- 16 Aralık 2015
- 196
- 148
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #3.121
Canım sakin ol. Benim de ağrılarım oluyor içini ferah tut senYa kızlar sol tarafımda ağrı oluyo sürekli ve bu beni korkutuyo baya. Özellikle bugün bacağıma da vuran bi ağrı. Sağda hiçbir his yok en ufak bi batma yok. İnternetten baktım biraz dış gebelikte de tek taraflı oluyormuş çok huzursuzum
Bitanem stres yapma benimde hep sol tarafta sancım oluyor şuan yazarken bile girdi sanci :) gayet normal bebeğin yerlesmesinin işareti :) benim bazen de sağıma vuruyor aka çok şükür bi sorunumuz yok korkma sen rabbim cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahYa kızlar sol tarafımda ağrı oluyo sürekli ve bu beni korkutuyo baya. Özellikle bugün bacağıma da vuran bi ağrı. Sağda hiçbir his yok en ufak bi batma yok. İnternetten baktım biraz dış gebelikte de tek taraflı oluyormuş çok huzursuzum
Ayy bende de tam anlamıyla aynı önceden eşimi tatlı almaya gönderirdim yalvara yalvaraYa kızlar ben tatlı dan tiksindim çikolataya tatlıya bayılırdım şimdi 1 lokma bile almak istemiyorum aklıma bile gelmiyor hep turşu yiyorum ama daha erken değil mi
Canimm google tip fakültesini at bi kenara :) arastirma artik cok fazla felaket tellalı var tek tarafli olabilir benimde oglumda sol kasigim batardi hep bunda da bazen sol bazen sag bu o anla alakali belki yarın sag kasigin batacak ben bugun belirtim yok batmalarim geçti dedim dememden 1 saat sonra basladi batmaya belirtiler degisiklik gosterebilir stres yapma lutfenYa kızlar sol tarafımda ağrı oluyo sürekli ve bu beni korkutuyo baya. Özellikle bugün bacağıma da vuran bi ağrı. Sağda hiçbir his yok en ufak bi batma yok. İnternetten baktım biraz dış gebelikte de tek taraflı oluyormuş çok huzursuzum
Yok sadece imza alanına girdim diye hatırlıyorumHamilelik takvimimi aktif yapmak için bütün sorulara cevap mı vermeliyim? Vermeyince aktif olmuyor mu?? Eskiden böyle değildi yaa
Hosgeldiiin hayirli olsun :)Selam arkadaşlar. Hepinizi tebrik ediyor, bebişlerinize sağlık içinde kavuşmanızı diliyorum. Kısmetse ben de aranızdayım artık
Aynen aynen bnde eşimi sürekli tatlı almaya gönderirdim valla adam bıkmıştı kurtulduAyy bende de tam anlamıyla aynı önceden eşimi tatlı almaya gönderirdim yalvara yalvara
Evde çikolata yığılı şimdi dönüp bakmıyorum
Yok zorunlu alanlar var onları doldurman yeterliHamilelik takvimimi aktif yapmak için bütün sorulara cevap mı vermeliyim? Vermeyince aktif olmuyor mu?? Eskiden böyle değildi yaa
Aynen öyle 5+6 ya kadar bekledim ben keseyi görmeden belki ilk gidişte kalp atışını da duyarız diye çok şükür de öyle oldu çok net olmasa da ara ara duyduk pıt pıtGörünür inşallah kuzum. Beni 5+4 de çağırdı ama hiç belli olmaz kişiden kişiye değişir
Lütfeeeen! İnterneti didiklemeyi bırakYa kızlar sol tarafımda ağrı oluyo sürekli ve bu beni korkutuyo baya. Özellikle bugün bacağıma da vuran bi ağrı. Sağda hiçbir his yok en ufak bi batma yok. İnternetten baktım biraz dış gebelikte de tek taraflı oluyormuş çok huzursuzum
Aaa canım hamilesin çok sevindim ya inanamazsın çok sevindim senin adına allah tamamına erdirsin insallahAynen aynen bnde eşimi sürekli tatlı almaya gönderirdim valla adam bıkmıştı kurtuldu
4+5 bende en kritik zamanlar.Hayırlısı ile atlatırız inşallah4+1iz henüz
Kızlar adet öncesi ve sonrası yaptığım testlerde silik çizgi çıktıAdetim iki gün gecikti ama bugün kahverengi akıntı başladı.Bu kimyasal gebelik mi oluyor şimdi yoksa yerleşme kanaması dediklerinden mi?
