- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.101
Amin canim cumlemizi insallah.o gunleri hep birlikte gorelim hayirlisiylaMasallah canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim cumlemizi insallah.o gunleri hep birlikte gorelim hayirlisiylaMasallah canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)
Senin adına cok üzülüldüm umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yasarsın ve yavrunu kucagına alırsınkızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor, huzursuzdum içteniçe......
Çok iyi anlıyorum canım seni. Çok geçmiş olsun , çok üzücü ama buna şükür en azından erkenden ek bir müdahele gerekmedi. Çok geçmiş olsun canım. Kanaman bitince çalışmalara devam canımkızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor, huzursuzdum içteniçe......
Amin canim insallahAmin canim cumlemizi insallah.o gunleri hep birlikte gorelim hayirlisiyla
Annelik loading:) şimdiden başladı telaşları endişesi:)Evet yaa şu kalp atışlarını duyunca rahatlayacağım ben de
Çok üzüldüm:/ Rabbim bundan sonrasını hayırlı eylesin inşallahkızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor, huzursuzdum içteniçe......
Bir de öyle kafana göre bırakmasan mı ilacı? Doktor belki birşeyler yapacak.Bir tanıdığımın çok kanaması olduğu halde müdahele edildi ve gebeliği sonlandırılmadı şu an 5 buçuk ayına geldi.Ondan diyorum belki birşeyler yapılabilir.Çok üzüldüm:/ Rabbim bundan sonrasını hayırlı eylesin inşallah
Bende cok uzuldum kuzum ya sanki hissetmistin aslinda guzelde artiyordu.Lutfen uzulme bizimde hic bir garantimiz yokkızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor, huzursuzdum içteniçe......
Kimyasal gebeliği kurtarmak mümkün değil canım, kese filan oluşmuyor o durumda. DNA sı sakat embriyo yaniBir de öyle kafana göre bırakmasan mı ilacı? Doktor belki birşeyler yapacak.Bir tanıdığımın çok kanaması olduğu halde müdahele edildi ve gebeliği sonlandırılmadı şu an 5 buçuk ayına geldi.Ondan diyorum belki birşeyler yapılabilir.
Nerelerdesin sen hangi topiklerde geziyorsunbiz pitpitlarımızı duyduk cok sukur. darısı duyacak arkadaşlara...
Hakkında hayırlısı olsun canım kimyasaldan sonra çok kolay hamile kalinabiliyomus ya üzme kendini ve bence birdaha adet günün geçmeden kan verme bizde bilmeden kaç kez kimyasal olduk belki vakti saati vardır elbet.kızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor, huzursuzdum içteniçe......
Ay bi de ben bu aralar çok garibim kilo alacağım diye ağlamalar komedi filmine ağlamalar. Duygu patlaması yaşıyorumAnnelik loading:) şimdiden başladı telaşları endişesi:)
Oo tam hamile tripleri:)) kaç haftalıksın?Ay bi de ben bu aralar çok garibim kilo alacağım diye ağlamalar komedi filmine ağlamalar. Duygu patlaması yaşıyorum
Çok üzücü yaa Rabbim korusunKimyasal gebeliği kurtarmak mümkün değil canım, kese filan oluşmuyor o durumda. DNA sı sakat embriyo yani
4+1iz henüzOo tam hamile tripleri:)) kaç haftalıksın?