- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 42
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.041
Sağolun kızlar çok çok heyecan verici gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo çok iyi.Darısı başımızaaBen 4+3 de falan gördüm canım
Peki makina renkli miydi bilgin var mı? Bana dr hcg takibi bile yapmadı haftaya gel usg ile bakarız demişti.Canım bizde dün 4+5 dik görünmedi doktor pazartesi çağırdı daha küçük zaten o yüzden gözükmez pazartesi gel görürüz dedi
İnşllah canım görürüsün sendeOo çok iyi.Darısı başımızaa
Bana sormadın ama cevaplayım bende :) hamiş değilmiyiz herşeye atlarız demi.. Bende 500 den sonra düşüş başladıCnm kimyasal gebeliğinde ilk öğrendiğinde değerin kaçtı, kaça yükseldi ve düştü.
E normal kiCnm 11 aralık pazartesi saat 23 30 beta hcg 20
13 aralık Çarşamba saat 18.30 beta hcg 53
16 aralık cumartesi saat sabah 10.30 da beta hcg 105.6
17 aralık saat pzar 17.26 da beta hcg 160 çıktı.
Böyle cnm
Bnmki siyah beyazdı işte burda atılan fotolardaki gibiydi rengiPeki makina renkli miydi bilgin var mı? Bana dr hcg takibi bile yapmadı haftaya gel usg ile bakarız demişti.
İnşallaj görebiliriz ya
Ayy insallah canim boyle gecse daha ne isteriz ilk bebis mi senin
Sen ne kadar rahat olursan gonlunu vferah tutarsan bebisinde sana oyle sıkı sıkı tutunur canim kotuyu cagirma lutfen :)Benim ilk canım inanılmaz endişeliyim gitmesin benden diye
Gerçekten mi cnm normal mi ????? Ay bu cvplar beni öyle rahatlatıyor ki. Allah razı olsun sizden cnm. İnş kat kat artar değerlerimiz....E normal ki
Mashallah canimTamam canım 6+4 ken bunlar canım
Canim insallah gorursun, ama gormezsende uzulme cunku benim 5+0 gormedi doktor cok erken dedi cuma yine gidicem.Kızlar kese ortalama ne zaman görünüyor? 2 gün sonra kontrolümüz var 4+5 iz şu anda? Sanırım renksiz usg de daha geç görünüyormuş.
Hosgeldin canim, insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz meleklerimizi.Merhaba. Yeni uyeyim. Öncelikle Allah herkese saglikli bir sekilde evladini kucağına almayi nasip etsin
Merhaba hosgeldin :) amin insallah canimMerhaba. Yeni uyeyim. Öncelikle Allah herkese saglikli bir sekilde evladini kucağına almayi nasip etsin
Insallah gorursun canim hayirlisyla :)Kizlar nasilsiniz bugun 5+0 misim :) Allah izin verirse yarin kese gormeye gidecwgim insallah dua edin bana olurmu minigimi goreyim insallah
Amin insallah canimInsallah gorursun canim hayirlisyla :)
Hey masallah hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah kuzularini :)Ben geldim kızlar dayanamadım dr a gittim rahim içinde kanama büyükse dinlenmem gerekirse okula gitmiyeyim dedim
Benim tüp bebekti hatırlarsınız belki . 3 bebemin kesesini gördüm 2 sininde kalp atışını duydum 3. Biraz arkaya yerleşmiş cihaz tam görecek görüntü silikleşiyor haftaya tekrar gidicez
Kanama var mı evet rahimde kanamalı bir bölge var dinlen dedi diğer doktorum pruloton iğne yaptırmıştı o yeterli dedi sürekli yatmanı gerektiren bir durum yok dedi musmutlu ayrıldım ordan :))
5+6 da iki bebişimin kalbini duydum yaaa hiç tahmin etmezken gün benim günüm oldu