- Konu Sahibi Nesrinay86
- #76.181
Sağol canım ben de içeyim o zaman :)İçtim canım. Gazında bir değişiklik olmadı. Mineral açısından içmek iyiymiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım ben de içeyim o zaman :)İçtim canım. Gazında bir değişiklik olmadı. Mineral açısından içmek iyiymiş
Geçmiş olsun canımKabus gibi bir gece yasadim. Oglum saat 12 den sabah 6 ya kadar kustu. Belki 10 defa. Midesindekileri evin ortasina devirdi, 45 dk onlari temizledim. Daha sonrasinda bos mideyle safra kustu. Sonra kekik nane cayi verdim, midesinde hic durmadi hemen devirdi. Ve yine sabaha kadar safra kustu. Sebebini hic anlamadim. Baska belirtisi yok. Ates ishal yok. Sabah 6 da oglum uyuya kaldi yorgunluktan kiz 6.30 da uyandi. Sifir uyku, ustelik dun gunduz ve aksam misafirim de vardi. Yorgunluk uykusuzluk pert vaziyetteyim.
Evin ortasında kusmuk temizlemeden anne oldum demeyesiz![]()
Dualarım sizinle geçmiş olsun Allah korktuğunuza uğratmasın inşallaho kadar kötü bir gün geçiriyorum ki,bebeğim de hissediyor resmen.siz siz olun bebeğinizin yanında ağlamayın ben agladigimdan beri susturamadım..
bugün annemin akciğer kanseri olabileceğini öğrendim. pazartesi günü biyopsi yapılacak kesin sonuç alınacak ve ben çok korkuyorum. hem anneme bisey olacak diye hem de sütüm gidecek yavrum ememeyecek diye çok korkuyorum. dua edin ne olur.
Hemşire eve gider gitmez calpol ver sonra da 6 saatte bir vermeye devam et dedi ama ben ve esim çocukken çok fazla ilaç kullandığımız için çocuğumuza gerekmedikce ilaç vermeme taraftariyiz bu gece bu yüzden mahvolduk ama atesi çıkınca 1 defa verdim baska ilac vermedimIngilterede asi olduktan sonra yarim saat icinde ve sonra 4 saat araliklarla 2 doz daha calpol verdiriliyor asidan sonra.ozellikle atesi cikmadan verilmeliymis ki sonra ates kontrol edilemeyebilirmis.Turkiyede nasil
Anladim cnm.ins bundan sonra slklntl olmaz.birde 24 saatte 3dozdan fazla verilmemeli diye biliyorum.yoksa organlarina zarar verebiliyormus.Hemşire eve gider gitmez calpol ver sonra da 6 saatte bir vermeye devam et dedi ama ben ve esim çocukken çok fazla ilaç kullandığımız için çocuğumuza gerekmedikce ilaç vermeme taraftariyiz bu gece bu yüzden mahvolduk ama atesi çıkınca 1 defa verdim baska ilac vermedim
A bilmiyordum canim tesekkurler demir destegi alabiliyormuyiz emziriken acabaCanım o demir eksikliğinden diye biliyorum
Allahim sifa versin inşallah kanser degildir canim benim...o kadar kötü bir gün geçiriyorum ki,bebeğim de hissediyor resmen.siz siz olun bebeğinizin yanında ağlamayın ben agladigimdan beri susturamadım..
bugün annemin akciğer kanseri olabileceğini öğrendim. pazartesi günü biyopsi yapılacak kesin sonuç alınacak ve ben çok korkuyorum. hem anneme bisey olacak diye hem de sütüm gidecek yavrum ememeyecek diye çok korkuyorum. dua edin ne olur.
Genelde doğum sonrası rutin veriyorlar aslında alabilirsin tabi ben de alıyorumA bilmiyordum canim tesekkurler demir destegi alabiliyormuyiz emziriken acaba
Alabiliyorsun canim ebe bana surekli soruyor kan ilaci kullaniyir musun diye mutlaka kullanmalisiniz diyorA bilmiyordum canim tesekkurler demir destegi alabiliyormuyiz emziriken acaba
Canim ne oldu sarimsagin sonucuBen kendim araştırıp aldım canım bilmiyorum maalesef
Simdi nasil oldu canim daha iyi miBu asi bizi mahvetti. Ateş yok dün 1 kere çıktı ilaçla indi ama uyuyamiyor çığlık atarak uyanıyor 10 dk.ya .
Halim kalmadı![]()
Yanliz soylede olabilir ben sormadim dr a ama ben 5 yildir surekli tedavi goruyorum hormon ilaclari kullaniyorum bir ara sut hirmonunun dusurmek icin bile ilac kullanmistim ilaclardan olabilir benimkiBunu yasayanlar emzirebilenlerden daha cok sanki artik
Ooo masallahKizlar asidan dolayi geceniz zor gecmis bizdede ters etki yapti galiba uyudu pasam
Hayirli cumalar :) tsk ederim Allah sana da kolaylik versinGünaydın herkese, cumanız mübarek olsun. Büyük kızımı burnu tıkalı oluşu sebebiyle kreşe gönderemedim. Biri hasta öbürü 2 aylık iki ufaklıkla akşam ortalama 18.30a kadar sürecek zorlu bir gün beni bekliyorherkese kolaylıklar diliyorum şimdiden
Dogru canim olabilirYanliz soylede olabilir ben sormadim dr a ama ben 5 yildir surekli tedavi goruyorum hormon ilaclari kullaniyorum bir ara sut hirmonunun dusurmek icin bile ilac kullanmistim ilaclardan olabilir benimki
Yemedim henuz canım benimki aşı oldu ya dün onunla uğraşmaktan anca esim gelince aksam yemeği yiyebildim bugün deneyeceğimCanim ne oldu sarimsagin sonucu