2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aralamama hic gerek kalmadi , bacagimi actigim gibi iceriyi goruyorum baya baya, elimle az daha aralasam sanki rahmi gorecem dusun yani,
Sende bakinca fikrini soylermisin bana, degismis mi baya seninde.

Sonda niye okadar uzun kaldi canim ben ayaga kalktigim an cikarttilar

Aay hic bilmiyorum, amerikadayim ben bunlarin hastane olaylari cok farkli,

Olabilir benim idrarimin rengine baktilar miktarina baktilar guzel cikartabiliriz dediler ve cikardilar sonda genislik yapmaz bu arada

Sizden özendim kanguru aldım evde bir deneme yaptık aşık aşık baktık birbirimize ve keşke daha önce alsaydım dedim , sonra da uyuyakaldı maşallah
Hayırlı olsun canım benimki de kanguruda 5 dk.da uyuyor ama şimdi aşıların etkisiyle yatağında tek yatmıyor koynumda yatacakmis hanımefendi :)

Seninki çok ilginç olmuş bende amerikadayim epidural normal doğum yaptım sondayi bebeği itmeye baslamadan önce takip mesaneyi bosalttiktan sonra hemen cikardi...

Sizden özendim kanguru aldım evde bir deneme yaptık aşık aşık baktık birbirimize ve keşke daha önce alsaydım dedim , sonra da uyuyakaldı maşallah
Seviyorlar ya huysuz zamana denkngelince ağlıyor ama biz bugun nerdeyse 2 saat yürürlük orda uyudu huysuzlugu orda gectik

Olabilir benim idrarimin rengine baktilar miktarina baktilar guzel cikartabiliriz dediler ve cikardilar sonda genislik yapmaz bu arada

Evet mantikende sondanın öyle bir etki etmemesi lazim, ama napim neden arıyorum da o yüzden dedim. Sondanın takıldığı yeri rahatlıkla görüyorum şuan.

Seninki çok ilginç olmuş bende amerikadayim epidural normal doğum yaptım sondayi bebeği itmeye baslamadan önce takip mesaneyi bosalttiktan sonra hemen cikardi...

Canim eyaletlere ve hastanelere göre uygula farklılıkları olabilir belki, bende normal doğum niyeti ile epidural alıp olaya başladım 4 cm de sonda takıldı, sonra 26 saat açılmanın ilerlemesi beklenildi 8cm de sabit kaldı ve sezeryana alındım. Sezeryandan sonraki gün çıkarıldı sonda. Baya kaldığı için acaba oluyorum işte, önceden görünmezdi orası ama şimdi elimle aralamadan da görüyorum.
Neyse artik genetik yapı da etki edebilir belki. O kadar araştırdım benim gibi bir örnek de bulamadım, orasida başka bir ilginc

Hayırlı olsun canım benimki de kanguruda 5 dk.da uyuyor ama şimdi aşıların etkisiyle yatağında tek yatmıyor koynumda yatacakmis hanımefendi :)
Teşekkür ederim :) koyamamış ben ona kolay değil boyu kadar aşı oldu ne büyük sevgi ki anne koynu dünya demek onlar için

Kizlar dr browns biberon kullanan var mi
Yavaş akışlı mi

Ya benim kız iyice uyanık oldu
Biberondan ağzına akıyor diye onu bilme emmiyor
Ağzını açıp ağzına akmasını bekliyor
Bazen yavas akiyor bazen musluk gibi akiyor ucunun dengesi yok cikar geri tak falan yapa yapa yavas akmasini denk getirmeye calisiyorum tabii bu 1 bck aylik kullanmdan sonra boyle oldu sanki daha once farketmemistim

Bebek arabasi ile canim puset cok agir ben tasiyamiyirum.onu ama.kanguruyuda kullanıyoruz bundan sonra avm giderkrn kanguru alicam cunku arabayla.merdivenn zor okuyor
Canım ben bebeği ilk 6 ay avmye sokmayı düşünmüyorum( elektromanyetik enerji, klima, içerideki kalitesiz hava vs...) ama bir hemşire arkadaşımdan bir fikir aldım hoşuma da gitti. Konusu geçmişken bahsedeyim dedim belki benim gibi düşünüp uygulamak isteyen olur. Arkadaşım Avm gibi kapalı ve havalandırmasının sağlık için yeterli olmadığı ortamlarda havada asılı duran/dolaşan birçok mikrop olduğundan bahsetti, bebek arabasının üstüne yağmurluğunu takarak içeri girdiğini söyledi.

Kizlar sizde cok yiyor musunuz sut olsun diye sanki abarti yiyormusum gibi geloyor bana ama yemezsemde surekli acmisim gibi hissediyorum emzirirken normal mi
Hamileyken hiç doymadım. Doğumdan bir gün sonra sanki o aç ben değilmişim gibi canım bir şey istemiyordu uzun zamandan sonra ama bu aralar tekrar geldi açlık. Tekrar kilo alırım diye korkuyorum

Al benden de o kadar. Normalde de aşırı bakımlı değildim ama elim yüzüm düzgündü bugün kuaföre gittim saç kestirmeye, doğum sonrası saç kesimi heralde deyip güldü. Nerden anladınız dedim, bu kadar uzun saçtan vazgeçiyorsan ancak bebek vardır dedi

Allahım Allahım... onun fındık burnunu, güzel ağzını yüzünü yerim.. Sağlıkla atlatmışsın ne güzel canım. Allah uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…