- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #76.401
Evt bende seviyorumBen seviyorum gönen beyi çok insancıl bi dr.
Aralayınca mı açıklık gördün, yoksa normal durumda mı?? Ben de açıkça sormak zorunda kaldım kusura bakma. Aralayınca biraz kalmış olabilir açıklık çünkü zaten 10 cm’de Doğum yapılıyor. Kegel egzersizi yaparsan daha çabuk ve başarılı toparlanır. Ben normal doğurdum ama şu an ne durumda hiç kontrol etmedim.
Sonda niye okadar uzun kaldi canim ben ayaga kalktigim an cikarttilar
Olabilir benim idrarimin rengine baktilar miktarina baktilar guzel cikartabiliriz dediler ve cikardilar sonda genislik yapmaz bu aradaAralamama hic gerek kalmadi , bacagimi actigim gibi iceriyi goruyorum baya baya, elimle az daha aralasam sanki rahmi gorecem dusun yani,
Sende bakinca fikrini soylermisin bana, degismis mi baya seninde.
Aay hic bilmiyorum, amerikadayim ben bunlarin hastane olaylari cok farkli,
Hayırlı olsun canım benimki de kanguruda 5 dk.da uyuyor ama şimdi aşıların etkisiyle yatağında tek yatmıyor koynumda yatacakmis hanımefendi :)Sizden özendim kanguru aldımevde bir deneme yaptık aşık aşık baktık birbirimize ve keşke daha önce alsaydım dedim , sonra da uyuyakaldı maşallah
Seninki çok ilginç olmuş bende amerikadayim epidural normal doğum yaptım sondayi bebeği itmeye baslamadan önce takip mesaneyi bosalttiktan sonra hemen cikardi...Aralamama hic gerek kalmadi , bacagimi actigim gibi iceriyi goruyorum baya baya, elimle az daha aralasam sanki rahmi gorecem dusun yani,
Sende bakinca fikrini soylermisin bana, degismis mi baya seninde.
Aay hic bilmiyorum, amerikadayim ben bunlarin hastane olaylari cok farkli,
Ne marka aldın canım senSizden özendim kanguru aldımevde bir deneme yaptık aşık aşık baktık birbirimize ve keşke daha önce alsaydım dedim , sonra da uyuyakaldı maşallah
Seviyorlar ya huysuz zamana denkngelince ağlıyor ama biz bugun nerdeyse 2 saat yürürlük orda uyudu huysuzlugu orda gectikSizden özendim kanguru aldımevde bir deneme yaptık aşık aşık baktık birbirimize ve keşke daha önce alsaydım dedim , sonra da uyuyakaldı maşallah
Olabilir benim idrarimin rengine baktilar miktarina baktilar guzel cikartabiliriz dediler ve cikardilar sonda genislik yapmaz bu arada
Seninki çok ilginç olmuş bende amerikadayim epidural normal doğum yaptım sondayi bebeği itmeye baslamadan önce takip mesaneyi bosalttiktan sonra hemen cikardi...
Tadından sarımsak olduğu hiç anlaşılmıyor canım. Farkına varmaz büyük ihtimalleTadı çok sarımsak gibimi? Anlaşılmıyorsa benim kıza içireyim ben, ne virüs olsa kapıyor eve getiriyor
Teşekkür ederim :) koyamamış ben ona kolay değil boyu kadar aşı olduHayırlı olsun canım benimki de kanguruda 5 dk.da uyuyor ama şimdi aşıların etkisiyle yatağında tek yatmıyor koynumda yatacakmis hanımefendi :)
Solomom aldım canımNe marka aldın canım sen
Oh maşallah, umarım bizimki de öyle olurSeviyorlar ya huysuz zamana denkngelince ağlıyor ama biz bugun nerdeyse 2 saat yürürlük orda uyudu huysuzlugu orda gectik
Bazen yavas akiyor bazen musluk gibi akiyor ucunun dengesi yok cikar geri tak falan yapa yapa yavas akmasini denk getirmeye calisiyorum tabii bu 1 bck aylik kullanmdan sonra boyle oldu sanki daha once farketmemistimKizlar dr browns biberon kullanan var mi
Yavaş akışlı mi
Ya benim kız iyice uyanık oldu
Biberondan ağzına akıyor diye onu bilme emmiyor
Ağzını açıp ağzına akmasını bekliyor
