• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy çok özür dilerimm Allah esirgesin sağlıklı uzun ömürler versin amcamıza. Sürekli kontrol altında olmak gerek haklısın aslında aylık rutin her kan isteminde tiroid de istetmek gerek. Sende sürekli levotiron kullanıyor musun?
Evet sabah ac karınla 2 tane haftanın 3 günüde 3 tane ama dozunu artıracaklar hamile oldugum icin pazartesi onun icinde gidicem hakkımızda hayırlısı olsun senn sonuclar kaçta cıkıcak

Ben neler denedim neler doktor bi ara mama bile yazmıştı onunla bile alamadım sizin dediğinizi bi deneyeyim ama zaten hamile olduğum için mutlaka alırım kilom ideal olur diye düşünüyorum Çok da kiloyu sevmiyorum
Tabi gülüm kilo hem görüntü hem sağlık acısından iyi değil sen bakma bana takılıyorum ama cok zayıflıkta iyi değil zatrn yas ilerledikce istem dısı alıcaksın daha kücüksün önünde uzun yıllar var bebişin doğucak bi kardes daha isticek zamanla istem dısı alcaksın sağlıklı olda kilo bise değil

bende 95 benide vinç le herhalde :rolleyes:
Maşallah benim arkadasım 95le hamile kaldı 100 kilo girdi 93 kilo ile cıktı sen bizfen daha az kilo alıcaksın inşallah doguöa kadar burda paylasımlarımız olucak siz kilo nasıl alınır ben aldıkca buraya kitabını yazıcam ben yine en az 100 görürüm

Tabi gülüm kilo hem görüntü hem sağlık acısından iyi değil sen bakma bana takılıyorum ama cok zayıflıkta iyi değil zatrn yas ilerledikce istem dısı alıcaksın daha kücüksün önünde uzun yıllar var bebişin doğucak bi kardes daha isticek zamanla istem dısı alcaksın sağlıklı olda kilo bise değil
Aynen öyle size katılıyorum çok teşekkürler

Maşallah benim arkadasım 95le hamile kaldı 100 kilo girdi 93 kilo ile cıktı sen bizfen daha az kilo alıcaksın inşallah doguöa kadar burda paylasımlarımız olucak siz kilo nasıl alınır ben aldıkca buraya kitabını yazıcam ben yine en az 100 görürüm
İLk gebelikte 25 kilo aldım 72le halime kalmistim
İkincisinde 12 kilo 88le hamile kaldim
Üçüncü de 95le hamile kaldım :anneadayı: boyum 172

İLk gebelikte 25 kilo aldım 72le halime kalmistim
İkincisinde 12 kilo 88le hamile kaldim
Üçüncü de 95le hamile kaldım :anneadayı: boyum 172
Bu üçüncü bebiş bende 1.72 yim boylarımız aynı her dogumda sana birazcık hediye bırakmıslar amann 3 cocukla ugrasırken vericen zaten uykusuz geceler emzirme hareket derken gider çok takmamak lazım :KK48:

Kese göründü kalp atışı duyamadı
Bhcg verdim arayacaklar sonuclar için
Ultrasoncu bekleyin dedi ya kalp atışı olusur yada düşer dedi bakalım hayırlısı olsun 6+5 bugün sata gore duyulması gerekirdi iki evladım var o yüzden çokta stres yapmiyorum nasibte varsa olacak

Evet sabah ac karınla 2 tane haftanın 3 günüde 3 tane ama dozunu artıracaklar hamile oldugum icin pazartesi onun icinde gidicem hakkımızda hayırlısı olsun senn sonuclar kaçta cıkıcak
Allah şifalar versin inşallah. Şimdi gidiyorum canım almaya inşallah çıkmıştır.

Kese göründü kalp atışı duyamadı
Bhcg verdim arayacaklar sonuclar için
Ultrasoncu bekleyin dedi ya kalp atışı olusur yada düşer dedi bakalım hayırlısı olsun 6+5 bugün sata gore duyulması gerekirdi iki evladım var o yüzden çokta stres yapmiyorum nasibte varsa olacak
kese içinde oluşum yok muydu geçmiş olsun

Bu üçüncü bebiş bende 1.72 yim boylarımız aynı her dogumda sana birazcık hediye bırakmıslar amann 3 cocukla ugrasırken vericen zaten uykusuz geceler emzirme hareket derken gider çok takmamak lazım :KK48:
Hic vereceğimi zannetmiyorum evlendigimde 72kiloydum 9sene oldu kilolarim beni cok seviyor bi türlü benden ayrilamadilar :63:senin cocuklar kac yasinda?

Kızlar merhabalar aranızda düşük yapmaktan korkanlar var maalesef daha önce 8. haftamın içine girdigimde minigim gitti benden:KK43: Düşük tehlikesi olanlar aşağıdaki duayı okusun Allahım hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın

Hamile olup düşük tehlikesi olan kimseler bu ism-i şerifi okurlar ise düşük olmaz.

Erbain-i İsmi şeriflernden olan aşağıdaki İsm-i Şerif her gün(7) defa zikrderse,Allah-u Teâlâ’nın izniyle bebeğin müddetini hayırla tamamlar(Düşük meydana gelmez) ve Allah’ın izniyle kolayca doğum yapar.

“Yâ tâmmu fela tesıfül elsünü külle künhi celâlihi ve mülkihi veizzih.Yâ Tammu”

Back