• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında baktırmak istemedim kansızlık ve kalsiyum eksikliğim vardı, genel istem yaptılar herşeye bakıp takviye almam için, beta da isteyelim dedi doktor. 3 tüp kan verdim illaki onu da isterlerdi zaten. Bi abdest alıp dua edeyim içimin sıkıntısı başka türlü geçmeyecek sanırım :KK43:
İnan benim kan demir depolarım boş dr ona rağmen evham yapıp takviye yapmadı bile bana.E bende prof doktor benden iyi mi bilcek diyip önce Allaha sonra doktoruma güvendim.Abdestini al namaz kıl kuzum en güzel terapi huzur secdede.Rahatla bi hadi :KK60:

Erken degil normal bende tatli sevmem tatlıya dustum:)
İlk gebelikte ne yaşadıysam aynılarını yaşıyorum önce aşırı iştahsızlık tatlı ve kahvesiz günüm geçmezdi istemiyorum şuan onun dışında ilk istediğim şey tatlıydı yine tatlı oldu :) bulantılarım 6 . Haftada başlamıştı bu sefer 4 içindeyken başladı ama daha hafif ve geçen sefer kasık ve karın ağrısından mahvolmuştum şimdi çok hafif hatta çok az olduğu için gelişmiyor diye düşünmüştüm ama şükür ki 5+4 te karından keseyi gördük kasıklar hala gün içinde ağrıyor hafif bende mutlu oluyorum Allah sonunu mutlu getirsin inşallah

Arkadaşlar merhaba bende inşallah Ağustos Annesi olacağım :) Allah evlatlarımızı korusun Hepimize mutluluk dolu günler nasip etsin :KK200::nazar::KK68: Bu arada bende hep tatlı istiyorum et tavuk ve balıktan tiksindim koku hassasiyetim var sizce normal mi ? Bu benim ilk hamileliğim pek bir bilgim yokta :KK22:

Arkadaşlar merhaba bende inşallah Ağustos Annesi olacağım :) Allah evlatlarımızı korusun Hepimize mutluluk dolu günler nasip etsin :KK200::nazar::KK68: Bu arada bende hep tatlı istiyorum et tavuk ve balıktan tiksindim koku hassasiyetim var sizce normal mi ? Bu benim ilk hamileliğim pek bir bilgim yokta :KK22:
Hayırlı olsun canım. Hoşgeldin aramıza. Gayet normal. Benim de kokuya hassasiyetim var bazı yemekleri düşünmek bile midemi bulandırıyor. İnşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

İnan benim kan demir depolarım boş dr ona rağmen evham yapıp takviye yapmadı bile bana.E bende prof doktor benden iyi mi bilcek diyip önce Allaha sonra doktoruma güvendim.Abdestini al namaz kıl kuzum en güzel terapi huzur secdede.Rahatla bi hadi :KK60:
Aynen canım Öyle yapcam şimdi bende biraz dinlendim kalkayım artık.

Çok fazla beta baktırıyorsun bence strese sokuyor seni bak ben sadece 1 kere baktırdım.Hem benim zerre belirtim yok kasık ağrımda geçti.Sadece sarı akıntı göğüs ağrısı.Bence çok belirti olması bile şu aşamada güzel
Aaa sende benim gibisin bende sadece bir kere baktirdim betaya, ve hic belirtim yok sadece hafif akintim ve gogus agrim var ama onlarsa coook az

Ben kizima hamileyken kocamndan tiksindim çöp gibi kokuyordu bana bu normalse senin yemeklerden tiksinmen daha normal :))

İlk gebelikte ne yaşadıysam aynılarını yaşıyorum önce aşırı iştahsızlık tatlı ve kahvesiz günüm geçmezdi istemiyorum şuan onun dışında ilk istediğim şey tatlıydı yine tatlı oldu :) bulantılarım 6 . Haftada başlamıştı bu sefer 4 içindeyken başladı ama daha hafif ve geçen sefer kasık ve karın ağrısından mahvolmuştum şimdi çok hafif hatta çok az olduğu için gelişmiyor diye düşünmüştüm ama şükür ki 5+4 te karından keseyi gördük kasıklar hala gün içinde ağrıyor hafif bende mutlu oluyorum Allah sonunu mutlu getirsin inşallah
Agri gebelikte bir kriter degil olmazsa olmazida degil hergun bir olmayacak. Ben hala kahve iciyorum şükür umarim kizimdaki gibi olmaz diyecegim ama hic sanmiyorum yine yerlerde surunecegim bir dort ay beni bekliyor gibi :)

Evet ya kalp atislarini bi duysak❤️
Kalp atislariyla bitse keske bu endise merak huzursuzluk. Sonrasinda ikili test sonra cinsiyet uclu test ayrintili kasilmalar tekmeler döndü dönmedi indi inmedi dogdu dogmadi inan hic bitmiyor o yüzden biraz rahatlamaya bakin. Heee dogunca dahada fazlasi var emin olun bu günlerin kiymetini bilin:)

Kalp atislariyla bitse keske bu endise merak huzursuzluk. Sonrasinda ikili test sonra cinsiyet uclu test ayrintili kasilmalar tekmeler döndü dönmedi indi inmedi dogdu dogmadi inan hic bitmiyor o yüzden biraz rahatlamaya bakin. Heee dogunca dahada fazlasi var emin olun bu günlerin kiymetini bilin:)
Allaha cok sukur ben cok rahatim canim gercekten, belirtilerim de cok az insallah boyle devam eder.

Allaha cok sukur ben cok rahatim canim gercekten, belirtilerim de cok az insallah boyle devam eder.
En onemlisi rahat olmak zaten. Kimyasal yasayan arkadasa üzüldüm ama o üzülmesin ben iki kez bu hissi yasadim suanki duygularinida biliyorum ama engelli adayi bir bebegi en basta daha kese vile olmadan kaybettigine uzulmemeli bu bir lutuf. Hee o kaybetti diyede hepimizi bir endise almamali. Annelerimiz yukle sirtinda bebekle hamilelik gecirmis bizler dogabilmisiz olacagi varsa hoplasanda ziplasanda olur, gidecekse ayaklarini dikip aksama kadarda yatsan gider. Bende sadece bir kez kan verdim ve lekelenme var ama kizimla oyunlar oynayıp hoplayip zıplıyorum ani hareketlerden kacinarak bana ihtiyaci var karnımdaki Rabbime emanet diyorum. Bize dusen onlem alip tevekkul fazlasi degil. Kanamada olsa drlar kalp atisi olmayan bebegi onemsemiyor canli yerine koymuyor birseyde yapılamıyor zaten şu donemde hersey minik mucizelerin elinde onlar direnecekler bizde stres yapmadan destek olacagiz.

Back