Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar Cuma günü doktora gideceğim keseye bakacak Cuma tam 6+0 olacak ama bende geç döllenme var HCG'nin Cuma 2000lerde olması lazım kese ve bebek görünür mü? Kalp atışı duyulur mu çok endişeliyim ilk hamileliğim bu.
İlk gebeliğimden farklı olacağı kesin galiba:) insan tüm bildiklerini unutuyor valla. Gece bile oğlumun üstünü örtmek için uyandığımda bulanıyordu midem. Uykuya bile zor daldım
Aldım kızlar şükürler olsun sonucum iyi sadece kansızlık var onun için kan ilacı verdi. Bhcg 4 günde 155 den 1260’a yükselmiş. Adet gecikmesinin 2. Gününde iyi mi bu değer?
Daha çok yeni canım 4+2 gün bugün.Adet tarihimin sonundayım. Acaba adet zamanı diye mi oluyor diyorum. Çok şiddetli değilde yine de bir baskı hissi var
Canım benim de geçen hafta çok kasık ağrım vardi akıntım vardı ki akıntı hala var. Ara ara ağrılar gelip gidecekmiş içini ferah tut. Komsuna çok üzüldüm insaallah bizler yasamayiz
Daha çok yeni canım 4+2 gün bugün.Adet tarihimin sonundayım. Acaba adet zamanı diye mi oluyor diyorum. Çok şiddetli değilde yine de bir baskı hissi var