• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şuan agrılar içinde kıvranıyorum 10 ay olmamaya alıştıgım regli bugùn geliyo çok fenalardayım:olamaz:

Ben kahve sevmediğimden içmiyorum. Ama çaysız olmaz bizde, yurtdışından çayım özel gelir ve bilmem kaç kere içerim :) çocuk baya baya uyuyor canım. Gün içinde toplasan 4-5 uyanık saati oluyor. Buna ters etki yapmış galiba
Masallah de maşallah :) çayı ben de içiyorum kahve içmiyorum canım

Ohhh iyi yapmışsınız. Bazen 5 dk uyku bile okadar iyi geliyorki. YoruluyoruZ ihtiyacımız oluyo.
Aynen öyle en zor 24 saat buydu uykusuzluk yine bir derece ama huzursuzluktan sürekli ağlıyordu canı yanıyor herhalde o çok üzdü zorladı beni

Ya bizde de durumlar sizin gibi ama iste isin zorlayan tarafi cinarin yukari cikmak gibi bi alternatifinin olmasi.yukarda olmalari ani kurtarıyor ama geneli dusununce Çınari simarttiklari ve oynattiklari icin benden daha cok kopariyor cunku ben bebisle ilgilendigim icin yeterince oynuyamiyorum bu sefer ya bana ya bebege sarıyor
Ya cok zor evde minik bi bebek varken buyuk cocuga zaman ayirmak bizim minnos epeyde.bi nazli allahtan buyuk bana pek karismiyor epey bi baba sevdalisi o acigi kapatmaya calisiyor

İyi akşamlar kızlar nurse harvey s aldım 5 ml diyor prospektüsünde. Sizlerde içinden çıkan çubuk kadar mı veriyorsunuz
Onun hepsi cok fazla olur dr bize gunde 4 kere 3 damla dedi yani yarisi kadari uygun olur birazda cikariyorlar falan harap oluyor hepsi agzina gitmiyor ben o kadar veriyorum

Eklentiler

• 0CF61C14-5C13-4E66-AEA6-2C3DE8AB3D87.webp
    0CF61C14-5C13-4E66-AEA6-2C3DE8AB3D87.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 61
Aynen öyle en zor 24 saat buydu uykusuzluk yine bir derece ama huzursuzluktan sürekli ağlıyordu canı yanıyor herhalde o çok üzdü zorladı beni
Onlar sancılanınca bizde üzülüp kendimizi kahrettiğimiz için farkında olmadan yoruluyoruz canım normal

Anneler iyi geceler yarin kilo kontrolü yapacak doktorunuz eğer 1 haftada en az 150 gr almamissa sanırım. Mama diyecek bebeğim beni az emiyor kilo sinirda bu yüzden tıkanıklık cok fazla kullandığımız serum fizyolojiler ise yaramıyor bildigin horlama sesi çıkarıyor KBB doktoruna goturucsm geniz eti var gibi ses çıkarıyor cok canim sıkkın
Birde çenemiz olması gerektiğinden küçükmüş bu yüzden hırıltı olabilir mi ? Emme refleksimiz var guzel emiyor ama tıkanıklıktan kızıp bırakıyor kısa kısa :((
Biberon almıyor sütümü sağarak vereyim dedim YÖK tutmuyor yanı mama da versem icmicek
Zaten mama vermek istemiyorum şutum varken.. :((

Bir de bir rota asisini 3 doz yapıyormuş doktorumuz 3-4-5 aylar fiyatı nedir tek dozun yaptıran anisler??

4. Ayda verem haric digerlerinin ikinci dozlari var insallah onu rahat atlatirsiniz
6. Ayda da 3 aşı varmış valla ben şimdiden korkuyorum pff .hayır oyun çocuğu olsa oyalayabilirim biraz daha ama yatmıyor oyalanamiyor ne yapacağımi şaşırdım

Benim doğum bombaydııııı ama kabul edin :KK70: sizi doğuma yollayacakken pat diye suyum patladı sizden sadece bikaç saat önce doğuruverdim :) ayy o gün çok korktum ya ağlaya ağlaya gittim hastaneye küfrede ede kp re çünkü oğlumun odasını bitiremedim kıyafetlerini ütüleyip yerleştiremedim. Yaşadığım stres yüzünden oğlum için çok korktum ama çok şükür geçti gitti hepsi oğlum sağlıklı ve kucağımda:anne:
Bi bomba da benimkiydi canim. Herkes Ftm41 Ftm41 ve Nesrinay86 Nesrinay86 dan haber beklerken onlardan once bizimkileri okudular :D

Onlar sancılanınca bizde üzülüp kendimizi kahrettiğimiz için farkında olmadan yoruluyoruz canım normal
Kesinlikle psikolojik yorgunluk fizikselden çok çok zor.

Bir de bir rota asisini 3 doz yapıyormuş doktorumuz 3-4-5 aylar fiyatı nedir tek dozun yaptıran anisler??
Geniz eti problemi varmis gibi solunumu ben doktora sormustum. Yenidogan geniz problemi olmaz dedi, solunum yollari girtlak hala yumusak, o yuzden ses çıkıyor. 2 3 aya sertlesince gececek.dedi.
Rota asisi 3 doz ve 2 doz olanlar eczanede farkli satılıyor. Yani alirken 3 ya da 2 kac doz yapilacaksa onu soylemen lazim. 2 4 6 veya 3 5 seklinde uygulaniyor. Doktorun 2 4 6 uygulayacak sanirim. Bu durumda 2.ay asilarinin yapildigi gun alip goturmen lazim rotayı. 210 tl gibi fiyati var diye duymustun.
Biz 3 5 yapacaz rotayi doktorum 2 dozluk rotanin adini verdi. 3. Ay alip gidecez

Back