• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi cildiyeye git istersen canim bide gogus pedi kullaniyor musun benim de cok zod gecti inan ki hala arada sizliyor
Gittim canim gecen hafta iki krem.verdi kullandim yaraso hafifliyor ama aci geçmiyor suan acidan emziremedim artik eve gecince sagip biberonla vermeyi düşünüyorum gogus pesi değilde gogus kalkani kkullaniyorm canim

Aklıma takılan ne biliyor musun
Genel anestezi alıp doğum yapıyoruz ayılır ayılmaz emzirmeye başlıyoruz
Sütü sağıp dökelim yapmıyoruz
Lokal anestezi ile farkı ne acaba?
Bir yerde 3. Saatte sütü sağıp dökmek yeterli yazıyordu öyle mi acaba?
Moskovada diş enstitüsünde ben diş tedavisi oldum,ameliyat gibi bir şeydi, çeneye iğne yaparak bütün yüzü uyuşturarak yaptı dr. O zaman emzirdiğimi bir kaç doktora söyledim, süte geçmez rahat ol dediler. Bebekte de huysuzluk veya uyku hali gibi bir farklılık hissetmedim gözlemlediğim kadarıyla.

Canım uzunluğunu kestirmeye kıyamam, sadece kestim dedim eşim işten erken çıkıp geldi, yüreğime indi dedi. Ben de kıyamam, hele benim kızın saçını gör, poposunun aşağısında dümdüz saçları. Her gün tarayıp örmekten kollarım yoruluyor ama makas değdirmiyor, çiçek yapraklarıyla nefes aldığı gibi ben de onlarla nefes alıyorum diyor. Yani uzunluğa kıyamayız. @Egepam, Minik kuzular Minik kuzular ve @etka31112 ve sen deneyimliler olarak aynı sonuca vardığınıza göre ben süper akıllılık yapmayayım en iyisi, oturayım oturduğum yerde. @Egepam , 300 çok fazlaymış onu ombreye vereceğime 700 keratine veririm , 8-9 ay yıkayıp çıkınca fön çekilmiş gibi gezerim güzel güzel. O da 6 saat alıyor, şimdilik gidemem, bebek kokuya dayanmaz yanımda götürsem bile
En iyisini yaparsin canim sahsen senin gibi saclarim olsa boyanin b sini degdirmem yaparsanda iyi bir kuaforde yaptir onada ne 300 u senin saca 500 isterler cok uzun masallah

Gittim canim gecen hafta iki krem.verdi kullandim yaraso hafifliyor ama aci geçmiyor suan acidan emziremedim artik eve gecince sagip biberonla vermeyi düşünüyorum gogus pesi değilde gogus kalkani kkullaniyorm canim
Kac oldu diyorum ama ben lanolinli kremi surup surup geceleri acik yattim bazen gunduzleride oyle yaptim acik biraktim boraz hafifledi herseyi biraktim arada lanolin surdum onuda biraktim kendiliginden gecti bebis dogru tutamiyorsa ne yapsan zor canim gecmez

İlk çocuğuma yaptırmamıştım sorun çıkmadı. Yine yaptırmayacaktım ama çocuk doktorumuz (ilk kızımı da ona götürüyordum) artık virüslerin değişime uğradığını falan söyledi. Bu sefer yaptırıyorum. Aşıyı eczaneye getirtip sağlık ocağında vardırabilirsin burada söyledi bana hemşiremiz. Özel hastaneden daha hesaplı olabilir sadece aşıya para vermek. Bilgi almanı öneririm

Rotavirüs aşısı ağıza damla şeklinde damlatılıyor
Önemli olan ilk yarım saat kusmaması
Alıp evde de yapabilirsiniz demişti bana aile hekimi
Ama ben yine onlara yaptıracağım

