- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #2.881
Canim cok gecmis olsun sizede daha kucuk 16 aylik oglum alerjik bronsiti var ama bu sefer cozemedim cigerden mi diye burnu tikali gibi sanki geniz akintisi var ondan oksuruyor bitki cayi yaptim icirmeye caliscam birazdan.salgin var gercekten ishal ve grip salgini ben 2 hafta once ishalden hastane hastane gezdim cok çarpiyo hastaliklar virusler artik cok direncliGünaydın öncelikle geçmiş olsun canım salgın var oğlum Türkiye’de annemlerle şuanda oda hasta 2 gündür okula gitmiyor annem dedi Burda herkes hasta diye dayısından geçmiş onada okula gitiyormu senin kuzun bilmiyorum ama ufaktı diye hatırlıyorum birde okula başladığı ozaman okadar çok hasta oluyorlarki
Cok gecmis olsun sizede canim Allah sifa versin yavruna balgam mi varSizede geçmiş olsun canım,Benimde oğlum hasta pazar ateşliydi dün akşamda öksürmekten kendide uyuyamadı benide uyutmadı en sonunda kustu off onlar hasta olmasın ya
Benimde oğlumu 12. haftada erkeğe benziyo diye söylemişti doktorum erkek olan arkadaşlarımdan hep aynısını duydum genelde erken öğreniliyo.
Cok sagol canim benimm ayy keskee keskee hic hasta olmasalar diyorum ki hep oyun istesin yorsun ama hasta olmasin insanin yuregi dayanmiyorYa cok gecmis olsun çocuklar hasta olmasin hic
Amin canimEvet canım zorluyor allah yardımcımız olsun
Tamam canım cok saol cok iyi olurBende dün korktum canım ama normal çok şükür kanamamız yok devam edmiyor ağrı dün benimde akşama kadar sızladı aynı dediğin gibi adet olacakmışım gibi sürekli lavobaya gidip konturol ediyordum ikimizde yaşıyorsak normal bu hafta içi gidicem dktr ben ayrıntıları yazarım sanada aynı olduğu için günümüz
ayy bende öyleyim dün gece rüyamda gördüm beni aldatıyorduBen söylüyorum eşim kokmuyorum diyor ama kokuyor kızımda terliyor ama kızımın kokusundan rahatsız olmuyorum eşim iyice gözüme batıyor bu ara kafayı eşime taktım
Yazik gitme adamin uzerine :)Ben söylüyorum eşim kokmuyorum diyor ama kokuyor kızımda terliyor ama kızımın kokusundan rahatsız olmuyorum eşim iyice gözüme batıyor bu ara kafayı eşime taktım
Oy kuzum benim bronşit zor gerçekten benimde bebekliğimden kalma alerjik bronşitim var tam zamanı oyuzden öksürüyordum kuzum bende çok öksürüyorum ama o minik biz büyükler olalımda onlar olmada keşkeCanim cok gecmis olsun sizede daha kucuk 16 aylik oglum alerjik bronsiti var ama bu sefer cozemedim cigerden mi diye burnu tikali gibi sanki geniz akintisi var ondan oksuruyor bitki cayi yaptim icirmeye caliscam birazdan.salgin var gercekten ishal ve grip salgini ben 2 hafta once ishalden hastane hastane gezdim cok çarpiyo hastaliklar virusler artik cok direncli
Evet döngü zamanı yaklaştı geldi hatta denilebilir ondandır belkide dediğin gibi bende okumuştum böyle bir şey okuya okuya iyice paranoyak olduk zaten az bilseydik işte böyle korkmazdık:)))))Virgo women gazelim_24 kızlar her ay adet döngüsü zamanı adet olacak gibi ufak ağrılar olabilirmiş öyle okumuştum biryerde isterseniz bi araştırın internetten. Sizinde döngü zamanınız mı şuan bilmiyorum ama.
