- 12 Mart 2017
- 1.400
- 1.458
- 53
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.061
Sen kaç haftalık oldun canım? Sanırım aramız çok yoktuCanim insallah gorursun, ama gormezsende uzulme cunku benim 5+0 gormedi doktor cok erken dedi cuma yine gidicem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kaç haftalık oldun canım? Sanırım aramız çok yoktuCanim insallah gorursun, ama gormezsende uzulme cunku benim 5+0 gormedi doktor cok erken dedi cuma yine gidicem.
Maşallah çoook iyi4+2 yim kan değerim 462 çok şükür kizlar
Gözünüz aydın canımbiz pitpitlarımızı duyduk cok sukur. darısı duyacak arkadaşlara...
Görünür inşallah kuzum. Beni 5+4 de çağırdı ama hiç belli olmaz kişiden kişiye değişirKızlar kese ortalama ne zaman görünüyor? 2 gün sonra kontrolümüz var 4+5 iz şu anda? Sanırım renksiz usg de daha geç görünüyormuş.
Ya çok sevindim canm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 3 unu de inşallahBen geldim kızlar dayanamadım dr a gittim rahim içinde kanama büyükse dinlenmem gerekirse okula gitmiyeyim dedim
Benim tüp bebekti hatırlarsınız belki . 3 bebemin kesesini gördüm 2 sininde kalp atışını duydum 3. Biraz arkaya yerleşmiş cihaz tam görecek görüntü silikleşiyor haftaya tekrar gidicez
Kanama var mı evet rahimde kanamalı bir bölge var dinlen dedi diğer doktorum pruloton iğne yaptırmıştı o yeterli dedi sürekli yatmanı gerektiren bir durum yok dedi musmutlu ayrıldım ordan :))
5+6 da iki bebişimin kalbini duydum yaaa hiç tahmin etmezken gün benim günüm oldu
Normal canım strese girme, bebeği de sokma. Bilgi için söyleyim ki kimyasal olunca rahatsız oluyor insan,normal gebelik gibi değil, yumurtalıklar çok ağrıyor mesela hafif sızlamıyor bildiğin ağrı oluyor. Senin değerlerin normal çıkıyor maşallahGerçekten mi cnm normal mi ????? Ay bu cvplar beni öyle rahatlatıyor ki. Allah razı olsun sizden cnm. İnş kat kat artar değerlerimiz....
İşte benim keseciğim 6+3 dük burda
Tamam canım 6+4 ken bunlar canım
Maşallah minişlere 41 kere.. ayyy nasıl tatlışlar yaa :) Allahım bize de görmeyi nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun cnm değerlerin çok iyi maşallah4+2 yim kan değerim 462 çok şükür kizlar
Maşallah canım allah esirgesin hepsini de, kucağını sağlıkla sıhhatle doldursunlar inşallah :)Ben geldim kızlar dayanamadım dr a gittim rahim içinde kanama büyükse dinlenmem gerekirse okula gitmiyeyim dedim
Benim tüp bebekti hatırlarsınız belki . 3 bebemin kesesini gördüm 2 sininde kalp atışını duydum 3. Biraz arkaya yerleşmiş cihaz tam görecek görüntü silikleşiyor haftaya tekrar gidicez
Kanama var mı evet rahimde kanamalı bir bölge var dinlen dedi diğer doktorum pruloton iğne yaptırmıştı o yeterli dedi sürekli yatmanı gerektiren bir durum yok dedi musmutlu ayrıldım ordan :))
5+6 da iki bebişimin kalbini duydum yaaa hiç tahmin etmezken gün benim günüm oldu
Ah ne güzel,inşallah yarın bizde duyarız pıtpıtları :)biz pitpitlarımızı duyduk cok sukur. darısı duyacak arkadaşlara...
Sağol canım darısı sizlerinkini görmeyeMashallah canim
Darısı sizlere inşllah az kaldı sizinkilerinde görmeyeMaşallah minişlere 41 kere.. ayyy nasıl tatlışlar yaa :) Allahım bize de görmeyi nasip etsin inşallah.
Valla benim oğlumda tutmuştu şimdide kız diyor bakalım ama zaten iki secenek var denk gelmesi cok normalÇin takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz baktinizmi
Gozunaydin canimmm :)biz pitpitlarımızı duyduk cok sukur. darısı duyacak arkadaşlara...
Sen ne kadar rahat olursan gonlunu vferah tutarsan bebisinde sana oyle sıkı sıkı tutunur canim kotuyu cagirma lutfen :)
Gerçekten mi cnm normal mi ????? Ay bu cvplar beni öyle rahatlatıyor ki. Allah razı olsun sizden cnm. İnş kat kat artar değerlerimiz....
Benim doktorum da ayni seyi soyledi :)Selam kizlar. Bugun kalbini gorduk bebisimin cok şükür . Benim doktorum ayni zamanda perinatoloji uzmani prof melih atahan guvene gidiyorum. Kalp atislarini dinletmedi bebege zararliymis zaten minicik oldugu icin ses dalgalari zarar verebiliyormus. 10. Haftadan sonra dinleyebiliriz dedi. Sizinde aklinizda olsun