• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bende yeni katıldım sat 30 ekim arada kahverengi leke geliyor yaşayan var mı böyle şeyler

Merhaba arkadaşlar ben de dün aldım güzel haberi. 83 çıktı beta hcg. Yarın tekrar kan vereceğim umarım katlanarak artmıştır:dua: Sonuç sonrası gideceğim doktora Allahın izniyle inşallah keseyi görürüz.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Gozunaydin :) hosgeldin :)

Aldım kızlar şükürler olsun sonucum iyi sadece kansızlık var onun için kan ilacı verdi. Bhcg 4 günde 155 den 1260’a yükselmiş. Adet gecikmesinin 2. Gününde iyi mi bu değer?
Masallah canimm bak artmis cok sukur degerin :) artik sira kesede :) degerinde cok guzel masallah stres yok :)

Ay canim neler yasamissin Allah baska dertler vermesin insallah saglik sihhatversin rabbim. bende 63 sayilirim 500 gr eksik :) hic kiloyu dert etmiyorum veriliyor bir sekilde hastalik üzüntü olmasinda varsin kiloyu yavas verelim cok cok dogumdan sonra 2018 agustos anneleri citir oluyor grubu acariz napalim :)
Amin canım beterlerinden korusun tabi canım kilo da neymis veririz azmederiz grup acarız orda tüyoları paylasırız yeterki isteyelim sağlıkla doğsunda yavrularımız ben kilolu olmaya razıyım oğlum yanlız kalmasın biz 3 kardeşiz her an birimizin eli diğerinin üzerinde eger ecelimizle öleceksek ilk biz gidecegiz yanlız kalacak kuzum

Değerin gayet guzel artmis gecen konustugumuz teoriye gore erkek mi geliyor ne :)
Valla ne yalan söyleyeyim canım bende erkek gibi hissediyorum, Allah hayırlısını versin inşallah sağlıklı sıhhatli olsun yavrum kız erkek farketmez :)
Canım ne zaman gideceksin doktora? Tahlil ne zaman yaptıracaksın. Merak ediyorum
Gittim canım bütün kan değerlerime bakıldı çok şükür iyi herşey biraz kansızlık var ilaç verdi. Beta da maşallah iyi yükselmiş :) 3+5 de 155’di 4+2 de 1260’a yükseldi 4 günde şükürler olsun :)

Merhaba Kızlar,

Bugün doktora gittim. Geçen pazar beta 98.5 çıkmıştı. Alttan baktı. Döllenmiş yumurtayı gördüm, rahim duvarın çok kalın, bu iyiye işaret dedi. Beta istedi tekrar. Sonuçlarım 14.30 da çıkacak. Umarım her şey yolundadır. 3. gebeliğim ve yumurtayı gördüm olayını ilk defa duyuyorum. Var mı bilgisi olan ? Çok öptüm hepinizi.
hadi hayirli sonuclarin gelsin insallah:) bekliyoruz heycanla :) yumurtayi bende ilk defa duydum tibben gormesi mumkun degil yumurtlamissin demek istemistir belki :) yumurtalıklar bos oldugu icin :)

Bugün 5+0 oldum. Ve gece istifra sonrası hala midem bulanıyor. Canım hiç bişey yemek istemiyor. Dün akşama kadar çok iştahlıydım oysaki. Halsizlik had safhada. 1 gecede bu kadar değişir mi tüm düzen yaa:KK43:(
Canim sabah yataktauken cubuk kraker ye tuzlu mideni bastirir midem bulaninca leblebi de yiyebilirsin

Valla ne yalan söyleyeyim canım bende erkek gibi hissediyorum, Allah hayırlısını versin inşallah sağlıklı sıhhatli olsun yavrum kız erkek farketmez :)

Gittim canım bütün kan değerlerime bakıldı çok şükür iyi herşey biraz kansızlık var ilaç verdi. Beta da maşallah iyi yükselmiş :) 3+5 de 155’di 4+2 de 1260’a yükseldi 4 günde şükürler olsun :)
Oh çok iyi. Çok şükür canım çok sevindim. Hep böyle yolunda gitsin herşey Ben daha pazartesiye kadar bekleyeceğim.

