- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #3.021
aaa neye bakıyorsun kız atayım hemenKeseciklerinizin icinde bebeciklerde varsa bakayim canim :)
Evet karnından canım ay inşllah erkektir 10 haftaya kadar Türkiye gelmiş olucam orda 2li taramasını falan yaptırcam teşekkür ederimBu arada karindandi dimi
At canim at bebisin icinde oldugu kese ultrsonunu :)aaa neye bakıyorsun kız atayım hemen
Allah gonlune gore versin canim :)Evet karnından canım ay inşllah erkektir 10 haftaya kadar Türkiye gelmiş olucam orda 2li taramasını falan yaptırcam teşekkür ederim
At canim at bebisin icinde oldugu kese ultrsonunu :)
Hoşgeldin canım hayırlı olsunselam kızlar bende nasip olursa ağustos ayı annesi olacağım benide listeye eklermisin @meyraacnl
Canimm :) erkek gibi geldi bana masallah ya kalp atislarini duydun darisi bizede :)
amin inş canım senin ne kadarlık oldu :) ayyy ben hep kız gibi hissediyordum saglıklı olsunda 11 yada 12 de mi atalım birdeCanimm :) erkek gibi geldi bana masallah ya kalp atislarini duydun darisi bizede :)
Canimm cinarda senin haftandayken bende de olmustu kanama korkma bebisin sana kendini hatirlatmis dikkat et kendine yorulma ani hareket yapma agir tasima bebisin rahat rahat tutunsunamin inş canım senin ne kadarlık oldu :) ayyy ben hep kız gibi hissediyordum saglıklı olsunda 11 yada 12 de mi atalım birde
gece baya korktum kan geldi hemen progestron koydum sonra camur gibi gelmeye basladı sabah kosa kosa hastaneye gittim baktılar sorun yok stres yapma dediler
Ay maşallahhhhh ücüzler yani ay cok güzel bir defada 3 cocuk sahibi olucaksın umarım sorunsuz rahat bi hamilelik gecirirsin kucagın üc bebişle dolar cok güzel bir haber bu sen bol bol dinlen maşallahBen geldim kızlar dayanamadım dr a gittim rahim içinde kanama büyükse dinlenmem gerekirse okula gitmiyeyim dedim
Benim tüp bebekti hatırlarsınız belki . 3 bebemin kesesini gördüm 2 sininde kalp atışını duydum3. Biraz arkaya yerleşmiş cihaz tam görecek görüntü silikleşiyor haftaya tekrar gidicez
Kanama var mı evet rahimde kanamalı bir bölge var dinlen dedi diğer doktorum pruloton iğne yaptırmıştı o yeterli dedi sürekli yatmanı gerektiren bir durum yok dedi musmutlu ayrıldım ordan :))
5+6 da iki bebişimin kalbini duydum yaaa hiç tahmin etmezken gün benim günüm oldu
Oyy masallah canimm gozunaydin :)Ben geldim kızlar dayanamadım dr a gittim rahim içinde kanama büyükse dinlenmem gerekirse okula gitmiyeyim dedim
Benim tüp bebekti hatırlarsınız belki . 3 bebemin kesesini gördüm 2 sininde kalp atışını duydum3. Biraz arkaya yerleşmiş cihaz tam görecek görüntü silikleşiyor haftaya tekrar gidicez
Kanama var mı evet rahimde kanamalı bir bölge var dinlen dedi diğer doktorum pruloton iğne yaptırmıştı o yeterli dedi sürekli yatmanı gerektiren bir durum yok dedi musmutlu ayrıldım ordan :))
5+6 da iki bebişimin kalbini duydum yaaa hiç tahmin etmezken gün benim günüm oldu
Dualarımız seninle inşallah bişey yoktur sende buraya gelirsin ağustos annesi olarak.Çok teşekkür ederim kızlar cevap yazdığınız için. Lütfen benim için dua edin kötü bişey olmasın. Lütfen sizler de yıllık smear kontrollerinizi mutlaka yaptırın gerçekten çok önemli bir tahlil biz kadınlar için.
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Masallah canim, insallah saglikla kucagina alirsin
Yaaaa maşallah size ben ikiz tahmin ederken üçüz ne güzel üç kat dikkat et üç kat kendine iyi bak canım.Ben geldim kızlar dayanamadım dr a gittim rahim içinde kanama büyükse dinlenmem gerekirse okula gitmiyeyim dedim
Ayyyyyyy çok mutlu oldum senin adına. Bugün senin günün gerçekten. O kalp atışlarını duymak bile çok heyecanlı olsa gerek. Allah bu mutluluklarının devamını getirsin. 3 tane olursa valla bir taşla 3 kuş şübile yaparsın ohhhhhh. Allah hakkında ne hayırlıysa onu nasip etsin sana cnm. Öğretmensin galiba. Meslektaşız. İnş bende bu mutluluğu yaşarım keseyi görüp kalp atışını falan duyarsam oh diycemmmmBen geldim kızlar dayanamadım dr a gittim rahim içinde kanama büyükse dinlenmem gerekirse okula gitmiyeyim dedim
görürsün canım inşAllah evet doktor da aynı seyleri söyledi canım saolasınCanimm cinarda senin haftandayken bende de olmustu kanama korkma bebisin sana kendini hatirlatmis dikkat et kendine yorulma ani hareket yapma agir tasima bebisin rahat rahat tutunsun
5+2 canim 28 inde gidicem doktora bakalim gorecek miyim minigi
Canım bizde dün 4+5 dik görünmedi doktor pazartesi çağırdı daha küçük zaten o yüzden gözükmez pazartesi gel görürüz dediKızlar kese ortalama ne zaman görünüyor? 2 gün sonra kontrolümüz var 4+5 iz şu anda? Sanırım renksiz usg de daha geç görünüyormuş.
Insallah canim benimgörürsün canım inşAllah evet doktor da aynı seyleri söyledi canım saolasın
Ay çok tatlı çok güzel 3 tane minik melek gözünüz aydın olsun sağlıkla kucağınıza alın inşllahBen geldim kızlar dayanamadım dr a gittim rahim içinde kanama büyükse dinlenmem gerekirse okula gitmiyeyim dedim
Ben 4+3 de falan gördüm canımKızlar kese ortalama ne zaman görünüyor? 2 gün sonra kontrolümüz var 4+5 iz şu anda? Sanırım renksiz usg de daha geç görünüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?