- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 133
- 27
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.281
Hoş geldiniz kaç haftaliksiniz☺Merhaba
Bir aksilik olmazsa ben de ağustos annesi olmaya adayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldiniz kaç haftaliksiniz☺Merhaba
Bir aksilik olmazsa ben de ağustos annesi olmaya adayım :)
Hoş geldiniz kaç haftaliksiniz☺
Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahHoşbuldum :)
Bende pko olduğu için ve planlı olmayan sürpriz bir gebelik olduğu için son adet tarihim hafta hakkında net bilgi vermiyor. Normalde 8 haftalık olması gerekiyor ama doktorum geç yumurtlama olma ihtimaline karşı 6 hafta olabilir demişti. 6-7-8 bunlardan birisi ama hangisi :))) 2 hafta sonra hepsi netlik kazanacak inşallah.
Benimki 2160 gibi bir rakamdı dr görmwdi ertesi gün tekrar gittim iyicene baktı ve miniğimi gördü ama baya inceledi seninkide kücük oldugu icin görememiştir bende kadındogumcuya git onlar görürHastaneden aradılar değeriniz yuksek kadindogumcuya gidin dediler 1700 üzeri dedi son ölçümleri 1700 muş bunun üzerini burda goremiyoruz dedi
Değişmezmi hormonlarımız tavan yaptı direk mideye vuruyor cubuk kraker leblebi falan ye ac kaldıkca miden dahada cok bulanıcakBugün 5+0 oldum. Ve gece istifra sonrası hala midem bulanıyor. Canım hiç bişey yemek istemiyor. Dün akşama kadar çok iştahlıydım oysaki. Halsizlik had safhada. 1 gecede bu kadar değişir mi tüm düzen yaa(
bir hafta bekliycem netlesir o zamana kadarBenimki 2160 gibi bir rakamdı dr görmwdi ertesi gün tekrar gittim iyicene baktı ve miniğimi gördü ama baya inceledi seninkide kücük oldugu icin görememiştir bende kadındogumcuya git onlar görür
59 kiloda benim :) kizima 57.5 ile hamile kalip 73 ile doguma girmistim 11 ayda 14 kiloyu verdim yine alma zamanim geldi :)Bende 42 kiloyum şuan
Çok geçmiş olsun:/Boş gebelikte sanırım ağrı başka şikayetler sanırım çok oluyor muş? Hissetmediniz mi hiç?Aynen öyle 5+6 ya kadar bekledim ben keseyi görmeden belki ilk gidişte kalp atışını da duyarız diye çok şükür de öyle oldu çok net olmasa da ara ara duyduk pıt pıt çünkü daha önce boş gebelik geçirmiştim bi gittik daha küçük gelin keseyi görelim dediler bi daha gittik kese var kalp atışı yok henüz haftaya dediler öyle öyle 8 e kadar bekledikçok zordu zaten sonuç boş gebelik dedilerRabbim bu sefer sağ salim kucağımza almayı nasip etsin inşallah
bir hafta bekliycem netlesir o zamana kadarBenimki 2160 gibi bir rakamdı dr görmwdi ertesi gün tekrar gittim iyicene baktı ve miniğimi gördü ama baya inceledi seninkide kücük oldugu icin görememiştir bende kadındogumcuya git onlar görür
Ne kadar oldu bebis canim? Kasık ağrısı ilk 4 ay bende olmustu epeu.suanda hagiften oluyor..siddetli mi agrin çok fazlaKasık ve karın ağrısı olması normal mi kızlar? Cuma günü gideceğim doktora ama şimdiden stres bastı.
Aynen yaptır canım benimde dün yapıldı hepsi, bakalım ne çıkacak. Doktorum Özel hastanede ve 300 küsür tutuyordu bu tahliller, aile hekimliğinde yaptırıp sonucu doktoruma götürmeyi daha mantıklı buldum
Kızlar Cuma günü doktora gideceğim keseye bakacak Cuma tam 6+0 olacak ama bende geç döllenme var HCG'nin Cuma 2000lerde olması lazım kese ve bebek görünür mü? Kalp atışı duyulur mu çok endişeliyim ilk hamileliğim bu.
Yemekle zerre alakasi yok hamileligimde surekli bulanti yasadim kilo aldiran seyleri yemedim tatlı ekmek şeker pilav makarna kizartma ama 14 kilo aldim 14 belki cok degil ama yemedigim halde aldim bazi bünyeler kilo almaya musait oluyor bilhassa gebelikte.neden bu kadar kilo alınıyor gebelikte? çok mu yeniyor ondan mı? (tecrübesizim :) )
Sağol canım benim amin inşallah. Seninde güzel çıkacak içini rahat tut.Maşallah maşallah rabbim nazardan korusun çok güzel değerin banada dua edin bende bu aksam tekrar kan vereceğim.Adete 5 gün varken 61.14 adet günü 707.3 çıkmıştı aradan 2 gün geçti umarım yine kat kat artmıştır
Çok teşekkür ederim canım. İlk gittiğimde ayın 29 unda gel demişti doktor, haftaya cumaya denk geliyo mecbur beklicemHadi gözün aydın gayet iyi hemde 2 gün sonra bebegini görebilirsin
Merhaba arkadaşlar ben de dün aldım güzel haberi. 83 çıktı beta hcg. Yarın tekrar kan vereceğim umarım katlanarak artmıştır Sonuç sonrası gideceğim doktora Allahın izniyle inşallah keseyi görürüz.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Keseyi görebilir büyük ihtimal ama kalp atışı beta 5000 falan olunca duyabilir canım. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
Kese göründü kalp atışı duyamadı
Bhcg verdim arayacaklar sonuclar için
Ultrasoncu bekleyin dedi ya kalp atışı olusur yada düşer dedi bakalım hayırlısı olsun 6+5 bugün sata gore duyulması gerekirdi iki evladım var o yüzden çokta stres yapmiyorum nasibte varsa olacak