2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne bileyim aklımdan hiç çıkmıyor. Doğru söylüyorsun aslında. Gamlı baykuş misali gezinip duruyorum. Bırakmalıyım çıkmalıyım bu ruh halinden. Zaten elimden gelen birşey yok bekleyip göreceğiz. Bu süreçte pozitif olmaya çalışmalıyım. İnş herşey güzel olur. Benim içinde bi sürpriz olur. Buna çok ihtiyacım var gerçekten. 3 senedir bekliyoruz. Eşim variliysek ameliyatı oldu 6 ay önce. İlaçlar kürler tedaviler yıldım sıkıldım bunaldım galiba. Değerlerde biraz düşük çıkınca çok evham yaptım açıkçası. Zorla pozitifi gördüm tekrar negatife dönmek istemiyorum. İlk öğrendiğimiz gece eşimle mutluluktan uyuyamadık. Zor elde ettik. Allah inş nasip eder bu çocuğu bize. Gözüm korktu bu çocuk mevzusundan gerçekten. Çok zor bi imtihan. Allah kimseyi gebe kalamamakla sınamasın. Çok zor çeken bilir. Kolay olan şey beni sevmez zaten hayatım hep zorlarla savaşarak geçti. Buda negatif olursa büyük yıkım olur bizim için. Allah büyük dua etmekten başka çaremiz yok.

Kızlar duş alırken nelere dikkat etmeliyiz?
4+6 günlüğüz daha önce 4 haftalık iken duş aldım ağrım sızım olmadı. Ama bugün duş alirken sol kasığım 2 -3 defa sancilandi.Acaba haftada kaç kere duş almam gerek?Bide benim sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük ve sol göğsüm ağrıyor ama sağ göğsümde ağrı yok beni bilgilendirirseniz sevinirim 4+6 olan ilk hamileliğim pek bilgim yok

Hergun saat basi bile duş alabilirsin tek dikkat etmen gereken vucut isini cok arttirmamak yani kaynar suyla yikanma onun disinda hicbir sakinca yada dikkat etmen gereken birsey yok.

canım seninle tahmini doğum günümüz aynı bende de sadece halsizlik ve uyku var. İnşaallah hep böyle geçer

Nub kese konumu Allah ne verdiyse

Merhaba kızlar,

Hamilelik nasıl gidiyor , henüz kalp atışını duymadık doktor geçen hafta ultrasonda görmüştük , 3 hafta sonra gelin dedi bekleyeceğim. Allaha şükür şimdilik bir gebelik belirtim yok , kusma , baş dönmesi ,aşerme vs. 5 +6 içindeyiz. Umarım normaldır şimdilik biirşey hissetmemek.

Merhabalar,
Öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle güzel bi hamilelik geçirir ve yavrularınıza kavuşursunuz inşallah. Biz eşimle 3 aydır korunmuyoruz 3 yaşında bi kızm var ikinci bebişi istiyoruz kısmet olursa Eylül ayında kontrol amaçlı smear testi yaptırmıştım anormal hücreler çıkmıştı sonucunda. iki ay sonra tekrar smear yapıldı bu sefer kansere dönüşme olasılığı yüksek riskli hücreler olduğu görüldü ve kolposkopi denen bi tetkikle rahim ağzından parça alınıp bakılması gerektiği söylendi ama bu ay gebelik ihtimalim olduğu için henüz o tetkiki yapmadılar. Normalde dün adet günümdü olmadım beyaz akıntım geliyo hafif bi bel ağrım var. Direkt kan testi yaptırmak istiyorum sizler nerede kan tahlili yaptırdınız?

Canım herhangi bir yerden yaptirabilirsin ben evime en yakın hastaneye gitmiştim ücret ödeyerek yaptırdım. Sağlık ocağı bile yapıyor ama sabah 9 dan önce vermen gerekiyor ve sonuç bir gün sonra çıkıyor. Ama hastanede 2 saat sonra çıkıyor

özel hastanede verirsen 2 saate alırsın sonucu

Canim oncelikle gecmis olsun acillerde yapabilirsin devletten ozele gidersen para aliyorlar acil 1 saat sonra sonucu veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…