2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sıkma canini youtube dan nazar duasi falan ac istersen evin icine yayilsin sesi iyi gelir :)

Biz 2 ya da 3 saatte uyaniyoruz bgn aksam 4 saatte uyandi belki de bizim de uzayacaktir :) ben biberonla verdigim icin genelde 60 ml mama veriyorum sut birikmisse mamayla 60 ya da 80 ml olacak sekilde ayarliyorum bazen 30 ml i bltlrmlyor bazen 60 yetmiyor :))
Ses olarak hee hüü agnneee ignnaaa emmm gibi sesler cikiyor ve dunden beri oyuncak ayiciklarina ilgi duymaya basladi :)

exixizimm benim beyazladı meme ucum hatta tam uc kısım pembelesti. Aşındı diye düşündüm ben :)

Elektromanyetik dalgaya katılıyorum ama onun dışında benim düşüncem anne sütü alırken çok da mikroptan korkmamak gerekiyor. Anne sütü alırken mikropla karşılaşmalı ki hafıza bağışıklık hücreleri oluşsun. Bu demek değil ki hasta kişinin yanına çocuğu koyalım ama bence çok da titizlenmeyelim mikrop kapmasın diye.
Kendi durumuma gelince evet çok küçükler ve avm de kalmak beni bile yorup başımı ağrıtıyorken ufacık bebeye ne kadar zararlıdır.. ama oturduğum şehirde kışın avm ye de gitmeyeceksem gideceğim hiç yer yok o nedenle ruh sağlığım için arada giderim sanırım

Hamileyken hiç doymadım. Doğumdan bir gün sonra sanki o aç ben değilmişim gibi canım bir şey istemiyordu uzun zamandan sonra ama bu aralar tekrar geldi açlık. Tekrar kilo alırım diye korkuyorum
ben almaya basladim bile digerini enziremedim diye korkuyla hababam yiyorum bi ben daha cikacak icimden az kaldi

Bendeee ondan aldım. İlk gün bizimde çok iyiydi. Dün huysuz ağladı, neyse onunda anlık ruh değişimleri olacaktır değil mi?
Bence ona binerkenki ruh hali önemli , gönül ister ki ağlayarak binsin gülerek çıksın ama öyle bir dünya yok sanırım

Burda e bebek avm icinde mecbur gidiyoruz kimsede durmadigi icin atlas onun haricinde bizde irmak kenarindayiz hep

Uykusuz bir geceden selam olsun

Aaahh bitiyorum yaa neymis bu atak arkadas yaa neyseki son 2 gun yani insalah dun ogleden sinra baslayan huysuzluk sabaha kadar surdu sizlaniyor kalkiyirum bakiyom uyumus tam yatigurm 5 dakika geri basliyor saat basi boyle yat kalk maymun oldum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…