- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.001
Gebelik suphem var desen bakarlar canimAcilde ne diyoruz da test yapıyolar? kendimiz gebelik testi talebinde bulunabiliyor muyuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik suphem var desen bakarlar canimAcilde ne diyoruz da test yapıyolar? kendimiz gebelik testi talebinde bulunabiliyor muyuz?
İşte benim keseciğim 6+3 dük burdaKeseciklerinizin icinde bebeciklerde varsa bakayim canim :)
Ben 25 tl oduyorum ozelde ama kucuk sehir o yuzden farkediyor 50-60 tl alan yerlerde var.Ücretleri nasıl peki?
Oy kuşum :) masallah diyeyim :) canim karindan miİşte benim keseciğim 6+3 dük burda
evet karnımdanOy kuşum :) masallah diyeyim :) canim karindan mi
Geçmiş olsun arkadaşım , acilde beta değerime baktırmak istiyorum dersen yardımcı olurlar.Acilde ne diyoruz da test yapıyolar? kendimiz gebelik testi talebinde bulunabiliyor muyuz?
Kiz gibi canim ama. Nubta daha belli olurr tabi gosterirse :)evet karnımdan
Tamam teyzesi birdahaki resmimizde çıkarsa gösteririz sana olur muKiz gibi canim ama. Nubta daha belli olurr tabi gosterirse :)
Tabi canim bakarim nub 10 12 hafta arasinda belli oluyor geneldeTamam teyzesi birdahaki resmimizde çıkarsa gösteririz sana olur mu
Canım herhangi bir yerden yaptirabilirsin ben evime en yakın hastaneye gitmiştim ücret ödeyerek yaptırdım. Sağlık ocağı bile yapıyor ama sabah 9 dan önce vermen gerekiyor ve sonuç bir gün sonra çıkıyor. Ama hastanede 2 saat sonra çıkıyor
en fazla 20 tl verrsin canım 100-200 tutmaz yani sorarasın vermeden önce bende acilde yapmıyorlar diye bilmiyorum devlet hastanesi acilinde ama sen sor tabi
Gebelik suphem var desen bakarlar canim
Geçmiş olsun arkadaşım , acilde beta değerime baktırmak istiyorum dersen yardımcı olurlar.
Insallah yoktur kotu bir sey canim test yaparsan sonucunu bize de soylersin olur muÇok teşekkür ederim kızlar cevap yazdığınız için. Lütfen benim için dua edin kötü bişey olmasın. Lütfen sizler de yıllık smear kontrollerinizi mutlaka yaptırın gerçekten çok önemli bir tahlil biz kadınlar için.
Ay bende gösteriyimmi hafta sonuna kadar yine gidicem ama benimkinede bak teyzesiKiz gibi canim ama. Nubta daha belli olurr tabi gosterirse :)
Tabii yazarım mutlaka :)Insallah yoktur kotu bir sey canim test yaparsan sonucunu bize de soylersin olur mu
Masallah canim, insallah saglikla kucagina alirsinİşte benim keseciğim 6+3 dük burda
Göster tabi canim sormana gerek yok at bakarim benAy bende gösteriyimmi hafta sonuna kadar yine gidicem ama benimkinede bak teyzesi
Tamam canım 6+4 ken bunlar canımGöster tabi canim sormana gerek yok at bakarim ben
Canim erkek gibi kese konumuna gore 10 12 hafta arasinda gidersen yine atarsin :)Tamam canım 6+4 ken bunlar canım
Bu arada karindandi dimiTamam canım 6+4 ken bunlar canım
Hosgeldin canim bilgilerini ozelden yazman gerekiyor arkadasa oyle ekliyor