Cnm bende trombosit düşüklüğü var yani kanamam olduğunda kanama zor duruyordu. Ameliyat oldum dalağım alındı. ITP hastasıyım. Şuanda trombositlerim normal seyrinde. 1 kimyasalım var 1.5 yıl önce. Bu gebelikte de değerlerim 48 saat içinde tam 2 katına çıkmıyor. Mesela beta hcg 2 gün önce 106 iken, 2 gün sonra 160 oldu. Yine kimyasal olmasından çok korkuyorum. Uyuyamıyorum ya endişeden. Sizce bende de kan pırtılaşması olabilir mi ?Bu arada yanlıs etiketlemişimArel13
Cok zor gercekten de canim her ay mutlaka oluyor ve cok agir geçiriyor igneler antibiyotikler artik ilaclar psikolojimi bozdu dun perdeyle ceee yapti galiba ondan toz aldi simdi tikanikOy kuzum benim bronşit zor gerçekten benimde bebekliğimden kalma alerjik bronşitim var tam zamanı oyuzden öksürüyordum kuzum bende çok öksürüyorum ama o minik biz büyükler olalımda onlar olmada keşke
Google ve kadinlar kulubu okumaktan beynim yandi:)Evet döngü zamanı yaklaştı geldi hatta denilebilir ondandır belkide dediğin gibi bende okumuştum böyle bir şey okuya okuya iyice paranoyak olduk zaten az bilseydik işte böyle korkmazdık:)))))
Zor canım gerçekten ben koca kadınım yine kendimi koruyamıyor bunada şükür Allah başka dert hastalık vermesinCok zor gercekten de canim her ay mutlaka oluyor ve cok agir geçiriyor igneler antibiyotikler artik ilaclar psikolojimi bozdu dun perdeyle ceee yapti galiba ondan toz aldi simdi tikanikalerji olayi cok berbat bi durum ne kadar dikkat edersen et koruyamiyorsun
Doktora gidincede dktra fırsat vermiyorum ki şu olabilirmi bu ağrı bundan olurmu dktr en son dedi ben bırakayım işe sen gel:) Zaten sınavlara hazırlanıp tıp okumak istiyorum kadın Doğumcu olunca hiç zorlanmam:))))Google ve kadinlar kulubu okumaktan beynim yandi:)
Aynen canim Rabbım dermansiz dert vermesin oyle böyle büyüyecek sana da gecmis olsun canim bu aradaZor canım gerçekten ben koca kadınım yine kendimi koruyamıyor bunada şükür Allah başka dert hastalık vermesin
Evet canim dongu zamanimiz.. dediklerini bende duymustum birinden..Virgo women gazelim_24 kızlar her ay adet döngüsü zamanı adet olacak gibi ufak ağrılar olabilirmiş öyle okumuştum biryerde isterseniz bi araştırın internetten. Sizinde döngü zamanınız mı şuan bilmiyorum ama.
:) :) ben cinardan once 1 kimyasal 1 de bos gebelik yasadim bu sirada uzmanlastim 2016 temmuz annelerindeydim daha once orda adim cinsiyet tahmincisine çıkmıştı :) esim Diyordu ki artik sana kadinlar kulübü kadin dogum uzmanligi diplomani verir :)Doktora gidincede dktra fırsat vermiyorum ki şu olabilirmi bu ağrı bundan olurmu dktr en son dedi ben bırakayım işe sen gel:) Zaten sınavlara hazırlanıp tıp okumak istiyorum kadın Doğumcu olunca hiç zorlanmam:))))
160 tan sonra tekrar baktırdınız mı? Devamında artış nasıl oldu?Cnm bende trombosit düşüklüğü var yani kanamam olduğunda kanama zor duruyordu. Ameliyat oldum dalağım alındı. ITP hastasıyım. Şuanda trombositlerim normal seyrinde. 1 kimyasalım var 1.5 yıl önce. Bu gebelikte de değerlerim 48 saat içinde tam 2 katına çıkmıyor. Mesela beta hcg 2 gün önce 106 iken, 2 gün sonra 160 oldu. Yine kimyasal olmasından çok korkuyorum. Uyuyamıyorum ya endişeden. Sizce bende de kan pırtılaşması olabilir mi ?
Valla ben gazi ile ilgili hiç iyi bir yorum duymadım onun için bir şey diyemem.ablam özelde yaptı 2 doğumunu da ama son bebeğinde çok sıkıntı çektik teşkilatlı hastane olmadığı için,o yüzden ben devlet hastanesinde iyi bir hoca ile anlaşıp öyle devam etmeyi düşünüyorum..her duruma karşı hazırlıklı olmakta fayda var..ama çok zormuş bu işler,araştırmaktan beynim yandı :)Devlet olursa gazi iyi ozel oda falan ayarliyosun diyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?