2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok gecmis olsun sizede daha kucuk 16 aylik oglum alerjik bronsiti var ama bu sefer cozemedim cigerden mi diye burnu tikali gibi sanki geniz akintisi var ondan oksuruyor bitki cayi yaptim icirmeye caliscam birazdan.salgin var gercekten ishal ve grip salgini ben 2 hafta once ishalden hastane hastane gezdim cok çarpiyo hastaliklar virusler artik cok direncli

Cok gecmis olsun sizede canim Allah sifa versin yavruna balgam mi var

Tamam canım cok saol cok iyi olur

Ben söylüyorum eşim kokmuyorum diyor ama kokuyor kızımda terliyor ama kızımın kokusundan rahatsız olmuyorum eşim iyice gözüme batıyor bu ara kafayı eşime taktım
ayy bende öyleyim dün gece rüyamda gördüm beni aldatıyordu iyice sinir oldum adama bide sizinle aynı hafta içindayiz

Oy kuzum benim bronşit zor gerçekten benimde bebekliğimden kalma alerjik bronşitim var tam zamanı oyuzden öksürüyordum kuzum bende çok öksürüyorum ama o minik biz büyükler olalımda onlar olmada keşke

Evet döngü zamanı yaklaştı geldi hatta denilebilir ondandır belkide dediğin gibi bende okumuştum böyle bir şey okuya okuya iyice paranoyak olduk zaten az bilseydik işte böyle korkmazdık:)))))

Bu arada yanlıs etiketlemişim Arel13
Cnm bende trombosit düşüklüğü var yani kanamam olduğunda kanama zor duruyordu. Ameliyat oldum dalağım alındı. ITP hastasıyım. Şuanda trombositlerim normal seyrinde. 1 kimyasalım var 1.5 yıl önce. Bu gebelikte de değerlerim 48 saat içinde tam 2 katına çıkmıyor. Mesela beta hcg 2 gün önce 106 iken, 2 gün sonra 160 oldu. Yine kimyasal olmasından çok korkuyorum. Uyuyamıyorum ya endişeden. Sizce bende de kan pırtılaşması olabilir mi ?

Oy kuzum benim bronşit zor gerçekten benimde bebekliğimden kalma alerjik bronşitim var tam zamanı oyuzden öksürüyordum kuzum bende çok öksürüyorum ama o minik biz büyükler olalımda onlar olmada keşke
Cok zor gercekten de canim her ay mutlaka oluyor ve cok agir geçiriyor igneler antibiyotikler artik ilaclar psikolojimi bozdu dun perdeyle ceee yapti galiba ondan toz aldi simdi tikanik alerji olayi cok berbat bi durum ne kadar dikkat edersen et koruyamiyorsun

Zor canım gerçekten ben koca kadınım yine kendimi koruyamıyor bunada şükür Allah başka dert hastalık vermesin

:) :) ben cinardan once 1 kimyasal 1 de bos gebelik yasadim bu sirada uzmanlastim 2016 temmuz annelerindeydim daha once orda adim cinsiyet tahmincisine çıkmıştı :) esim Diyordu ki artik sana kadinlar kulübü kadin dogum uzmanligi diplomani verir :)
Internet bazen cok faydali iste boyle birbirimizin sorularına cevap buluyoruz bazen de cok zararli olmadik seylerle psikolojimizi bozuyoruz

160 tan sonra tekrar baktırdınız mı? Devamında artış nasıl oldu?

Devlet olursa gazi iyi ozel oda falan ayarliyosun diyorlar ama
Valla ben gazi ile ilgili hiç iyi bir yorum duymadım onun için bir şey diyemem.ablam özelde yaptı 2 doğumunu da ama son bebeğinde çok sıkıntı çektik teşkilatlı hastane olmadığı için,o yüzden ben devlet hastanesinde iyi bir hoca ile anlaşıp öyle devam etmeyi düşünüyorum..her duruma karşı hazırlıklı olmakta fayda var..ama çok zormuş bu işler,araştırmaktan beynim yandı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…