- 13 Ekim 2008
- 390
- 228
- 323
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.861
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 düşük yaptım sonrasında araştırmak gerekiyor Dr dedi genetik testler ve kan testleri yapıldı ben ankarada özel hastanede yaptırdım tabi eşimede genetik test yapıldı sonuç homozigot pıhtılaşma gebelik düşünen herkes öncesinde yaptırmalı ben tecrübesizdim öncesinde yapılması gerektiğinide bilmiyordum 2013 ve 2015 te 10 ve 8 haftalık 2 bebek kaybetmeme neden olan rahatsızlıkYa kızlar bu kan pıhtılaşmasının belirtisi nedir nasıl anlaşılır. bhcg değerleri ile anlaşılıyor mu? İlla düşük mü yapmak lazım bakılması için. Benim hiç bu konuda fikrim yok birçok kişide varmış
Gunaydin canimm cok teşekkür ederiz teyzesiGünaydın kızlaarrr güzel bi gün olsun inşallah :)
interiorarchitect çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin yavruya..
Cok tesekkurler canim benimçok geçmiş olsun çocuk hasta oldu mu hayat duruyor sanki allah sağlık versin
Benide kızım uyutmadı sabaha kadar huzursuzlandı diş dönemi huysusuzGunaydin kizlaar mutlu sabahlar :) beni de oglum uyutmadi hasta oldu yavrum
Günaydın öncelikle geçmiş olsun canım salgın var oğlum Türkiye’de annemlerle şuanda oda hasta 2 gündür okula gitmiyor annem dedi Burda herkes hasta diye dayısından geçmiş onada okula gitiyormu senin kuzun bilmiyorum ama ufaktı diye hatırlıyorum birde okula başladığı ozaman okadar çok hasta oluyorlarkiCok tesekkurler canim benim
Aynen oyle canim o hasta olunca ruhum sıkılıyor Allah sifa versin tum hastalara napayim Boyle boyle buyuyecek
Sizede geçmiş olsun canım,Benimde oğlum hasta pazar ateşliydi dün akşamda öksürmekten kendide uyuyamadı benide uyutmadı en sonunda kustu off onlar hasta olmasın yaGunaydin kizlaar mutlu sabahlar :) beni de oglum uyutmadi hasta oldu yavrum
Benimde oğlumu 12. haftada erkeğe benziyo diye söylemişti doktorum erkek olan arkadaşlarımdan hep aynısını duydum genelde erken öğreniliyo.Günaydınlar
Mutlu evhamsız ağrısız sızısız stressiz bir gün olsun hamile anneler için
Ben kızımı 4 aylık öğrenmiştim cinsiyetini
Oğlumu 11 haftalık ta öğrendik erkek cocukları hemen belli ediyor kendini
Gunaydin canim..evet sızı gibi giriyor bikac gundur korkuyorum.sanki adet olacakkende boyle agrirdi ona bnzettim.sat larimiz ayni canim.yine geldi adet gunleri vucut ona mi alisik oldgndan oluyor nedir.Günaydın güzel anneler sakin bir gün dileğiyle:) Virgo women sen bizim bat günümüz de aynı benim de kaşık ağrılarım bir tuhaf sanki yara varda sızlıyor gibi büyüyor minikler ondan herhalde
Bizde bu sene başladık 1 ayda bir hasta oluyo ya Doktorumuzda dedi ki bu sene böyle geçecek.Okula ilk başladıkları sene öyle oluyomuş galiba.Günaydın öncelikle geçmiş olsun canım salgın var oğlum Türkiye’de annemlerle şuanda oda hasta 2 gündür okula gitmiyor annem dedi Burda herkes hasta diye dayısından geçmiş onada okula gitiyormu senin kuzun bilmiyorum ama ufaktı diye hatırlıyorum birde okula başladığı ozaman okadar çok hasta oluyorlarki
Bende dün korktum canım ama normal çok şükür kanamamız yok devam edmiyor ağrı dün benimde akşama kadar sızladı aynı dediğin gibi adet olacakmışım gibi sürekli lavobaya gidip konturol ediyordum ikimizde yaşıyorsak normal bu hafta içi gidicem dktr ben ayrıntıları yazarım sanada aynı olduğu için günümüzGunaydin canim..evet sızı gibi giriyor bikac gundur korkuyorum.sanki adet olacakkende boyle agrirdi ona bnzettim.sat larimiz ayni canim.yine geldi adet gunleri vucut ona mi alisik oldgndan oluyor nedir.
Kesinlikle öyle bu sen çok olur ama diğer seneler durmiycak bir tanesi bir virüs alınca çoçukların hepsine geçiyor bide okul zamanına kadar yanımızdalar hep dikkat ediyoruz okulda koşuyorlar çok terliyorlar sürekliBizde bu sene başladık 1 ayda bir hasta oluyo ya Doktorumuzda dedi ki bu sene böyle geçecek.Okula ilk başladıkları sene öyle oluyomuş galiba.
Devlet olursa gazi iyi ozel oda falan ayarliyosun diyorlar amaBen ankara dayım,hacettepe için çok iyi yorumlar duydum ama henüz gidemedim..sizin aklınızda var mı bi hastane
Oyy kuzum benimmm Allah kolay getirsinn dis dönemi zorluyor hem yavrulari hem anneleriBenide kızım uyutmadı sabaha kadar huzursuzlandı diş dönemi huysusuz
Ya cok gecmis olsun çocuklar hasta olmasin hicGunaydin kizlaar mutlu sabahlar :) beni de oglum uyutmadi hasta oldu yavrum
Pozisyonla alakali bence kızımı 11+6 da öğrendik :) bakalim bu cuklumu cuksuzmu :)Günaydınlar
Mutlu evhamsız ağrısız sızısız stressiz bir gün olsun hamile anneler için
Ben kızımı 4 aylık öğrenmiştim cinsiyetini
Oğlumu 11 haftalık ta öğrendik erkek cocukları hemen belli ediyor kendini
Evet canım zorluyor allah yardımcımız olsunOyy kuzum benimmm Allah kolay getirsinn dis dönemi zorluyor hem yavrulari hem anneleri
Ayy cok kotu bir durum her yaklastiginda sarilmak istediginde kacacak delik arayip oguruyordum diyemiyordudma böyle boyle diye alinir belki anlamaz diye gecince soyledim bozuldu baya :)Eşimde bana kokuyor kızımda da aynıydı şimdide aynı bu aylar zor geçiyor
Kızımı 10 haftalık öğrendim Dr kıza benziyor demiştiPozisyonla alakali bence kızımı 11+6 da öğrendik :) bakalim bu cuklumu cuksuzmu :)
Ben söylüyorum eşim kokmuyorum diyor ama kokuyor kızımda terliyor ama kızımın kokusundan rahatsız olmuyorum eşim iyice gözüme batıyor bu ara kafayı eşime taktımAyy cok kotu bir durum her yaklastiginda sarilmak istediginde kacacak delik arayip oguruyordum diyemiyordudma böyle boyle diye alinir belki anlamaz diye gecince soyledim bozuldu baya :)