- 18 Nisan 2018
- 537
- 855
- 18
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #76.761
Gittim canim gecen hafta iki krem.verdi kullandim yaraso hafifliyor ama aci geçmiyor suan acidan emziremedim artik eve gecince sagip biberonla vermeyi düşünüyorum gogus pesi değilde gogus kalkani kkullaniyorm canimBi cildiyeye git istersen canim bide gogus pedi kullaniyor musun benim de cok zod gecti inan ki hala arada sizliyor
Bunda erken geçti ama kızımda 3 aya yakın anamı ağlattı. Bende doktor fayda etmedi canım maalesef. Kendiliğinden geçtiKizlar gogus yarasi 1.5 aydir geçmiyor ve her emzirme cok ağrılı gogus dokroruna gorunsem faydasi olur mu sizce
Masallh iyi dayanmisin 3 ay ben pes etmek uzereyim istahim bile kesildi artikBunda erken geçti ama kızımda 3 aya yakın anamı ağlattı. Bende doktor fayda etmedi canım maalesef. Kendiliğinden geçti
Moskovada diş enstitüsünde ben diş tedavisi oldum,ameliyat gibi bir şeydi, çeneye iğne yaparak bütün yüzü uyuşturarak yaptı dr. O zaman emzirdiğimi bir kaç doktora söyledim, süte geçmez rahat ol dediler. Bebekte de huysuzluk veya uyku hali gibi bir farklılık hissetmedim gözlemlediğim kadarıyla.Aklıma takılan ne biliyor musun
Genel anestezi alıp doğum yapıyoruz ayılır ayılmaz emzirmeye başlıyoruz
Sütü sağıp dökelim yapmıyoruz
Lokal anestezi ile farkı ne acaba?
Bir yerde 3. Saatte sütü sağıp dökmek yeterli yazıyordu öyle mi acaba?
En iyisini yaparsin canim sahsen senin gibi saclarim olsa boyanin b sini degdirmem yaparsanda iyi bir kuaforde yaptir onada ne 300 u senin saca 500 isterler cok uzun masallahCanım uzunluğunu kestirmeye kıyamam, sadece kestim dedim eşim işten erken çıkıp geldi, yüreğime indi dedi. Ben de kıyamam, hele benim kızın saçını gör, poposunun aşağısında dümdüz saçları. Her gün tarayıp örmekten kollarım yoruluyor ama makas değdirmiyor, çiçek yapraklarıyla nefes aldığı gibi ben de onlarla nefes alıyorum diyor. Yani uzunluğa kıyamayız. @Egepam,Minik kuzular ve @etka31112 ve sen deneyimliler olarak aynı sonuca vardığınıza göre ben süper akıllılık yapmayayım en iyisi, oturayım oturduğum yerde. @Egepam , 300 çok fazlaymış onu ombreye vereceğime 700 keratine veririm , 8-9 ay yıkayıp çıkınca fön çekilmiş gibi gezerim güzel güzel. O da 6 saat alıyor, şimdilik gidemem, bebek kokuya dayanmaz yanımda götürsem bile
Kac oldu diyorum ama ben lanolinli kremi surup surup geceleri acik yattim bazen gunduzleride oyle yaptim acik biraktim boraz hafifledi herseyi biraktim arada lanolin surdum onuda biraktim kendiliginden gecti bebis dogru tutamiyorsa ne yapsan zor canim gecmezGittim canim gecen hafta iki krem.verdi kullandim yaraso hafifliyor ama aci geçmiyor suan acidan emziremedim artik eve gecince sagip biberonla vermeyi düşünüyorum gogus pesi değilde gogus kalkani kkullaniyorm canim
İlk çocuğuma yaptırmamıştım sorun çıkmadı. Yine yaptırmayacaktım ama çocuk doktorumuz (ilk kızımı da ona götürüyordum) artık virüslerin değişime uğradığını falan söyledi. Bu sefer yaptırıyorum. Aşıyı eczaneye getirtip sağlık ocağında vardırabilirsin burada söyledi bana hemşiremiz. Özel hastaneden daha hesaplı olabilir sadece aşıya para vermek. Bilgi almanı öneririm
Al benden de o kadar erkek anasi olmak da bi baska guzelmisBu oğluş çok anacı eyvah eyvah :) resmen aşk yaşıyoruz valla alıp içime sokasım var bu veleti
