2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben hamilelikte zor oldu ama kahveyi bıraktım su an acik cay içiyorum sadece bakalım inşallah sıkıntı olmuyordur. Eger keyif yapıyorsan bence birakma zaten stresi azaltır
Bende kahveyi çok seviyorum ve hamileyken de icmemistim şimdi de içermiyorum :) çayı da açık içiyorum..kahve tüketmeye ne zaman başlayabiliriz :))

Bnm kusum ishal olmus. Annem kayinvalide duymasn soylenirler smdi. ne yapmam gerekir

Ben kahve sevmediğimden içmiyorum. Ama çaysız olmaz bizde, yurtdışından çayım özel gelir ve bilmem kaç kere içerim :) çocuk baya baya uyuyor canım. Gün içinde toplasan 4-5 uyanık saati oluyor. Buna ters etki yapmış galiba

Kizlar suanda gecmisi okumadan yaziyorum annemle ikilemde kaldik napsak karar veremedik.
Ben sutumu sagarak veriyorum ya kizima. Yemek vakti gelene kadar sagdigimi buzdolabinda sakliyorum sonra biberonu sicak suyun icine koyup sutu oyle isitiyorum simdi biberonda sut kaldi yani isinmis sogumus sut kaldi bu sutu ikinvi kez isitip bebege icirmek uygun mu degil mi ?

Bütün gece çok ağladı onu denedim ama durmadı ayakta gezme istedi canım onu bugün demin denedim 1 saat uyumusuz şükür çok teşekkürler canım benim
Ohhh iyi yapmışsınız. Bazen 5 dk uyku bile okadar iyi geliyorki. YoruluyoruZ ihtiyacımız oluyo.

Bence ikinci kez ısıtma canım ben geceleri uyanmadiginda verirken icmedigini dòkúyordum ama şimdi alisverise falan giderken nekadar icecekse okadar ısıtıyorum

Bebegim 46 gunluk 2 hafta boyunca beni emmedi o ladar xok agladiki tutturmak icin cok ugrastim o gunden bu yana da her gun her emzirmede aciyla emziriyorum naparsam yapiyim agzina ucunu aliyir sadece aglaya aglaya emzirirken icimde tutturmak icin ugrasmasaydim sutum olmasaydi diye bile geçirdim sona da cok kizdim kendime bazen cok zorlanip oyle seyler dusunuyoruz ama buyudukce daha iyi daha duzgun emecekler insallah

Evet , 5-6 doğum olan tek gündü sanırım. Ne gündü ama ))) hem doğurmaya gidiyoruz hem diğerlerinden haber bekliyoruz
Benim doğum bombaydııııı ama kabul edin sizi doğuma yollayacakken pat diye suyum patladı sizden sadece bikaç saat önce doğuruverdim :) ayy o gün çok korktum ya ağlaya ağlaya gittim hastaneye küfrede ede kp re çünkü oğlumun odasını bitiremedim kıyafetlerini ütüleyip yerleştiremedim. Yaşadığım stres yüzünden oğlum için çok korktum ama çok şükür geçti gitti hepsi oğlum sağlıklı ve kucağımda

İyi akşamlar kızlar nurse harvey s aldım 5 ml diyor prospektüsünde. Sizlerde içinden çıkan çubuk kadar mı veriyorsunuz

Yaa unuturmuyum sıramı kaptınız Ftm41 le

Insallahbetki eder takip ediyorum seni :) yine bilgi ver oluyorsa bende alayim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…