• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar az once doktordan geldim ;) dun kan vermistim sonucu alamamistim uc gunde 608 den 2126 ya yukselmis..kan uyusmazligindan oturu hemen cagirdilar bi tane igne yaptilar ve 4+3de kesemizi gorduk bugun :halay: kalp atisi icinde uc ocakta tekrar gidecegim:KK200::KK200::KK200: bide 24 ocaga tekrar randevu vediler:KK37:

En onemlisi rahat olmak zaten. Kimyasal yasayan arkadasa üzüldüm ama o üzülmesin ben iki kez bu hissi yasadim suanki duygularinida biliyorum ama engelli adayi bir bebegi en basta daha kese vile olmadan kaybettigine uzulmemeli bu bir lutuf. Hee o kaybetti diyede hepimizi bir endise almamali. Annelerimiz yukle sirtinda bebekle hamilelik gecirmis bizler dogabilmisiz olacagi varsa hoplasanda ziplasanda olur, gidecekse ayaklarini dikip aksama kadarda yatsan gider. Bende sadece bir kez kan verdim ve lekelenme var ama kizimla oyunlar oynayıp hoplayip zıplıyorum ani hareketlerden kacinarak bana ihtiyaci var karnımdaki Rabbime emanet diyorum. Bize dusen onlem alip tevekkul fazlasi degil. Kanamada olsa drlar kalp atisi olmayan bebegi onemsemiyor canli yerine koymuyor birseyde yapılamıyor zaten şu donemde hersey minik mucizelerin elinde onlar direnecekler bizde stres yapmadan destek olacagiz.
Gecmis olsun canim allah bir daha yasatmasin bu aciyi, sagliklar al kucagina minigini

Aaa sende benim gibisin bende sadece bir kere baktirdim betaya, ve hic belirtim yok sadece hafif akintim ve gogus agrim var ama onlarsa coook az
Vallahi sevinsem mi bu duruma yoksa üzülsem mi bilemedim.İlk gebeliğim ne nasıl olur haliyle bilmiyorum.Etrafımda ki, özellikle ailmde ki insanların gebelik sürecine bakıyorum kıyaslama yapıyorum ama o da yanlış.Mesela benim annem 4 çocuğunda da hiçç bunaltı kusma vs yaşamamış.Büyük ablam 3. Haftasında aşermelerden kusmalardan hastanede serum yiyordu.Diğer ablam ise çok rahat gebelik geçirdi.İnan kimi baz alacağımı şaşırdım inşallah herşey yolundadır:KK57:Kasıklarımı okşayıp dua ediyorum bol bol

Kizlar az once doktordan geldim :KK66: dun kan vermistim sonucu alamamistim uc gunde 608 den 2126 ya yukselmis..kan uyusmazligindan oturu hemen cagirdilar bi tane igne yaptilar ve 4+3de kesemizi gorduk bugun :halay: kalp atisi icinde uc ocakta tekrar gidecegim:KK200::KK200::KK200: bide 24 ocaga tekrar randevu vediler:KK37:
Aaa süper maşallah barekallah.
4+5 bizde perşembe kontrol var erken diye gitmesem mi diyorum.Görünmezse boşuna stres yapıcam.Usg renkli miydi canım? Bilgin var mı? Erkenden görünebilmiş çünkü çok iyi

Aaa süper maşallah barekallah.
4+5 bizde perşembe kontrol var erken diye gitmesem mi diyorum.Görünmezse boşuna stres yapıcam.Usg renkli miydi canım? Bilgin var mı? Erkenden görünebilmiş çünkü çok iyi
Sagol canim darisi sana ;) normal di renkli degildi.. daha erken goremeyebiliriz dedi ama gorduk sukur..

Seni cok cok iyi anliyorum :) ilk hamileligimde bende oyleydim :) bi de insan o tecrubesizlikle bu akinti normal mi diye kafayi takiyor ikincide daha rahat oluyor :) ben ogluma hamileyken lekelenmem oldugunda yatmistim :) bunda lekelenme oldu evde bi dunya yatili misafir agirladim :)

Vallahi aynen dedigin gibi canım şu an. Annem de 3 tane doğurmuş ama hiç birimizde ne bulantı ne akıntı bir şey yaşamamış maşallah:KK12: ona soruyorum normaldir diyor ama rahatlamiyor içim. İyi ki sizler varsınız da birbirimizle paylaşıyoruz yaşadıklarımızı :KK19:En Büyük KK

Kızlar ya benim de kasıklarımda sürekli sancı var sanki adet olacakmışım gibi. Akıntılarım çok fazla. Özellikle ağrımdan dolayı çok tedirginim. Bugün karşı komşumun hcg değerleri düştü o da benimle 4 haftalıktı bana geldi çok ağladı çok üzüldüm ben de ağrılarım arttı
Canım benim de geçen hafta çok kasık ağrım vardi akıntım vardı ki akıntı hala var. Ara ara ağrılar gelip gidecekmiş içini ferah tut. Komsuna çok üzüldüm insaallah bizler yasamayiz :(

Vallahi aynen dedigin gibi canım şu an. Annem de 3 tane doğurmuş ama hiç birimizde ne bulantı ne akıntı bir şey yaşamamış maşallah:KK12: ona soruyorum normaldir diyor ama rahatlamiyor içim. İyi ki sizler varsınız da birbirimizle paylaşıyoruz yaşadıklarımızı :KK19:En Büyük KK
Endişeli olman cok normal annelik =surekli endise duyma hali :) ama guzel seyler bunlar dozunu kacirip kendini strese sokmadiktan sonra tatli tatli endiselen biz seni gevsetiriz burada :)

Kizlar az once doktordan geldim :KK66: dun kan vermistim sonucu alamamistim uc gunde 608 den 2126 ya yukselmis..kan uyusmazligindan oturu hemen cagirdilar bi tane igne yaptilar ve 4+3de kesemizi gorduk bugun :halay: kalp atisi icinde uc ocakta tekrar gidecegim:KK200::KK200::KK200: bide 24 ocaga tekrar randevu vediler:KK37:
Gözün aydın canım maşallah :) değer çok güzel yükselmiş, keseyi de görmüşsün. Kalp atışını da çabukcak duyarsın inşallah darısı başımıza. Bende bugün sonuçları alcan

Back