Canım annenin yanında olduğuna şükret Allah başından eksik etmesin benim annem rahmetli nur içinde yatsın.
Babam eşiyle birlikte geldiler yanımıza tabi erken doğum olunca her şey apar topar oldu. Kadınla iletişimimiz bu zamana kadar iyiydi ama gerçek yüzünü şimdi gördüm. İçinde en ufak bir merhamet vicdan yokmuş. Çocuğumun yoğun bakım ve ameliyatı süresince o kadar katı kalpli Yorumlarda bulundu ki..
Yok çocuğum engelli kalırsaymış yok engelli çocuk bakmak çok zormuş yok öyle bir şey olacaksa Allah’tan hayırlısını istemek lazımmış yok çocuğun ağzında hortumlar var çocuğun ağzı bir süre yamuk kalırmış
Hastanede ameliyat esnasında hepimiz ağlayıp dua okurken devirdi k.çını uyudu bekleme koltuklarında resmen uyudu yani
Sonra da diyorlar ki senin psikolojin iyi değil tabi lohusasın. Babam kırılmasın diye dayanmaya çalıştım ama en sonda patlattılar beni şimdi de evde durmuyorlar sürekli bir yerlere gidip geziyorlar. Bebek taburcu olduktan sonra da döneriz artık dediler kendi yaşadıkları şehre. Selametle.