- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.081
4+2 yim kan değerim 462 çok şükür kizlar
Düşük değil canım ben 5+4'üm benim değerim daha yeni 600 oldu. Geç döllenme olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4+2 yim kan değerim 462 çok şükür kizlar
Ayy inşallah darısı başımıza :) gözün aydın canım :)biz pitpitlarımızı duyduk cok sukur. darısı duyacak arkadaşlara...
Amin inş canımMaşallah minişlere 41 kere.. ayyy nasıl tatlışlar yaa :) Allahım bize de görmeyi nasip etsin inşallah.
Maşallah kuzuyaBakın teyzeleri buda benim minik kurabiyem 7+5 iz ama önden gidiyorlar kendileri 8+3 usgye göre
Seni cok cok iyi anliyorum :) ilk hamileligimde bende oyleydim :) bi de insan o tecrubesizlikle bu akinti normal mi diye kafayi takiyor ikincide daha rahat oluyor :) ben ogluma hamileyken lekelenmem oldugunda yatmistim :) bunda lekelenme oldu evde bi dunya yatili misafir agirladim :)deniyorum ama en ufak akıntıda tuvalete koşuyorum ve maalesef çok akıntım var
çok normal canım değerlerin.
Maşallah kuzuya :)) erken gelecek ozaman desene, sağlıkla doğsun inşallah :)Bakın teyzeleri buda benim minik kurabiyem 7+5 iz ama önden gidiyorlar kendileri 8+3 usgye göre
Ay saol canım valla öyle olucak sanırım sizdende güzel haberler bekliyoruz takipteyimMaşallah kuzuya :)) erken gelecek ozaman desene, sağlıkla doğsun inşallah :)
İnşallah canım.Renkli ultrasyon makinası olunca erkenden görünebiliyormuş.Geç olsun güç olmasın da beklemeye razıyım:)Görünür inşallah kuzum. Beni 5+4 de çağırdı ama hiç belli olmaz kişiden kişiye değişir
Canim ben 5+4 oldum bugunSen kaç haftalık oldun canım? Sanırım aramız çok yoktu
Ne çabuk:) aramızda 1 hafta var sayılır.Zaman geçmek bilmiyor şu günlerde en azından kalp atışını duyana kadarCanim ben 5+4 oldum bugun
Evet yaa şu kalp atışlarını duyunca rahatlayacağım ben deNe çabuk:) aramızda 1 hafta var sayılır.Zaman geçmek bilmiyor şu günlerde en azından kalp atışını duyana kadar
Masallah canim Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)Bakın teyzeleri buda benim minik kurabiyem 7+5 iz ama önden gidiyorlar kendileri 8+3 usgye göre
Canımm çok üzüldüm sürekli içinde bi tedirginlik vardı, Allahım bundan sonrasını gönlüne göre versin inşallah. Yine de ümit kesilmez ama. Bu arada ağrın sızın varmıydı yani bi belirtin falan, yoksa sadece değerden dolayı mı böyle düşünüyordun hepkızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor, huzursuzdum içteniçe......
Canim cok üzüldüm gercektenkızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor, huzursuzdum içteniçe......