2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin adına cok üzülüldüm umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yasarsın ve yavrunu kucagına alırsın

Çok iyi anlıyorum canım seni. Çok geçmiş olsun , çok üzücü ama buna şükür en azından erkenden ek bir müdahele gerekmedi. Çok geçmiş olsun canım. Kanaman bitince çalışmalara devam canım

Çok üzüldüm:/ Rabbim bundan sonrasını hayırlı eylesin inşallah

Çok üzüldüm:/ Rabbim bundan sonrasını hayırlı eylesin inşallah
Bir de öyle kafana göre bırakmasan mı ilacı? Doktor belki birşeyler yapacak.Bir tanıdığımın çok kanaması olduğu halde müdahele edildi ve gebeliği sonlandırılmadı şu an 5 buçuk ayına geldi.Ondan diyorum belki birşeyler yapılabilir.

Bende cok uzuldum kuzum ya sanki hissetmistin aslinda guzelde artiyordu.Lutfen uzulme bizimde hic bir garantimiz yok

Kimyasal gebeliği kurtarmak mümkün değil canım, kese filan oluşmuyor o durumda. DNA sı sakat embriyo yani

Hakkında hayırlısı olsun canım kimyasaldan sonra çok kolay hamile kalinabiliyomus ya üzme kendini ve bence birdaha adet günün geçmeden kan verme bizde bilmeden kaç kez kimyasal olduk belki vakti saati vardır elbet.

Ya kızlar sol tarafımda ağrı oluyo sürekli ve bu beni korkutuyo baya. Özellikle bugün bacağıma da vuran bi ağrı. Sağda hiçbir his yok en ufak bi batma yok. İnternetten baktım biraz dış gebelikte de tek taraflı oluyormuş çok huzursuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…