Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım herhangi bir yerden yaptirabilirsin ben evime en yakın hastaneye gitmiştim ücret ödeyerek yaptırdım. Sağlık ocağı bile yapıyor ama sabah 9 dan önce vermen gerekiyor ve sonuç bir gün sonra çıkıyor. Ama hastanede 2 saat sonra çıkıyor
en fazla 20 tl verrsin canım 100-200 tutmaz yani sorarasın vermeden önce bende acilde yapmıyorlar diye bilmiyorum devlet hastanesi acilinde ama sen sor tabi
Çok teşekkür ederim kızlar cevap yazdığınız için. Lütfen benim için dua edin kötü bişey olmasın. Lütfen sizler de yıllık smear kontrollerinizi mutlaka yaptırın gerçekten çok önemli bir tahlil biz kadınlar için.
Çok teşekkür ederim kızlar cevap yazdığınız için. Lütfen benim için dua edin kötü bişey olmasın. Lütfen sizler de yıllık smear kontrollerinizi mutlaka yaptırın gerçekten çok önemli bir tahlil biz kadınlar için.