- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #76.161
Uyudumu canım bnde zor duruyom ayaktqBu asi bizi mahvetti. Ateş yok dün 1 kere çıktı ilaçla indi ama uyuyamiyor çığlık atarak uyanıyor 10 dk.ya .
Halim kalmadı
Allah yardımcınız olsun inşallah olumlu sonuçlar alırsınızo kadar kötü bir gün geçiriyorum ki,bebeğim de hissediyor resmen.siz siz olun bebeğinizin yanında ağlamayın ben agladigimdan beri susturamadım..
bugün annemin akciğer kanseri olabileceğini öğrendim. pazartesi günü biyopsi yapılacak kesin sonuç alınacak ve ben çok korkuyorum. hem anneme bisey olacak diye hem de sütüm gidecek yavrum ememeyecek diye çok korkuyorum. dua edin ne olur.
Uyumadi canım ağlıyor sürekli bayilmak uzereyimUyudumu canım bnde zor duruyom ayaktq
Bende senin gibi 6 cm aciklikla sezaryan oldum ama bir degisiklik olmamis gorunusunde sadece bakilmalardan tahrismi yarami ne olmus iliski aninda canim acimisti
Ben de zorunlu sezaryen oldum ama açıklık 1 cm'i geçmedi bende yok genişleme canım belki açıklık olduğu için olmuştur
İnşallah korktuğun olmaz canım. Sen de bir annesin metanetli ol. Benim annem de bu illetten ameliyat oldu. Çok zordur allah san güç , sabır versin canımo kadar kötü bir gün geçiriyorum ki,bebeğim de hissediyor resmen.siz siz olun bebeğinizin yanında ağlamayın ben agladigimdan beri susturamadım..
bugün annemin akciğer kanseri olabileceğini öğrendim. pazartesi günü biyopsi yapılacak kesin sonuç alınacak ve ben çok korkuyorum. hem anneme bisey olacak diye hem de sütüm gidecek yavrum ememeyecek diye çok korkuyorum. dua edin ne olur.
55 gün günlük ped kullandım. Pedden nefret ediyorum ((((Kizlar sezeryan olanlar kanamaniz kac gunde bitti bugun 39.gunumuz hala adet gibi devam ediyor ama oyle şarıl şarıl akmiyor.peceteye silince geliyor yada 5 kez wc gidiyorsam 2 sinde oyle akiyor adet gibi.kucuk kan pihtilari kalmis demisti doktor ilac vermisti onlari atabildimmi bilmiyorum ama surekli ped koymaktan tahris oldum artik ne zaman bitecek bu ya valla biktim artik
Insallah temiz cikar, allah korktuğunuzla sinamasin sizio kadar kötü bir gün geçiriyorum ki,bebeğim de hissediyor resmen.siz siz olun bebeğinizin yanında ağlamayın ben agladigimdan beri susturamadım..
Aralayınca mı açıklık gördün, yoksa normal durumda mı?? Ben de açıkça sormak zorunda kaldım kusura bakma. Aralayınca biraz kalmış olabilir açıklık çünkü zaten 10 cm’de Doğum yapılıyor. Kegel egzersizi yaparsan daha çabuk ve başarılı toparlanır. Ben normal doğurdum ama şu an ne durumda hiç kontrol etmedim.Kızlar doğumdan sonra olan bölümde konu açtım ama burda da sorayım.
Kizlar yaklasik 2 ay once mecburi sezeryan ile dogum yaptim, 8cm açıklıkta ilerleme olmadı ve sezeryana girmek zorunda kaldim.
Açıkca yazacağım kusura bakmayın, çünkü şok oldum. Geçenlerde kendimi temizlerken, hamilelikten kalma alışkanlık ayna tutup kıllarımdan arınmak istedim, ilk önce bir tuhaflık hissettim görüntüsünde yani. Sonra iyice bakınca baya genişlemiş gördüm, bildiğin şekli değişmiş yahu.
Hayır anlamıyorum ben ıkınma bile yapmadım ki etkilesin orayı.
Cinsel ilişkiyi bugün deneyimleyecegim, bakalım ciddi ciddi genişleme varmi ne hissedeceğim yada hissedecek merak ediyorum.
Benim gibi sezerya olup da şekil değişikliği olan varmi, deneyimleriniz, duyumlarınız nelerdir merak ediyorum, paylasirsaniz sevinirim
Benim kızım da akşam yediden gece üçe kadar uyudu taki gaz sancısı başlayıncaya kadar :)Kizlar asidan dolayi geceniz zor gecmis bizdede ters etki yapti galiba uyudu pasam
Eyvaaah geçmiş olsun canım. Bebeler yetmiyor gibi bir de büyükler çıkıyor böyle maalesefKabus gibi bir gece yasadim. Oglum saat 12 den sabah 6 ya kadar kustu. Belki 10 defa. Midesindekileri evin ortasina devirdi, 45 dk onlari temizledim. Daha sonrasinda bos mideyle safra kustu. Sonra kekik nane cayi verdim, midesinde hic durmadi hemen devirdi. Ve yine sabaha kadar safra kustu. Sebebini hic anlamadim. Baska belirtisi yok. Ates ishal yok. Sabah 6 da oglum uyuya kaldi yorgunluktan kiz 6.30 da uyandi. Sifir uyku, ustelik dun gunduz ve aksam misafirim de vardi. Yorgunluk uykusuzluk pert vaziyetteyim.
