- 19 Ağustos 2017
- 1.403
- 2.195
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.181
Amin canım inşallah.. Allah razı olsun. Sende durumlar nasıl?Günaydın canım inşallah degerlerin kat kat artmıstır güzel haberlerle gelirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah.. Allah razı olsun. Sende durumlar nasıl?Günaydın canım inşallah degerlerin kat kat artmıstır güzel haberlerle gelirsin
Biz iyiyiz cok şükür cuma günü kontrolüm var sürekli aklımda acaba iyimi kalp atısını duyucakmıyım diye iyice paranoyaga bagladım ogluma hamileyken herseyden bir haberdim hic böyle endişelerim olmamıstı bir an önce evhamsız rahat günlerime gecip hamileliğimin tadını cıkartmak istiyorumAmin canım inşallah.. Allah razı olsun. Sende durumlar nasıl?
Sende oyle canim :)Teşekkür ederim harikasınız
Hadi inşallah duyarsın canım çok bekletmez annesini duyurur pıt pıt ları inşallah miniş :) kaç haftalık oluyorsunuz Cuma günü?Biz iyiyiz cok şükür cuma günü kontrolüm var sürekli aklımda acaba iyimi kalp atısını duyucakmıyım diye iyice paranoyaga bagladım ogluma hamileyken herseyden bir haberdim hic böyle endişelerim olmamıstı bir an önce evhamsız rahat günlerime gecip hamileliğimin tadını cıkartmak istiyorum
Canımm amin inşallah.. gaz sancısıdır kesin, bitmek tükenmek bitmeyen bi gaz oluyor hergün düzenli şekilde korkma ondan canım. Yarın kontrolün mü var?Günaydın Kızlar Arel13 inşllah değerin yükselmiştir canım endişe etme. Benim üst karın bölgem sancılanıyor ani sancı giriyor çok acıyor gaz sıkışması falan olabilir diye düşünüyorum bende yarın sabah bende dktra gidicem
Canimm insallah guzel guzel sonuclar alirsin dualarımız seninleGünaydın kızlar kan sonuçlarım çıkacak bugün gece doğru düzgün uyuyamadım bana dua edin
İnşallah güzel haberlerle dönerim 6+3olucak cuma günü minişim senin en sın degerin kaçtı canım bikaçgüne senin bebişde kendini gösterirHadi inşallah duyarsın canım çok bekletmez annesini duyurur pıt pıt ları inşallah miniş :) kaç haftalık oluyorsunuz Cuma günü?
Canımm amin inşallah.. gaz sancısıdır kesin, bitmek tükenmek bitmeyen bi gaz oluyor hergün düzenli şekilde korkma ondan canım. Yarın kontrolün mü var?
Amiinnn canım benim inşallah Allah razı olsun..Canimm insallah guzel guzel sonuclar alirsin dualarımız seninle
İnşallah inşallah canımm..İnşallah güzel haberlerle dönerim 6+3olucak cuma günü minişim senin en sın degerin kaçtı canım bikaçgüne senin bebişde kendini gösterir
Allah korusun çok geçmiş olsun o kalp hep seninle atar inşallahGunaydin guzel anneler nasilsiniz?
Dun kontrolum vardi.bebegim iyi cok sukur kalbi de atiyor.asiri bulanti kusmam var diye hastanede tutacaklardi ama ilacla kactim eve.birde 2 hafta once kahve akintim olmustu kontrol bu yuzdendi.ne yazik ki kesenin yaninda kan pihtisi varmis ve kanamam olacakmis.kanarken bebegi de dusurebilirmis.
İnşallah kat kat artmıştır önümüzdeki hafta basıda gözükür bence miniş negüzel zayıf hamile kalman ilerde alıcagın kiloları hic dert etmemene sebep olcak ben 63 kg ile hamile kaldım doguma cekiciyle götürürler artıkAmiinnn canım benim inşallah Allah razı olsun..
İnşallah inşallah canımm..
Benim geçen cuma bhcg 155.9 çıkmıştı, çok zayıfım ben dün bütün değerlerime bakmak için 3 tüp kan aldılar. 4 günde bhcg ne kadar yükseldi, düzenli yükseldi mi ne oldu aklım orda, çıkacak diğer test sonuçlarımı hiç düşünmüyorum :)) çıkacak değere göre ne zaman gösterir tahminini yaparız herhalde
İnşallah korktugun gibi olmaz bebegin sana tutunur sen yinedr negatif olma iyiyi çağır kötü uzak olsunGunaydin guzel anneler nasilsiniz?
Dun kontrolum vardi.bebegim iyi cok sukur kalbi de atiyor.asiri bulanti kusmam var diye hastanede tutacaklardi ama ilacla kactim eve.birde 2 hafta once kahve akintim olmustu kontrol bu yuzdendi.ne yazik ki kesenin yaninda kan pihtisi varmis ve kanamam olacakmis.kanarken bebegi de dusurebilirmis.
Canım gönlünü ferah tut ☺ güzel haberler alacaksın ve oradan musmutlu ayrılacaksn inanıyorum ben dilerim bebişin sana güzel bi sürpriz yapar ve değeri senin düşündüğün den daha fazla çıkar (aminn)Amin canım inşallah.. Allah razı olsun. Sende durumlar nasıl?
Bende 42 kiloyum şuanİnşallah kat kat artmıştır önümüzdeki hafta basıda gözükür bence miniş negüzel zayıf hamile kalman ilerde alıcagın kiloları hic dert etmemene sebep olcak ben 63 kg ile hamile kaldım doguma cekiciyle götürürler artık
doguma cekiciyle götürürler artık baya güldüm :) aynı durumdayız ben 65İnşallah kat kat artmıştır önümüzdeki hafta basıda gözükür bence miniş negüzel zayıf hamile kalman ilerde alıcagın kiloları hic dert etmemene sebep olcak ben 63 kg ile hamile kaldım doguma cekiciyle götürürler artık
Keşke benimkide kapansa nerdeee ben sürekli acım kendimi frenlemeye calısıyorum tek iyi tarafı tatlı abur cubur manyagıydım suan hicbirini görmek dahi istemiyorumAranızda iştah kapanması olan var mı? Benim zaten iştahım yoktu daha da kapandı
Allah korusun aklına bile getirme sağlıklı büyüyecek ve annesinin kucağına kavuşacak inşallah bebeğin.Gunaydin guzel anneler nasilsiniz?
Hiç iyi birşey değil canım, 46 kilo ile hamile kaldım kıyafet bulamıyosun 31 yaşındayım 24-25 sanıyor herkes. Hatta dün aile hekimliğindeki kadın gebelik izlem kaydımı yaparken bekar kız olduğundan şüphe ediyorum dedi:) rezillik yaa :) Allahtan boyumda uzun değil 1.62 ve o sayede çirkin görüntü biraz kayboluyo. Şimdi 48 olmuşum çok şükür elimden geldiğince güzel beslenmeye çalışıyorum. Artık ömrümde ilk kez 50 lerin üstüne çıkmak istiyorum.İnşallah kat kat artmıştır önümüzdeki hafta basıda gözükür bence miniş negüzel zayıf hamile kalman ilerde alıcagın kiloları hic dert etmemene sebep olcak ben 63 kg ile hamile kaldım doguma cekiciyle götürürler artık
Annem kıyamam kuzum azıcık yemek ye gece yatmadan önce yarım ekmeğe yarım kilo kaşarı bas bak nasıl kilo alıyosun kendimden biliyorumBende 42 kiloyum şuan