• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

http://www.babybpm.com/ Kızlar burda kalp atışlarına göre cinsiyet tahmini yapıyor :) pıt pıt ları duyanlar bi baksın bakalım ne çıkacak. Cinsiyetleri belli olunca da karşılaştırma yaparız

Bakın teyzeleri buda benim minik kurabiyem 7+5 iz ama önden gidiyorlar kendileri 8+3 usgye göre:KK200:

Eklentiler

• IMG_2126.JPG
    IMG_2126.JPG
    47,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_2127.JPG
    IMG_2127.JPG
    37,7 KB · Görüntüleme: 67
deniyorum ama en ufak akıntıda tuvalete koşuyorum ve maalesef çok akıntım var :anneadayı:

çok normal canım değerlerin.:KK19:
Seni cok cok iyi anliyorum :) ilk hamileligimde bende oyleydim :) bi de insan o tecrubesizlikle bu akinti normal mi diye kafayi takiyor ikincide daha rahat oluyor :) ben ogluma hamileyken lekelenmem oldugunda yatmistim :) bunda lekelenme oldu evde bi dunya yatili misafir agirladim :)

Kızlar ya benim de kasıklarımda sürekli sancı var sanki adet olacakmışım gibi. Akıntılarım çok fazla. Özellikle ağrımdan dolayı çok tedirginim. Bugün karşı komşumun hcg değerleri düştü o da benimle 4 haftalıktı bana geldi çok ağladı çok üzüldüm ben de ağrılarım arttı

Kızlar birde bizim yakın aile dostumuz kadın doğumcu Cengiz bey İstanbul Küçükköy deki Bilge hastanesininde sahibi renkli ultrasona girmeyi önermiyor yani böyle abartıp sık sık girenler için bebeğe o ışınlar zararlıymış

kızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor, huzursuzdum içteniçe......

kızlar pazar günü 160 olan değer bugün 162 çıktı. Düşük yapıcam ben galiba. Progestan kullanmayı bırakıyorum. Sökülsün bari..... kimyasal oldu yine. Biliyordum birşeyler yolunda gitmiyor, huzursuzdum içteniçe......
Canımm çok üzüldüm:KK43: sürekli içinde bi tedirginlik vardı, Allahım bundan sonrasını gönlüne göre versin inşallah. Yine de ümit kesilmez ama. Bu arada ağrın sızın varmıydı yani bi belirtin falan, yoksa sadece değerden dolayı mı böyle düşünüyordun hep

Back