- 4 Ekim 2012
- 16.488
- 32.467
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #76.781
Olur. Bebe losyonu sür geçiyorkaşlarda konak olur mu? kızımın saçlarında değil kaşlarında deri renginde kabukcuklar oluşmuş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur. Bebe losyonu sür geçiyorkaşlarda konak olur mu? kızımın saçlarında değil kaşlarında deri renginde kabukcuklar oluşmuş?
tamam :)Olur. Bebe losyonu sür geçiyor
Maaşallah size bu ne güzellik... o esneyen fıstığın hırkasının 38 bedeni var mıydı :))Eki Görüntüle 2195716
Uykusuz bir ana-kız resmî size
Birini alıyorum yanıma diğeri kaçıyor
Bir araya toplamak zor artık![]()
Canim ben agir grip.oldum hic bisey kullanamadim dra gitmedim ama arastirdim herseyde sute geciyor sagolsun ihlamur zencefil.idare ettim.iste gecmis olsun insallah ilerlemezKızlar emziren annelerin alabildiği soğuk algınlığı ilacı var mı? Hasta olacağım ben belirtiler başladı. Doktora gitmek saatler alır benim için. Yaşayan varsa söyleyebilir mi
İçim üşüyor boğazımda ağırlık var. Bu durumda düzeldiğim pek olmadıCanim ben agir grip.oldum hic bisey kullanamadim dra gitmedim ama arastirdim herseyde sute geciyor sagolsun ihlamur zencefil.idare ettim.iste gecmis olsun insallah ilerlemez
Amin dicem de gozum korktu artik bebeklerden bude kiz olacaginin garantisi olsa keske ay bana ver onu ben susliyim sevim cok tatliAllahım erkek analarına kız bebeğin tadını da yaşatsın
Ana kız bebekler baba aşıklısı oluyor daha çok
Bize eğlence işte süsleyip tokalayıp gezdiriyoruz
Bende birden acinin kesildigini hissetsem elimden gelse kirban kesicem suan ac uyuyor bebis emziremedim acıdanBebek kanlı emiyordu, bir kere gece kustu, çocuk mide kanaması geçiriyor sanıp evi ayağa kaldırmıştım. Meğer göğsüm kan revan haberim yok. Yatağın ortasında oturup emziriyordum bayılırsam yere düşmesin en azından yatağa düşsün diye. O kabusları çok iyi bilirim ben. 3.ayda birden kesildi, hissetmediğim zaman şok olmuştum. Ondan sonra da 2,5-3 yaşa kadar emzirdim zor kestim sütten )))
Bende de dogru tutmuyor ama hemsirelere gordu duzgun tutuyor dedi bende sureklo acikta birakiyorum lansinoh bitiridim bi kutuKac oldu diyorum ama ben lanolinli kremi surup surup geceleri acik yattim bazen gunduzleride oyle yaptim acik biraktim boraz hafifledi herseyi biraktim arada lanolin surdum onuda biraktim kendiliginden gecti bebis dogru tutamiyorsa ne yapsan zor canim gecmez
Ay dikkat et ya vallahi hala tam duzelemedim 15 gundur kalin giyin simdiden ihlamur nane falan ic sans eseri benim.bebege bulasmadi ama ne olur ne olmazİçim üşüyor boğazımda ağırlık var. Bu durumda düzeldiğim pek olmadı![]()
Canim zencefil falan tuketKızlar emziren annelerin alabildiği soğuk algınlığı ilacı var mı? Hasta olacağım ben belirtiler başladı. Doktora gitmek saatler alır benim için. Yaşayan varsa söyleyebilir mi
Ahhh canim ne bir kutusu 10 taneyi gecti bizim herhalde sonuncuda artik azalttim duruyor yinede ne olur ne olmaz diye sanirim biz agir gecirenlerden olduk bu durumu kendiliginden gecmesini beklicez mecburen sakin sagipda verim deme memeyi birakir arada verirsen verde surekli oyle yapmaBende de dogru tutmuyor ama hemsirelere gordu duzgun tutuyor dedi bende sureklo acikta birakiyorum lansinoh bitiridim bi kutu
3.5 ayliknhala sag memem tam.iyikesmedi umudumu kestim krem falan da surmuyorumBende de dogru tutmuyor ama hemsirelere gordu duzgun tutuyor dedi bende sureklo acikta birakiyorum lansinoh bitiridim bi kutu
Evet giyiniyorum. Adaçayı içiyorum şu an. Eşimle kızım da hastalar zaten. Bebiş eklenirse bitişinin resmidir. Ihlamur nane zencefil falan da içeyim bari. Saol canım teşekkürlerAy dikkat et ya vallahi hala tam duzelemedim 15 gundur kalin giyin simdiden ihlamur nane falan ic sans eseri benim.bebege bulasmadi ama ne olur ne olmaz
AynenAl benden de o kadar erkek anasi olmak da bi baska guzelmis
Immunex ic canim ilac degil direnc saglamasi icinKızlar emziren annelerin alabildiği soğuk algınlığı ilacı var mı? Hasta olacağım ben belirtiler başladı. Doktora gitmek saatler alır benim için. Yaşayan varsa söyleyebilir mi
Adacayi emzirirken dogru degil diyebiliyorum canim genede bir bak istersen ihlamur yap taze zencefil al cayini yap balli ic bende balli ihlamurla atlattimEvet giyiniyorum. Adaçayı içiyorum şu an. Eşimle kızım da hastalar zaten. Bebiş eklenirse bitişinin resmidir. Ihlamur nane zencefil falan da içeyim bari. Saol canım teşekkürler
Neyse 2 küçüğü tut yeterEki Görüntüle 2195716
Uykusuz bir ana-kız resmî size
Birini alıyorum yanıma diğeri kaçıyor
Bir araya toplamak zor artık![]()
Cok gecmis olsun canim insallah bebiste sende hasta olmazsinizEvet giyiniyorum. Adaçayı içiyorum şu an. Eşimle kızım da hastalar zaten. Bebiş eklenirse bitişinin resmidir. Ihlamur nane zencefil falan da içeyim bari. Saol canım teşekkürler
Ay öykü duru yanımda olsa nasıl ısırırdım varyaaaa maşallah maşallah anası çok güzel doğurmuş beeee
Benim oğlumda ilk kaşlarda vardı kafada sonradan oluştu. Bir alakası varmı bilmiyorum ama ilk kaşları döküldü sonra saçlarıkaşlarda konak olur mu? kızımın saçlarında değil kaşlarında deri renginde kabukcuklar oluşmuş?