• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim boyum 170 oğlumda 68 kilo ile hamile kaldım 72 kiloyla dogum yaptım hastaneden çıkarken 68 oldum tekrar 5 6 sonra çok hızlı kilo verdim 52 kiloya düştüm oda çok zayıf olmuştu tabi ama oğlum Allah Çanını sağetsin çok yaramaz bir bebekti uyumaya yemek yemeye fırsat yoktu nezamanki ana sınıfına başladı ben tekrar kilo aldım 68 oldum şimdide 70 olmuşum inşllah çok kilo almayız Kızlar bende kilo almak istemiyorum:(

Bende nasıl korkuyorum kilo alacam diye:)
Boyum 1.70 zaten manasızca bir 5 kilo almıştım. 67 kilo ile hamile kaldım. Aile hep kilolu şeker var. Bende de yaş var. Valla ben de kilo almaktan korkuyorum. Ben hamile kalsam 100 olurum derdim hep, doktorum 12-16 kilo normal üstü olmayacak dedi :)

Boyum 1.70 zaten manasızca bir 5 kilo almıştım. 67 kilo ile hamile kaldım. Aile hep kilolu şeker var. Bende de yaş var. Valla ben de kilo almaktan korkuyorum. Ben hamile kalsam 100 olurum derdim hep, doktorum 12-16 kilo normal üstü olmayacak dedi :)
Dikkat edeceğiz mecbur canım Allah çikolatadan nefret ettim tikainiyorum yoksa çok severdim bide o Nutella yokmu kaşık kaşık yemek isterdim ama şimdi kavonozunu görmeye tahammülüm yok

Kızlar merhabalar aranızda düşük yapmaktan korkanlar var maalesef daha önce 8. haftamın içine girdigimde minigim gitti benden:KK43: Düşük tehlikesi olanlar aşağıdaki duayı okusun Allahım hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın

Hamile olup düşük tehlikesi olan kimseler bu ism-i şerifi okurlar ise düşük olmaz.

Erbain-i İsmi şeriflernden olan aşağıdaki İsm-i Şerif her gün(7) defa zikrderse,Allah-u Teâlâ’nın izniyle bebeğin müddetini hayırla tamamlar(Düşük meydana gelmez) ve Allah’ın izniyle kolayca doğum yapar.

“Yâ tâmmu fela tesıfül elsünü külle künhi celâlihi ve mülkihi veizzih.Yâ Tammu”
duanın anlamı ne acaba biliyor musun

Back