Canım ben bebeği ilk 6 ay avmye sokmayı düşünmüyorum( elektromanyetik enerji, klima, içerideki kalitesiz hava vs...) ama bir hemşire arkadaşımdan bir fikir aldım hoşuma da gitti. Konusu geçmişken bahsedeyim dedim belki benim gibi düşünüp uygulamak isteyen olur. Arkadaşım Avm gibi kapalı ve havalandırmasının sağlık için yeterli olmadığı ortamlarda havada asılı duran/dolaşan birçok mikrop olduğundan bahsetti, bebek arabasının üstüne yağmurluğunu takarak içeri girdiğini söyledi.Bebek arabasi ile canim puset cok agir ben tasiyamiyirum.onu ama.kanguruyuda kullanıyoruz bundan sonra avm giderkrn kanguru alicam cunku arabayla.merdivenn zor okuyor
Desenli mi duz muSolomom aldım canım
Hamileyken hiç doymadım. Doğumdan bir gün sonra sanki o aç ben değilmişim gibi canım bir şey istemiyordu uzun zamandan sonraKizlar sizde cok yiyor musunuz sut olsun diye sanki abarti yiyormusum gibi geloyor bana ama yemezsemde surekli acmisim gibi hissediyorum emzirirken normal mi
Al benden de o kadar. Normalde de aşırı bakımlı değildim ama elim yüzüm düzgündüTuttu valla tuttu. Ben bu değildim yani, topuklu ayakkabılarda gezen, saçları 7/24 bakımlı, keratinli, tırnaklar uzun ojeli, kendimden akıllısı olmasını hazmedemezdim ne iş yerinde ne üniversitede. Aynada gördüğüm saçı başı birbirine karışmış yada gelişigüzel toplanmış, bağcıksız düz ayakkabıları ayağına geçirmiş, kaşlarda fazla kıllarla dolaşan ben olmak istemiyorummm.
Allahım Allahım... onun fındık burnunu, güzel ağzını yüzünü yerim.. Sağlıkla atlatmışsın ne güzel canım. Allah uzun ömürler versincanlarim mesajlarinizi yeni okuyabildim.nolur kusuruma bakmayin.1 haftadir ben ben degilim adeta.simdi hepsini anlatacagim..
Gectigimiz cumartesi tam 40+0 da doktorun yanina gittik.dogumu baslatiyoruz haydi bismillah dedik dogumhaneye girdik.1 cm acilmam varmis.once rahimden bisey soktular.rahim agzini aciyormus.inanilmaz acı verici birseydi.onunla 3 cm acilmam oldu ama devami gelmedi.yaptiklari tuşe midir nedir her seferinde öldüm öldüm dirildim o muayenede.yine tam acilmam olmayinca suni sanci verdiler.suni sanciyi verdiler ama benim sancim yok.1 gun boyunca verildi suni sanci.sancim baslamayinca acilmam da olmadi.en sonunda doktor suyumu patlattı ve kabus o zaman basladi..
Allahimmmmm yok boyle bir agri,yok boyle bir acı.hastane zaten berbat otesi.o hastanede boylesine korkunc bi ağrı psikolojimi mahvetti.annem yanimdaydi Allahtan.surekli belimi ovuyordu ama sanci oyle bir sanci ki...birde sanciyi hizlandirmak adina bi igne yaptilar.yani dogum yaptirmak icin her yolu denediler uzerimde..en sonunda agriya dayanamdim epidural istedim.o beni bi nebze rahatlatti ve acilmam 10 cm olmus doguma girdik.gerizekali doktor oyle bir kesmis vajinayi korkumdan bakamiyorum bile.30 tane dikis vardir vajinam da inanilmaz deforme olmustur eminimkibeceriksiz bir doktora düştüm.keske sezeryan olsaydim ne o korkunç agriyi cekecektim nede psikolojim bozulacakti nede bu kadar dikisim olacakti..
Cok zor ve acılı bir dogum oldu ne yazikki.
Ama şükürler olsun kızımı sag salim kucagima alabildim.onu gorunce bütün acilarim gitti adeta ama okyanusu gectik te derede bogulduk resmen.emzirmeyi bir türlü beceremedim.cocugumun emmesinde bi sıkıntı yok ben beceremedim bu isiaglaya aglaya asm ye gittim.orda gösterdiler 15 20 dk emzirdikten sonra sutum geldi Allaha şükür.ama hala sikintimiz devam ediyor.sağ göğsümü verebiliyorum zorla da olsa.ama sol göğsümü hic veremiyorum.mecburen sut sagma makinesi ile sagip biberonla da verebiliyorum.sizlere nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum.Allah bin kat razi olsun..bu zorlu yolculugu hep beraber atlatabildik..
Buda bizden gelsin teyzeleri
Eki Görüntüle 2194908 Eki Görüntüle 2194909
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?