- 6 Ağustos 2015
- 958
- 2.075
- 113
- 34
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #76.421
Maşallah. Daha tombik görünüyor, daha fazla sanmıştımCok sagol kuzum.3 350 dogdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah. Daha tombik görünüyor, daha fazla sanmıştımCok sagol kuzum.3 350 dogdu
Bnm emzirme yok ama sagma makinesinin hunisinin cektigi kisimin rengi acildiEmzirdikten sonra meme uclari en ucu bjeyazlayan var.mi neden oluyor bu
Canim sıkma canini youtube dan nazar duasi falan ac istersen evin icine yayilsin sesi iyi gelir :)Nabersinz tyzeler. Kac gundue yokum herşey yolundadr ins... Bugun yavruyka dışarı ciktik 5 6 kisi sut sagmstm emziremwm die komsu tyze gordu bu senkj sutun mu die bi şaşırdi kem gozlu kadn hep geliniyle kiyasladi bni glinim soyle soyle boyle aramzda iki hafta var. Yok bnm ki kilo aldi sen almadn fkn filn insan bi maslslhh der çocuğun rizki gidicek allah muhafaza.. dio gece çocuğun sesi glmiyor aglimiyor gliba uyuyo dioyatak odasnda durmyiz ondan glmiyordur dedim. Evimk dnliyor resmn
neyse gece iki ayagmn bas parmagimda bir agri oldu bi bktm tırnak batmasi felaket agriyor
şimdiye kadar olmayip birdenbire cikmasina m demelj. Bn nie bunlari konuştum icime ddert olmjs heral
![]()
İnşallahBizde iki aylik asimizi olduk cok huysuz uykudan agliyarak uyaniyor kucaktada siddetini arttiriyor bir cay kasigi calpol verdim insallah sifa olur
Biz 2 ya da 3 saatte uyaniyoruz bgn aksam 4 saatte uyandi belki de bizim de uzayacaktir :) ben biberonla verdigim icin genelde 60 ml mama veriyorum sut birikmisse mamayla 60 ya da 80 ml olacak sekilde ayarliyorum bazen 30 ml i bltlrmlyor bazen 60 yetmiyor :))Kızlar doktorumuz bize ògún araları uzayacak emme zamanı kısalacak demişti bizim aynen òyle oluyo sanirim sizlerde durumlar ne bebislerle birde benim beboşum 1 haftadir aguları sesleri cok bet cikariyo cok murlu oluyorumyigenler neler yapiyor
İnsallah canim benimmm insallahhhKafein sute geçiyor zaten canım kocam icme kafein süte gecer dedi diye icemedim
Iki damla sütüm var ondan da kafein gaz kötü ne varsa geçiyor insallah aynı şekilde iyiler de geçiyordur
Elektromanyetik dalgaya katılıyorum ama onun dışında benim düşüncem anne sütü alırken çok da mikroptan korkmamak gerekiyor. Anne sütü alırken mikropla karşılaşmalı ki hafıza bağışıklık hücreleri oluşsun. Bu demek değil ki hasta kişinin yanına çocuğu koyalım ama bence çok da titizlenmeyelim mikrop kapmasın diye.Canım ben bebeği ilk 6 ay avmye sokmayı düşünmüyorum( elektromanyetik enerji, klima, içerideki kalitesiz hava vs...) ama bir hemşire arkadaşımdan bir fikir aldım hoşuma da gitti. Konusu geçmişken bahsedeyim dedim belki benim gibi düşünüp uygulamak isteyen olur. Arkadaşım Avm gibi kapalı ve havalandırmasının sağlık için yeterli olmadığı ortamlarda havada asılı duran/dolaşan birçok mikrop olduğundan bahsetti, bebek arabasının üstüne yağmurluğunu takarak içeri girdiğini söyledi.
Desenli aldım deniz yıldızıDesenli mi duz mu
Bendeee ondan aldım. İlk gün bizimde çok iyiydi. Dün huysuz ağladı, neyse onunda anlık ruh değişimleri olacaktır değil mi?Desenli aldım deniz yıldızı
Duzelmedi mi bugun biraz6. Ayda da 3 aşı varmış valla ben şimdiden korkuyorum pff .hayır oyun çocuğu olsa oyalayabilirim biraz daha ama yatmıyor oyalanamiyor ne yapacağımi şaşırdım
Hamileyken hiç doymadım. Doğumdan bir gün sonra sanki o aç ben değilmişim gibi canım bir şey istemiyordu uzun zamandan sonraama bu aralar tekrar geldi açlık. Tekrar kilo alırım diye korkuyorum
Bence ona binerkenki ruh hali önemli , gönül ister ki ağlayarak binsin gülerek çıksın ama öyle bir dünya yok sanırımBendeee ondan aldım. İlk gün bizimde çok iyiydi. Dün huysuz ağladı, neyse onunda anlık ruh değişimleri olacaktır değil mi?![]()
Burda e bebek avm icinde mecbur gidiyoruz kimsede durmadigi icin atlas onun haricinde bizde irmak kenarindayiz hepCanım ben bebeği ilk 6 ay avmye sokmayı düşünmüyorum( elektromanyetik enerji, klima, içerideki kalitesiz hava vs...) ama bir hemşire arkadaşımdan bir fikir aldım hoşuma da gitti. Konusu geçmişken bahsedeyim dedim belki benim gibi düşünüp uygulamak isteyen olur. Arkadaşım Avm gibi kapalı ve havalandırmasının sağlık için yeterli olmadığı ortamlarda havada asılı duran/dolaşan birçok mikrop olduğundan bahsetti, bebek arabasının üstüne yağmurluğunu takarak içeri girdiğini söyledi.
Aa evettt biz aynı gün patlatmıştık bombayı deilmiBi bomba da benimkiydi canim. Herkes @Ftm41 veNesrinay86 dan haber beklerken onlardan once bizimkileri okudular
![]()
Bende ne oluyor bilmiyorum ama sut bdamlacigi seklinde degil ama sziliyor oyle olunca uclariexixizimm benim beyazladı meme ucum hatta tam uc kısım pembelesti. Aşındı diye düşündüm ben :)
Evet canim sen 26 Temmuz un son saatlerinde ben de 27 Temmuz un ilk saatlerinde patlattik bombalari : D yandanAa evettt biz aynı gün patlatmıştık bombayı deilmiyandannnn
yandannn
![]()