• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geldim kızlar dayanamadım dr a gittim rahim içinde kanama büyükse dinlenmem gerekirse okula gitmiyeyim dedim
Benim tüp bebekti hatırlarsınız belki . 3 bebemin kesesini gördüm 2 sininde kalp atışını duydum:KK49: 3. Biraz arkaya yerleşmiş cihaz tam görecek görüntü silikleşiyor haftaya tekrar gidicez
Kanama var mı evet rahimde kanamalı bir bölge var dinlen dedi diğer doktorum pruloton iğne yaptırmıştı o yeterli dedi sürekli yatmanı gerektiren bir durum yok dedi musmutlu ayrıldım ordan :))
5+6 da iki bebişimin kalbini duydum yaaa hiç tahmin etmezken gün benim günüm oldu:KK55:
Ya çok sevindim canm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 3 unu de inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK200:

Gerçekten mi cnm normal mi ????? Ay bu cvplar beni öyle rahatlatıyor ki. Allah razı olsun sizden cnm. İnş kat kat artar değerlerimiz....
Normal canım strese girme, bebeği de sokma. Bilgi için söyleyim ki kimyasal olunca rahatsız oluyor insan,normal gebelik gibi değil, yumurtalıklar çok ağrıyor mesela hafif sızlamıyor bildiğin ağrı oluyor. Senin değerlerin normal çıkıyor maşallah

Ben geldim kızlar dayanamadım dr a gittim rahim içinde kanama büyükse dinlenmem gerekirse okula gitmiyeyim dedim
Benim tüp bebekti hatırlarsınız belki . 3 bebemin kesesini gördüm 2 sininde kalp atışını duydum:KK49: 3. Biraz arkaya yerleşmiş cihaz tam görecek görüntü silikleşiyor haftaya tekrar gidicez
Kanama var mı evet rahimde kanamalı bir bölge var dinlen dedi diğer doktorum pruloton iğne yaptırmıştı o yeterli dedi sürekli yatmanı gerektiren bir durum yok dedi musmutlu ayrıldım ordan :))
5+6 da iki bebişimin kalbini duydum yaaa hiç tahmin etmezken gün benim günüm oldu:KK55:
Maşallah canım allah esirgesin hepsini de, kucağını sağlıkla sıhhatle doldursunlar inşallah :)

Sen ne kadar rahat olursan gonlunu vferah tutarsan bebisinde sana oyle sıkı sıkı tutunur canim kotuyu cagirma lutfen :)

deniyorum ama en ufak akıntıda tuvalete koşuyorum ve maalesef çok akıntım var :anneadayı:

Gerçekten mi cnm normal mi ????? Ay bu cvplar beni öyle rahatlatıyor ki. Allah razı olsun sizden cnm. İnş kat kat artar değerlerimiz....

çok normal canım değerlerin.:KK19:

Selam kizlar. Bugun kalbini gorduk bebisimin cok şükür . Benim doktorum ayni zamanda perinatoloji uzmani prof melih atahan guvene gidiyorum. Kalp atislarini dinletmedi bebege zararliymis zaten minicik oldugu icin ses dalgalari zarar verebiliyormus. 10. Haftadan sonra dinleyebiliriz dedi. Sizinde aklinizda olsun
Benim doktorum da ayni seyi soyledi :)

Back