İlk bebeğimde 72 kg ile gebe kaldım, 96 ile doğum yaptım. 2. bebeğime kiloları veremeden hamile kaldım, büyük olan 4 aylıktı :)) Şu an araları 13 ay zıpırların. Sadece 8 kilo aldım, o da bebek zaten. Sonuç aşırı yemeyeceksin. Tek yapacağınız bu. Pasta, börek makarna vs yok. Zaten bebeğe yararı da yok. Aksine gebelik şekerini tetikler ve preeklamsiye sebep olabilir. Yemeyin kuzum. Şimdi yine 76 yım ama zor gidiyor. Yine hamileyim. :) Anlayacağınız kilo konusunda 2 ileri 1 geri gidiyorum :))) Benden söylemesi.
Ya işte sıkıntı şuki bende irade 0 ben yemek için yasayanlardanım dolapta bi kutu baklava olsun benim zoruma gider onun yeri orası değil midem der :KK70:gece kalkar yerim ben yemek için yaşayanlardanım ne hikmetse tatlıdan sogudum halbuki tatlı aburcubur yemediğim günü kayıp gün aayatdım ben yaşamamış gibi inşallah böyle gider inşallah bende senin gibi 2. Gebeliğimde sadece 8 liko alırım:KK17:

Valla hicbir yerde gezmiyom cnm ya bulantim halsizligim cok her firsatta yatip uyuyorum. Sen nasilsin nasil gidiyor?
Valla canım iyiyim çok şükür ama; Allah koku alma hissimizi nasıl hassas nasıl güzel ayarlamış eğerki sürekli bu kadar hassas her kokuyu alsak ömür geçmez, ıslak mendil kokusuna tahammül edemiyorum kokukarda kusmuyorum aç kalınca oluyo sadece kusma,valla kocam kokuyo oğlumda diyo ki hayır anne babam kötü kokmuyo :) ikisi yatıyo ben tek yatıyorum inşallah böyle devam etmez :kahve:

Amin canım beterlerinden korusun tabi canım kilo da neymis veririz azmederiz grup acarız orda tüyoları paylasırız yeterki isteyelim sağlıkla doğsunda yavrularımız ben kilolu olmaya razıyım oğlum yanlız kalmasın biz 3 kardeşiz her an birimizin eli diğerinin üzerinde eger ecelimizle öleceksek ilk biz gidecegiz yanlız kalacak kuzum
Cok guzel soyledin canim en kotu kardes en iyi arkadastan iyidir canin kanin sonucta sen burda bir ah et o 10000 kmden duyar seni.. Kilo konusunda da bizi cok kosturacaklar bu minnoslar simdiki bebeler folik asiti vitamini fazla kacmis :) durmak nedir bilmiyorlar :)

Benimde boy 170 62.5 kilom oglumda 65. 5 la baslamistim 81.5 la gittim doguma dogumdan sonra 5. 5 kilom kalmisti yavas yavasta o kilolari verdim yani demem o ki taze anneler ilk bebisi olanlar yiyin gariiiiii :) :) kilo veriliyor siz saglikli beslenin etinizi sutunuzu cevizini yiyin varsin kilo yapsin hepsi emzirirken kostururken gidecek insallah gitmeyenleri de dogumdan sonra grupla gondeririz squat leslie plates Allah ne verdiyse yapar eritiriz :)

Oh çok iyi. Çok şükür canım çok sevindim. Hep böyle yolunda gitsin herşey Ben daha pazartesiye kadar bekleyeceğim.
Sağol canım benimm Allah razı olsun doğumdaşım :)) sen neden bekleyeceksin doktor ozamana mı çağırdı?

Back