• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlk gebeliğimden farklı olacağı kesin galiba:) insan tüm bildiklerini unutuyor valla. Gece bile oğlumun üstünü örtmek için uyandığımda bulanıyordu midem. Uykuya bile zor daldım:KK43:
Allah yardımcın olsun bendede arada bulantı oluyor oğlumda hic rahatsız oldugumu bilmem cok rahat gecti bundada cok sıkıntım yok inşallah böyle gider seninde şikayetlerin umarım azalır rahat gecirirsin

ben 75 ile tedaviye başladım şuan 78 im üçüzlerim devam ederse (AllaHım nolur bırakamasınlar ) çok kilo alan bir insanım normalde de !! Herlade 130 la filan giderim doğuma:deli:
Yok annesi bırakmazlar sağlıkla doğacaklar inşallah bebişlerimiz iyi olsunda azmeder veririz kiloları :KK49:

Allah yardımcın olsun bendede arada bulantı oluyor oğlumda hic rahatsız oldugumu bilmem cok rahat gecti bundada cok sıkıntım yok inşallah böyle gider seninde şikayetlerin umarım azalır rahat gecirirsin
İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza.:emir_bebek::anneadayı::KK200:

:KK34:Gunaydin guzel anneler nasilsiniz?
Dun kontrolum vardi.bebegim iyi cok sukur kalbi de atiyor.asiri bulanti kusmam var diye hastanede tutacaklardi ama ilacla kactim eve.birde 2 hafta once kahve akintim olmustu kontrol bu yuzdendi.ne yazik ki kesenin yaninda kan pihtisi varmis ve kanamam olacakmis.kanarken bebegi de dusurebilirmis.
Canimm xok sukur gormussun bebegini insallah sımsıkı tutunur annesine sen dikkat et kendinr

Yok annesi bırakmazlar sağlıkla doğacaklar inşallah bebişlerimiz iyi olsunda azmeder veririz kiloları :KK49:

İlk bebeğimde 72 kg ile gebe kaldım, 96 ile doğum yaptım. 2. bebeğime kiloları veremeden hamile kaldım, büyük olan 4 aylıktı :)) Şu an araları 13 ay zıpırların. Sadece 8 kilo aldım, o da bebek zaten. Sonuç aşırı yemeyeceksin. Tek yapacağınız bu. Pasta, börek makarna vs yok. Zaten bebeğe yararı da yok. Aksine gebelik şekerini tetikler ve preeklamsiye sebep olabilir. Yemeyin kuzum. Şimdi yine 76 yım ama zor gidiyor. Yine hamileyim. :) Anlayacağınız kilo konusunda 2 ileri 1 geri gidiyorum :))) Benden söylemesi.

Oğluma 50 kilo ile hamile kaldım 105 kilo girdim doğuma yanlış yazmadım bidaha yazim 105 kilo girdim hamilelik tansiyonu cıktı ayaklarım 43 numara olmustu kocam kendini rahatsız eden tiplere sizi karıma söylerim diodu o derece neyse oğlumu doğurdum hala besili bir danayım babam 1 hafta sonra kalp krizi gecirdi ben üzüntüden maf oldum sürekli su gibiydim 3 hafta sonra 47 kiloya düştüm gören benden korkuyordu megersem hastalanmısım tiroid bezim olması gerekenden 19 kat hızlı calısıyormus tam 7 yıl tedavi gördüm en fazla gördüğüm kilo 52ydi sonunda ameliyat olabilicek seviyeye geldim gecen sene tiroid bezim alındı ve 1 ay ilaç verilmedi ben o dönemde istem dışı şiştim halada dikkat etmesem anında şişiyorum ama bugünlerede şükür tiroidlerinize baktırın kızceler
Ay canim neler yasamissin Allah baska dertler vermesin insallah saglik sihhatversin rabbim. bende 63 sayilirim 500 gr eksik :) hic kiloyu dert etmiyorum veriliyor bir sekilde hastalik üzüntü olmasinda varsin kiloyu yavas verelim cok cok dogumdan sonra 2018 agustos anneleri citir oluyor grubu acariz napalim :)

Back