Canım sakin ol. Benim de ağrılarım oluyor içini ferah tut sen
Bitanem stres yapma benimde hep sol tarafta sancım oluyor şuan yazarken bile girdi sanci :) gayet normal bebeğin yerlesmesinin işareti :) benim bazen de sağıma vuruyor aka çok şükür bi sorunumuz yok korkma sen rabbim cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah olumsuz birşey değildirCanimm google tip fakültesini at bi kenara :) arastirma artik cok fazla felaket tellalı var tek tarafli olabilir benimde oglumda sol kasigim batardi hep bunda da bazen sol bazen sag bu o anla alakali belki yarın sag kasigin batacak ben bugun belirtim yok batmalarim geçti dedim dememden 1 saat sonra basladi batmaya belirtiler degisiklik gosterebilir stres yapma lutfen
Ama her iki tarafta da hissetmek gerekmez mi canım, işte sola mı yuvalandı sol tüpe mi yuvalandı aklım burada durdu kaldıLütfeeeen! İnterneti didiklemeyi bırak
Sapasağlam girsen şu internete kanser olup çıkıyorsun mazallah.Stres yapma,iyiyi düşün.Senin zaten en baştan beri sol kasığın ağrıyordu oraya yuvalanmış miniğin hala yerleşme sancıları çekiyorsun ki bu çok normal.Evham etme
Çok fazla beta baktırıyorsun bence strese sokuyor seni bak ben sadece 1 kere baktırdım.Hem benim zerre belirtim yok kasık ağrımda geçti.Sadece sarı akıntı göğüs ağrısı.Bence çok belirti olması bile şu aşamada güzelİnşallah olumsuz birşey değildirçok huzursuz oluyorum, gurbetteyim yalnızım ailem uzakta, önümde hiç hamile biri olmadı daha önce ailede sülalede en büyük benim ve hiç tecrübem yok. Sabah aile hekimliğinde bütğn kan değerlerime bakmak için kan aldılar beta da istendi tekrar, inşallah artmıştır. Keseyi bebeği görene kadar bana huzur yok.
He göğüs ağrısı dediysem de sadece dokunduğumda yanları acıyor o kadar.Belirti arıyorum kendime ama yokkkÇok fazla beta baktırıyorsun bence strese sokuyor seni bak ben sadece 1 kere baktırdım.Hem benim zerre belirtim yok kasık ağrımda geçti.Sadece sarı akıntı göğüs ağrısı.Bence çok belirti olması bile şu aşamada güzel
Gazi disinda hangi hastane dusunuyorsunuz ki. Benimde arastirmaktan nevrim döndü. Nedense kimse bilgi de vermiyor. Kac defa konu basligi actim cvp veren olmadiValla ben gazi ile ilgili hiç iyi bir yorum duymadım onun için bir şey diyemem.ablam özelde yaptı 2 doğumunu da ama son bebeğinde çok sıkıntı çektik teşkilatlı hastane olmadığı için,o yüzden ben devlet hastanesinde iyi bir hoca ile anlaşıp öyle devam etmeyi düşünüyorum..her duruma karşı hazırlıklı olmakta fayda var..ama çok zormuş bu işler,araştırmaktan beynim yandı :)
Aslında baktırmak istemedim kansızlık ve kalsiyum eksikliğim vardı, genel istem yaptılar herşeye bakıp takviye almam için, beta da isteyelim dedi doktor. 3 tüp kan verdim illaki onu da isterlerdi zaten. Bi abdest alıp dua edeyim içimin sıkıntısı başka türlü geçmeyecek sanırımÇok fazla beta baktırıyorsun bence strese sokuyor seni bak ben sadece 1 kere baktırdım.Hem benim zerre belirtim yok kasık ağrımda geçti.Sadece sarı akıntı göğüs ağrısı.Bence çok belirti olması bile şu aşamada güzel
Evet bende internette pek bir şey bulamadım,çevremden duyduklarımla hareket etmeye çalışıyorum araştırıyorum..hacettepe gata ve başkent üniversitesine gidip bi bakıp ona göre karar vericem inşallah :)Gazi disinda hangi hastane dusunuyorsunuz ki. Benimde arastirmaktan nevrim döndü. Nedense kimse bilgi de vermiyor. Kac defa konu basligi actim cvp veren olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?