Evin ortasında kusmuk temizlemeden anne oldum demeyesiz
Hadi ya çok geçmiş olsun dışardan falan bir şey yemiş miydi ya da midesini bozabilecek bir şey ?Kabus gibi bir gece yasadim. Oglum saat 12 den sabah 6 ya kadar kustu. Belki 10 defa. Midesindekileri evin ortasina devirdi, 45 dk onlari temizledim. Daha sonrasinda bos mideyle safra kustu. Sonra kekik nane cayi verdim, midesinde hic durmadi hemen devirdi. Ve yine sabaha kadar safra kustu. Sebebini hic anlamadim. Baska belirtisi yok. Ates ishal yok. Sabah 6 da oglum uyuya kaldi yorgunluktan kiz 6.30 da uyandi. Sifir uyku, ustelik dun gunduz ve aksam misafirim de vardi. Yorgunluk uykusuzluk pert vaziyetteyim.
Kabus gibi bir gece yasadim. Oglum saat 12 den sabah 6 ya kadar kustu. Belki 10 defa. Midesindekileri evin ortasina devirdi, 45 dk onlari temizledim. Daha sonrasinda bos mideyle safra kustu. Sonra kekik nane cayi verdim, midesinde hic durmadi hemen devirdi. Ve yine sabaha kadar safra kustu. Sebebini hic anlamadim. Baska belirtisi yok. Ates ishal yok. Sabah 6 da oglum uyuya kaldi yorgunluktan kiz 6.30 da uyandi. Sifir uyku, ustelik dun gunduz ve aksam misafirim de vardi. Yorgunluk uykusuzluk pert vaziyetteyim.
Evin ortasında kusmuk temizlemeden anne oldum demeyes
her ne rahatsiz ettiyse ates ve ishale donusmeden cikarmis abimiz.gecmis olsun.
Çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallahKabus gibi bir gece yasadim. Oglum saat 12 den sabah 6 ya kadar kustu. Belki 10 defa. Midesindekileri evin ortasina devirdi, 45 dk onlari temizledim. Daha sonrasinda bos mideyle safra kustu. Sonra kekik nane cayi verdim, midesinde hic durmadi hemen devirdi. Ve yine sabaha kadar safra kustu. Sebebini hic anlamadim. Baska belirtisi yok. Ates ishal yok. Sabah 6 da oglum uyuya kaldi yorgunluktan kiz 6.30 da uyandi. Sifir uyku, ustelik dun gunduz ve aksam misafirim de vardi. Yorgunluk uykusuzluk pert vaziyetteyim.
Ingilterede asi olduktan sonra yarim saat icinde ve sonra 4 saat araliklarla 2 doz daha calpol verdiriliyor asidan sonra.ozellikle atesi cikmadan verilmeliymis ki sonra ates kontrol edilemeyebilirmis.Turkiyede nasilBu asi bizi mahvetti. Ateş yok dün 1 kere çıktı ilaçla indi ama uyuyamiyor çığlık atarak uyanıyor 10 dk.ya .
Halim kalmadı
Cok gecmis olsun midesini usutmustur belki arkadasin dedigi gibi aci uabsan otu iki kasik icebilse tiksindigi falan bisey varsa gecerdi nanayle kekikte iyi gelirdi aslinda ama tutamamis midesinde kolay bir gun diliyorumKabus gibi bir gece yasadim. Oglum saat 12 den sabah 6 ya kadar kustu. Belki 10 defa. Midesindekileri evin ortasina devirdi, 45 dk onlari temizledim. Daha sonrasinda bos mideyle safra kustu. Sonra kekik nane cayi verdim, midesinde hic durmadi hemen devirdi. Ve yine sabaha kadar safra kustu. Sebebini hic anlamadim. Baska belirtisi yok. Ates ishal yok. Sabah 6 da oglum uyuya kaldi yorgunluktan kiz 6.30 da uyandi. Sifir uyku, ustelik dun gunduz ve aksam misafirim de vardi. Yorgunluk uykusuzluk pert vaziyetteyim.
Bana ebe uzerine basa basa vermemeye calis dedi nirmalde buyuk ogkumda verin diyorlardi simdi ise karaciger tahribati yapma olasiligi oldugu icin son care olarak kullan dediIngilterede asi olduktan sonra yarim saat icinde ve sonra 4 saat araliklarla 2 doz daha calpol verdiriliyor asidan sonra.ozellikle atesi cikmadan verilmeliymis ki sonra ates kontrol edilemeyebilirmis.Turkiyede nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?