayılıyorum size. Ay senin üçüncüye hayrandım zaten bu son numarada ona benzettim Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın bahtları tahtları hep güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…