• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aldım kızlar şükürler olsun sonucum iyi sadece kansızlık var onun için kan ilacı verdi. Bhcg 4 günde 155 den 1260’a yükselmiş. Adet gecikmesinin 2. Gününde iyi mi bu değer?
Maşallah maşallah rabbim nazardan korusun çok güzel değerin banada dua edin bende bu aksam tekrar kan vereceğim.Adete 5 gün varken 61.14 adet günü 707.3 çıkmıştı aradan 2 gün geçti umarım yine kat kat artmıştır :dua:

Ben
Hic vereceğimi zannetmiyorum evlendigimde 72kiloydum 9sene oldu kilolarim beni cok seviyor bi türlü benden ayrilamadilar :63:senin cocuklar kac yasinda?
O üc cocugu senin için söyledim benim bir oğlum var 8 yasında bende 28 mutluysan sıkıntı yok ben hazırlıklıyım 100ün üzerine cıkmaya cok stres yapmamaya calısıyprum elbet veririm :mad:

Ben

O üc cocugu senin için söyledim benim bir oğlum var 8 yasında bende 28 mutluysan sıkıntı yok ben hazırlıklıyım 100ün üzerine cıkmaya cok stres yapmamaya calısıyprum elbet veririm :mad:
ALLAH bagislasin:KK200: benim oglumda 8yasinda kizim 5.5 yasinda :KK11:

Sizinkileride allah bagıslasın negüzel beraber büyümüşler inşallah bende bu sefer bi sıkıntı yaşamamda aralarına fazla yas farkı koymadan 3. Sıpayıda yapıcam beraber büyüsnler
Amin insallah :KK200: allah nasip ederse daha kırkım çıkmadan kızım 1. Sınıfa başlayacak çocukları ben okula götürüp getiriyorum bunu başarabilecekmiyim diye cok korkuyorum bebekle beraber

Kizlar kese 1500-2000 hcg ile gorunuyor sanirim, bebek hcg kac olunca gorunuyor bilen var mi?

Radyoloji uzmano ne alaka dpktora cıksaydın canım hem belki geç gözükücek aksi bişe olsa kesede büyümezdi diye düşünüyorum
canım dr ucretsiz izinde o yüzden acil ultrason istedi ultrasoncuda öyle dedi bir hafta bekliycem ya geç döllenme kalp atışı oluşur yada düşer

Amin insallah :KK200: allah nasip ederse daha kırkım çıkmadan kızım 1. Sınıfa başlayacak çocukları ben okula götürüp getiriyorum bunu başarabilecekmiyim diye cok korkuyorum bebekle beraber
Allah yardımcın olsun artık arabasına koyucan hepberaber gidiceksiniz sağsalim alalımda yavrularımızı kucagımıza gerisi hallolur bende aynıyım oglumu ben getirip götürüyorum bebişimiz doğunca 3ümüz gidip gelicez artık

Allah yardımcın olsun artık arabasına koyucan hepberaber gidiceksiniz sağsalim alalımda yavrularımızı kucagımıza gerisi hallolur bende aynıyım oglumu ben getirip götürüyorum bebişimiz doğunca 3ümüz gidip gelicez artık
Amin :KK200: Herşeyin hayırlısı allah büyüktür :anneadayı:

Kasık ve karın ağrısı olması normal mi kızlar? Cuma günü gideceğim doktora ama şimdiden stres bastı.

Hastaneden aradılar değeriniz yuksek kadindogumcuya gidin dediler 1700 üzeri dedi son ölçümleri 1700 muş bunun üzerini burda goremiyoruz dedi

Back