2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcınız olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsınız

Uyudumu canım bnde zor duruyom ayaktq
Uyumadi canım ağlıyor sürekli bayilmak uzereyim gece onun uyuduğu 10 dk.larin hepsinde ben de uyudum ama duramiyorum o nasıl duruyor anlamiyorum sizde durumlar nasıl

Bende senin gibi 6 cm aciklikla sezaryan oldum ama bir degisiklik olmamis gorunusunde sadece bakilmalardan tahrismi yarami ne olmus iliski aninda canim acimisti

Ben de zorunlu sezaryen oldum ama açıklık 1 cm'i geçmedi bende yok genişleme canım belki açıklık olduğu için olmuştur

Çok sağolun kızlar cevaplar için, galiba açılmanın çok olmasindan kaynaklı olabilir, birde sonda takmışlardı bana, hiç çıkmadan 2gun kaldı bende sonda, belki o da etkiledi bilemiyorum. Neyse artik, teşekkür ederim tekrar

Kizlar sezeryan olanlar kanamaniz kac gunde bitti bugun 39.gunumuz hala adet gibi devam ediyor ama oyle şarıl şarıl akmiyor.peceteye silince geliyor yada 5 kez wc gidiyorsam 2 sinde oyle akiyor adet gibi.kucuk kan pihtilari kalmis demisti doktor ilac vermisti onlari atabildimmi bilmiyorum ama surekli ped koymaktan tahris oldum artik ne zaman bitecek bu ya valla biktim artik

İnşallah korktuğun olmaz canım. Sen de bir annesin metanetli ol. Benim annem de bu illetten ameliyat oldu. Çok zordur allah san güç , sabır versin canım

55 gün günlük ped kullandım. Pedden nefret ediyorum ((((

Insallah temiz cikar, allah korktuğunuzla sinamasin sizi

Kabus gibi bir gece yasadim. Oglum saat 12 den sabah 6 ya kadar kustu. Belki 10 defa. Midesindekileri evin ortasina devirdi, 45 dk onlari temizledim. Daha sonrasinda bos mideyle safra kustu. Sonra kekik nane cayi verdim, midesinde hic durmadi hemen devirdi. Ve yine sabaha kadar safra kustu. Sebebini hic anlamadim. Baska belirtisi yok. Ates ishal yok. Sabah 6 da oglum uyuya kaldi yorgunluktan kiz 6.30 da uyandi. Sifir uyku, ustelik dun gunduz ve aksam misafirim de vardi. Yorgunluk uykusuzluk pert vaziyetteyim.
Evin ortasında kusmuk temizlemeden anne oldum demeyesiz

Aralayınca mı açıklık gördün, yoksa normal durumda mı?? Ben de açıkça sormak zorunda kaldım kusura bakma. Aralayınca biraz kalmış olabilir açıklık çünkü zaten 10 cm’de Doğum yapılıyor. Kegel egzersizi yaparsan daha çabuk ve başarılı toparlanır. Ben normal doğurdum ama şu an ne durumda hiç kontrol etmedim.

Eyvaaah geçmiş olsun canım. Bebeler yetmiyor gibi bir de büyükler çıkıyor böyle maalesef

Hadi ya çok geçmiş olsun dışardan falan bir şey yemiş miydi ya da midesini bozabilecek bir şey ?
Alternatif tıp olacak bir de yaşı çok küçük değil diye söylüyorum ama biz evde böyle mide rahatsızlıkları için hep taze yeşil çam kozalağı bulunduruyoruz buzlukta. Onu bir bardak falan suyla rengi biraz sararana kadar kaynatıp içiyoruz hemen geçiriyor. Ya da acı yavşan otu. Çok acı ama çay gibi yapıp bir dikişte içebilir ya da küçücük ekmek içinin içine bir iki tane top koyup hap gibi yapıp suyla içebilir. Tabi sen de biliyorsun bol su ve sakin yağsız şeyler yesin devam ederse de doktora görürüm enfeksiyon falan bakabilirler. Çok çok geçmiş olsun paşaya

Çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah

Bu asi bizi mahvetti. Ateş yok dün 1 kere çıktı ilaçla indi ama uyuyamiyor çığlık atarak uyanıyor 10 dk.ya .
Halim kalmadı
Ingilterede asi olduktan sonra yarim saat icinde ve sonra 4 saat araliklarla 2 doz daha calpol verdiriliyor asidan sonra.ozellikle atesi cikmadan verilmeliymis ki sonra ates kontrol edilemeyebilirmis.Turkiyede nasil

Cok gecmis olsun midesini usutmustur belki arkadasin dedigi gibi aci uabsan otu iki kasik icebilse tiksindigi falan bisey varsa gecerdi nanayle kekikte iyi gelirdi aslinda ama tutamamis midesinde kolay bir gun diliyorum

Ingilterede asi olduktan sonra yarim saat icinde ve sonra 4 saat araliklarla 2 doz daha calpol verdiriliyor asidan sonra.ozellikle atesi cikmadan verilmeliymis ki sonra ates kontrol edilemeyebilirmis.Turkiyede nasil
Bana ebe uzerine basa basa vermemeye calis dedi nirmalde buyuk ogkumda verin diyorlardi simdi ise karaciger tahribati yapma olasiligi oldugu icin son care olarak kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…