• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kabus gibi bir gece yasadim. Oglum saat 12 den sabah 6 ya kadar kustu. Belki 10 defa. Midesindekileri evin ortasina devirdi, 45 dk onlari temizledim. Daha sonrasinda bos mideyle safra kustu. Sonra kekik nane cayi verdim, midesinde hic durmadi hemen devirdi. Ve yine sabaha kadar safra kustu. Sebebini hic anlamadim. Baska belirtisi yok. Ates ishal yok. Sabah 6 da oglum uyuya kaldi yorgunluktan kiz 6.30 da uyandi. Sifir uyku, ustelik dun gunduz ve aksam misafirim de vardi. Yorgunluk uykusuzluk pert vaziyetteyim.
Evin ortasında kusmuk temizlemeden anne oldum demeyesiz :63:
Geçmiş olsun canım

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle canım bebeğin hayırlı olsun dikişler biraz zorlar ama İnan ki çok dikişin de olsa geçiyor benim de ikinci doğumumda makata kadar dikiş oldu doktorun kesmesine Zaman kalmadan ıkınınca yırtık oldu pansuman Yapınca saç kurutma makinesiyle biraz kurut canım geçer inşallah . Bir de kabız olmamaya dikkat et. Bak üçüncü doğumumda o dikişlere hiç birşey olmadı bu Doğumda 3 dikiş oldu. Hepsi geçiyor . Emzirmeyi de dert etme zamanla toparlayacaksın Önce sen kendi moralini yüksek tut canım

o kadar kötü bir gün geçiriyorum ki,bebeğim de hissediyor resmen.siz siz olun bebeğinizin yanında ağlamayın ben agladigimdan beri susturamadım..
bugün annemin akciğer kanseri olabileceğini öğrendim. pazartesi günü biyopsi yapılacak kesin sonuç alınacak ve ben çok korkuyorum. hem anneme bisey olacak diye hem de sütüm gidecek yavrum ememeyecek diye çok korkuyorum. dua edin ne olur.
Dualarım sizinle geçmiş olsun Allah korktuğunuza uğratmasın inşallah

Ingilterede asi olduktan sonra yarim saat icinde ve sonra 4 saat araliklarla 2 doz daha calpol verdiriliyor asidan sonra.ozellikle atesi cikmadan verilmeliymis ki sonra ates kontrol edilemeyebilirmis.Turkiyede nasil
Hemşire eve gider gitmez calpol ver sonra da 6 saatte bir vermeye devam et dedi ama ben ve esim çocukken çok fazla ilaç kullandığımız için çocuğumuza gerekmedikce ilaç vermeme taraftariyiz bu gece bu yüzden mahvolduk ama atesi çıkınca 1 defa verdim baska ilac vermedim

Hemşire eve gider gitmez calpol ver sonra da 6 saatte bir vermeye devam et dedi ama ben ve esim çocukken çok fazla ilaç kullandığımız için çocuğumuza gerekmedikce ilaç vermeme taraftariyiz bu gece bu yüzden mahvolduk ama atesi çıkınca 1 defa verdim baska ilac vermedim
Anladim cnm.ins bundan sonra slklntl olmaz.birde 24 saatte 3dozdan fazla verilmemeli diye biliyorum.yoksa organlarina zarar verebiliyormus.

Kozlar Allah sizden razı olsun , aralıksız 2 saattir ağlıyordu emmedi bile, balkonda sakinleşirdi daha çok ağladı ne yapacağımı şaşırdım. hangi arkadaş demişti hatırlanıyorum ama pilates topunda hopladık azıcık sakinleşti ve kucağımda uyudu şükürler olsun. İçim parçalanıyor öyle ağlarken

o kadar kötü bir gün geçiriyorum ki,bebeğim de hissediyor resmen.siz siz olun bebeğinizin yanında ağlamayın ben agladigimdan beri susturamadım..
bugün annemin akciğer kanseri olabileceğini öğrendim. pazartesi günü biyopsi yapılacak kesin sonuç alınacak ve ben çok korkuyorum. hem anneme bisey olacak diye hem de sütüm gidecek yavrum ememeyecek diye çok korkuyorum. dua edin ne olur.
Allahim sifa versin inşallah kanser degildir canim benim...

2.ay kontrollerine giden Ağustos anneleri bebeklerinizin boy ve kilolari nasıl? Normalde ilk bebegimde bile hicbir zaman takmadim az almış çok almis diye sağlıklı olmasi kâfi idi, yalnız Ağustos bebem 33 haftalık premature dogunca kafama soru işareti takıldı, Ağustos bebelerine göre normal mi merak ettim, dogdugundan beri anne sütü aldı ayrıca, hatta erken doğum yapan arkadaşlar da vardı onlar da cevap yazarsa sevinirim, hepinize sevgiler

Bunu yasayanlar emzirebilenlerden daha cok sanki artik
Yanliz soylede olabilir ben sormadim dr a ama ben 5 yildir surekli tedavi goruyorum hormon ilaclari kullaniyorum bir ara sut hirmonunun dusurmek icin bile ilac kullanmistim ilaclardan olabilir benimki

Günaydın herkese, cumanız mübarek olsun. Büyük kızımı burnu tıkalı oluşu sebebiyle kreşe gönderemedim. Biri hasta öbürü 2 aylık iki ufaklıkla akşam ortalama 18.30a kadar sürecek zorlu bir gün beni bekliyor :confused:herkese kolaylıklar diliyorum şimdiden
Hayirli cumalar :) tsk ederim Allah sana da kolaylik versin

Back