Bebek kanlı emiyordu, bir kere gece kustu, çocuk mide kanaması geçiriyor sanıp evi ayağa kaldırmıştım. Meğer göğsüm kan revan haberim yok. Yatağın ortasında oturup emziriyordum bayılırsam yere düşmesin en azından yatağa düşsün diye. O kabusları çok iyi bilirim ben. 3.ayda birden kesildi, hissetmediğim zaman şok olmuştum. Ondan sonra da 2,5-3 yaşa kadar emzirdim zor kestim sütten )))Masallh iyi dayanmisin 3 ay ben pes etmek uzereyim istahim bile kesildi artik
Açıkçası hevesim kursağımda kaldı ama saçları güzelleştireyim derken bozmayı göze alamayacağım canım. Çok teşekkürler öpüyorum bitanemEn iyisini yaparsin canim sahsen senin gibi saclarim olsa boyanin b sini degdirmem yaparsanda iyi bir kuaforde yaptir onada ne 300 u senin saca 500 isterler cok uzun masallah
Ay masallah size bari oyku duru gelseydi cok sevdim onu benEki Görüntüle 2195716
Uykusuz bir ana-kız resmî size
Birini alıyorum yanıma diğeri kaçıyor
Bir araya toplamak zor artık
Aman yok kuaföre götürme bebeği zaten çok kimyasal oluyor oradaCanım uzunluğunu kestirmeye kıyamam, sadece kestim dedim eşim işten erken çıkıp geldi, yüreğime indi dedi. Ben de kıyamam, hele benim kızın saçını gör, poposunun aşağısında dümdüz saçları. Her gün tarayıp örmekten kollarım yoruluyor ama makas değdirmiyor, çiçek yapraklarıyla nefes aldığı gibi ben de onlarla nefes alıyorum diyor. Yani uzunluğa kıyamayız. @Egepam,Minik kuzular ve @etka31112 ve sen deneyimliler olarak aynı sonuca vardığınıza göre ben süper akıllılık yapmayayım en iyisi, oturayım oturduğum yerde. @Egepam , 300 çok fazlaymış onu ombreye vereceğime 700 keratine veririm , 8-9 ay yıkayıp çıkınca fön çekilmiş gibi gezerim güzel güzel. O da 6 saat alıyor, şimdilik gidemem, bebek kokuya dayanmaz yanımda götürsem bile
Ayyy canim benim masallah
Evet öyleymiş canımCanım süte pek geçmiyor lokal anestezi bildiğim kadarıyla. Rusyada öyle diyorlardı türkiyede bilmiyorum. Çok geçmiş olsun canım benim
Evet ufak birşey ama bebek olunca evham yapıyor insanÇok geçmiş olsun canım benim ufak bir ameliyat deilmi? Allahım birdaha göstermesin. Lokal anestezi sezeryanla aynı olmuyormu biz hemen sonrasında emzirdik ya o yüzden kadın doğuma bi sorsana canım
Ben soğanın çok faydasını gördümKizlar gogus yarasi 1.5 aydir geçmiyor ve her emzirme cok ağrılı gogus dokroruna gorunsem faydasi olur mu sizce
Ben de kıyamıyorum Öykü Duru’nun saçlarınaCanım uzunluğunu kestirmeye kıyamam, sadece kestim dedim eşim işten erken çıkıp geldi, yüreğime indi dedi. Ben de kıyamam, hele benim kızın saçını gör, poposunun aşağısında dümdüz saçları. Her gün tarayıp örmekten kollarım yoruluyor ama makas değdirmiyor, çiçek yapraklarıyla nefes aldığı gibi ben de onlarla nefes alıyorum diyor. Yani uzunluğa kıyamayız. @Egepam,Minik kuzular ve @etka31112 ve sen deneyimliler olarak aynı sonuca vardığınıza göre ben süper akıllılık yapmayayım en iyisi, oturayım oturduğum yerde. @Egepam , 300 çok fazlaymış onu ombreye vereceğime 700 keratine veririm , 8-9 ay yıkayıp çıkınca fön çekilmiş gibi gezerim güzel güzel. O da 6 saat alıyor, şimdilik gidemem, bebek kokuya dayanmaz yanımda götürsem bile
Canım benim çok teşekkür ediyorum sana içimi çok ferahlattın
Ayyy canim benim masallahtatli kuzuma cok tatli yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?