Masallh iyi dayanmisin 3 ay ben pes etmek uzereyim istahim bile kesildi artik
Bebek kanlı emiyordu, bir kere gece kustu, çocuk mide kanaması geçiriyor sanıp evi ayağa kaldırmıştım. Meğer göğsüm kan revan haberim yok. Yatağın ortasında oturup emziriyordum bayılırsam yere düşmesin en azından yatağa düşsün diye. O kabusları çok iyi bilirim ben. 3.ayda birden kesildi, hissetmediğim zaman şok olmuştum. Ondan sonra da 2,5-3 yaşa kadar emzirdim zor kestim sütten )))

En iyisini yaparsin canim sahsen senin gibi saclarim olsa boyanin b sini degdirmem yaparsanda iyi bir kuaforde yaptir onada ne 300 u senin saca 500 isterler cok uzun masallah
Açıkçası hevesim kursağımda kaldı ama saçları güzelleştireyim derken bozmayı göze alamayacağım canım. Çok teşekkürler öpüyorum bitanem

090C21B8-B3C9-4449-8D7D-F5925C3D7639.jpeg

Uykusuz bir ana-kız resmî size

At bidenem şöyle 4 yavrunu etrafına alıp çek gözümüz gönlümüz açılsın:KK68:
Birini alıyorum yanıma diğeri kaçıyor :KK70:
Bir araya toplamak zor artık :KK4:

Canım uzunluğunu kestirmeye kıyamam, sadece kestim dedim eşim işten erken çıkıp geldi, yüreğime indi dedi. Ben de kıyamam, hele benim kızın saçını gör, poposunun aşağısında dümdüz saçları. Her gün tarayıp örmekten kollarım yoruluyor ama makas değdirmiyor, çiçek yapraklarıyla nefes aldığı gibi ben de onlarla nefes alıyorum diyor. Yani uzunluğa kıyamayız. @Egepam, Minik kuzular Minik kuzular ve @etka31112 ve sen deneyimliler olarak aynı sonuca vardığınıza göre ben süper akıllılık yapmayayım en iyisi, oturayım oturduğum yerde. @Egepam , 300 çok fazlaymış onu ombreye vereceğime 700 keratine veririm , 8-9 ay yıkayıp çıkınca fön çekilmiş gibi gezerim güzel güzel. O da 6 saat alıyor, şimdilik gidemem, bebek kokuya dayanmaz yanımda götürsem bile
Aman yok kuaföre götürme bebeği zaten çok kimyasal oluyor orada

Canım süte pek geçmiyor lokal anestezi bildiğim kadarıyla. Rusyada öyle diyorlardı türkiyede bilmiyorum. Çok geçmiş olsun canım benim
Evet öyleymiş canım
İçim ferahladı

Çok geçmiş olsun canım benim ufak bir ameliyat deilmi? Allahım birdaha göstermesin. Lokal anestezi sezeryanla aynı olmuyormu biz hemen sonrasında emzirdik ya o yüzden kadın doğuma bi sorsana canım
Evet ufak birşey ama bebek olunca evham yapıyor insan

Kizlar gogus yarasi 1.5 aydir geçmiyor ve her emzirme cok ağrılı gogus dokroruna gorunsem faydasi olur mu sizce
Ben soğanın çok faydasını gördüm
Kesip sürdüm hemen de geçirdi maşallah
Kokusundan tiksinmezse bebecik dene bence canım

Ben de kıyamıyorum Öykü Duru’nun saçlarına
Şöyle bir karar aldık okula başlayana kadar uzatacağız sonra kestirip peruk yaptırıp LÖSEV deki minik bir kıza hediye edeceğiz inşallah
Çok seviniyorlar canlarım Rabbim şifa versin hepsine inşallah

T TubaSude kuzucum öncelikle geçmiş olsun, kız kardeşim anestezi hekimi ona sordum lokal anestezinin kana geçişi çok çok az emzirebilir dedi. G Gurmes canım çok geçmiş olsun. Hayırlı haberler alırsın umarım.
Canım benim çok teşekkür ediyorum sana içimi çok ferahlattın
Allah razı olsun
Öpüyorum seni de kuzunu da

Kızlar emziren annelerin alabildiği soğuk algınlığı ilacı var mı? Hasta olacağım ben belirtiler başladı. Doktora gitmek saatler alır benim için. Yaşayan varsa söyleyebilir mi

Back