2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimkilere bozamam tahminde bulunuyoruz ozaman:))

Merabaha kızlar nasıl gidiyo hamilelik? Benim 2 gündür bulantılar başladı. Bu sabah öğürmeyle birlikte ilk kusmam da oldu. Gece de uyuyamıyorum bulantıdan. Gün içinde de içim hep karışık. Sizde de bulantılar başlayanlar oldu mu acaba? Çok mu erken başladı ki 5 haftalık daha

Bnde 5 eylül yeni girdim sabah bulantım oluyor.Ve bide gece uyumadan önce oluyor.Kasık agrim oluyordu bugün yok ve kusmamdA yok

Merhaba canım benim 5 6 hafta mide bulantılarım vardı gece uyuyamıyordum bulantıdan uykudan mide bulantısıyla uyanıyorudm bu hafta geçti şimdi sinir gerginlik başladı demekki her hafta değişecek

Ben hamile olduğumu bulantıyla anladım,öğrendiğimde 4+3tü şimdi 7+3 olduk ama hala devam ediyor tuzlu kraker,beyaz leblebi iyi geliyor.birde daha açlık hissi gelmeden bişeyler atıştırmak iyi geliyo :)

Tabi canim hele birazcik daha buyusunler bakariz pipi mi kuku mu Ben cogu kisinin bildim kendi cocuguma kiz dedim erkek cikti
Bizim aile iki bölünmüş durumda kız diyenler erkek diyenler eşimde kız diyor benimde gönlüm erkek istiyor çok allahım sağlıkla nasip etsinde bir oğlum var ama erkek annesi olmak güzel oluyor doyamadım Allah nasip etse böyle peşpeşe 3 tane doğurayım istiyorum :))

Oy masallah canim Allah gonlune gore nasip etsin insallah oglun kac yasinda

ayy bende öyleyim dün gece rüyamda gördüm beni aldatıyordu iyice sinir oldum adama bide sizinle aynı hafta içindayiz
Bide ben yalnızım kimsem yok kendisinin ailesi burda bende anneme gitmek istiyorum kızımı görmeden duramam diyor iyice sinirleniyorum ilk hamileliğimde çok farklıydı şimdi hiç umursamıyor çok sinirleniyorum

Oy masallah canim Allah gonlune gore nasip etsin insallah oglun kac yasinda
11 yaşında oğlum erken kısa bir evliliğim olmuştu Gebelikte şiddet gördüğüm için hemen ayrıldım 3 senedir evliyim eşimle ilk ortak bebeğimiz olacak eşiminde ilk evliliğinde 2 çoçuğu var toplam da 3 yani :)

Trombosi paneli testi yaptırırsanız pıhtılaşma varsa çıkar

Maşallah ne güzel çocuk neşedir mutluluktur

Merhaba canım benim 5 6 hafta mide bulantılarım vardı gece uyuyamıyordum bulantıdan uykudan mide bulantısıyla uyanıyorudm bu hafta geçti şimdi sinir gerginlik başladı demekki her hafta değişecek
Anladım canım inşallah sıkıntısız atlatırız şu ilk dönemleri. İnşallah anneme çekmem annem bebek canlanana kadar gece gündüz mide bulantısı çekermiş

Benimde 5.haftada başladı

Canim benimm hep mutlu olun inşallah yeni bebis size daha cok mutluluk huzur getirsin :) Allah gonlune gore versin

Kizlar bir sey sorcam tecrubeliyim guya ama her hamilelikte insan ilk defa hamile kaliyormus gibi simdi soruma gecim :) ben hic hamile gibi degilim midem bulanmiyor kasiklarimdaki agri siskinlik gecti 6. Haftaya girmemle birlikte bir tek uykum cok geliyor

Herhafta farklı değişimler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…