2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ewt cnm daha önce hiç böyle belirtilerim yoktu hayırlısı artık iğne vurulalı 13 gün oldu buğün, belkı salı günü test yapabilirm :KK66:

Merhaba ben yeni üye oldum da bu paylaşımı görünce yazmak istedim. Ben de çatlama iğnesi vurulduğum gün dahil 13. günde test yaptım çoook silik ikinci çizgiyi gördüm.hatta testi söküp baktım öyle görebildim :KK48: ertesi gün de kan verdim 54 çıktı. Senin de bir iki güne belli olur bence. Umarım senin de pozitif çılar

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. Benim sat 4 Mayıs ama ben dayanamadım test yaptırdım. Beta hcg 54 çıktı,iki gün sonra(yani dün) 110 çıktı. Ama Dr hala sevinmek için erken diyor.beta 2000lere gelip de keseyi görmemiz gerek dedi.günler geçmiyor beklemekle :KK43:

Merhaba ben yeni üye oldum da bu paylaşımı görünce yazmak istedim. Ben de çatlama iğnesi vurulduğum gün dahil 13. günde test yaptım çoook silik ikinci çizgiyi gördüm.hatta testi söküp baktım öyle görebildim :KK48: ertesi gün de kan verdim 54 çıktı. Senin de bir iki güne belli olur bence. Umarım senin de pozitif çılar
ayyy inş haftasonu geçsin salı sabahı yapmayı düşünüyordum bende tabi dayanabilirsem :) sizinde hayırlı olsun... Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin.... sizdemi klomen kullandınız? kaç yum vardı? kaç mmdi ? ilk ilişkınız 36 saat sonramı oldu?

ayyy inş haftasonu geçsin salı sabahı yapmayı düşünüyordum bende tabi dayanabilirsem :) sizinde hayırlı olsun... Rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin.... sizdemi klomen kullandınız? kaç yum vardı? kaç mmdi ? ilk ilişkınız 36 saat sonramı oldu?

Hadi inş :) ben merional iğne kullandım 7 gün, sonra da çatlatma iğnesi. Benim Dr iğnenin yapıldığı gün de birlikte olun dedi. Biz de uyduk ona :) Şimdi değerlerin yükselmesini bekliyoruz, inşallah hamilelik süreçlerini de birlikte yaşarız burda :)

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. Benim sat 4 Mayıs ama ben dayanamadım test yaptırdım. Beta hcg 54 çıktı,iki gün sonra(yani dün) 110 çıktı. Ama Dr hala sevinmek için erken diyor.beta 2000lere gelip de keseyi görmemiz gerek dedi.günler geçmiyor beklemekle :KK43:
tebrik ederimmmm ne kadar güzel darısı başımıza katlanmış bence gayet de.. boşver doktoru sonrasında bi sıkıntı olmasın diye temkinli yaklaşıyorlar.. rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

Hadi inş :) ben merional iğne kullandım 7 gün, sonra da çatlatma iğnesi. Benim Dr iğnenin yapıldığı gün de birlikte olun dedi. Biz de uyduk ona :) Şimdi değerlerin yükselmesini bekliyoruz, inşallah hamilelik süreçlerini de birlikte yaşarız burda :)
inş değerlerin kat kat yükselır cnm.... ikiz olma ihtimali varmı cnm .... eğer birden fazla yumurtan gelişmişse ikizde olabılır :KK66:

cnm artık ikimizde alıştık negatif görmeye yap gitsin belirsizlik kötü birsey.... inş doğum günü süprizi olur sana bebişin... bu arada cnm sen aşılama ne zaman yaptıracaksın.... aşılama araştırıyorum bende oda en iyi ihtimal tutma olasılığı %20 ..... birde iyi bir yer olsun diyorum oda 2.000-3.000 istiyorlar 3 defa aşılam yaptırsan hemen hemen tüp bebekle aynı masrafa çıkacak... .... ne bileyim acaba klomen işe yaramazsa direk tüp bebek mı olsun diyorum kararsızım
Canm ben bu ay olmadiysa özel bi hastnede aşılama yaptırıcam ücretini görüşmedim ama ben 1 kez aşılama olmadi hemen tüp denicem bence asılama icin soyledigin miktarlar çok fazla tup düşün derim

Canm ben bu ay olmadiysa özel bi hastnede aşılama yaptırıcam ücretini görüşmedim ama ben 1 kez aşılama olmadi hemen tüp denicem bence asılama icin soyledigin miktarlar çok fazla tup düşün derim
banada çok fazla geldı birde medipole soracagım bakalım maliyeti ne kadar .... hayırlı olsun cnm.... umarım tüp bebeğe gerek kalmaz biran önce hamile kalırısn

Yok canım beş Mayıs yasa altı mayıs adet gunum. Ama heray oldugu gıbı bu aysa on gun önceden adet belırtılerım başladı. Kesin olacak. Ben anlıyorum canım. Senın ne zaman
benim de 4ü cnm ..benim de öyle 8gün öncesinden fln sırayla başladı tüm belirtiler dün sivilcemi de cıkardım tmm beklemedeyim ben de :KK43:

benim de 4ü cnm ..benim de öyle 8gün öncesinden fln sırayla başladı tüm belirtiler dün sivilcemi de cıkardım tmm beklemedeyim ben de :KK43:
Aynen canım. Hele şimdi öyle agrı varki sanki şuan adet olacagım. Neden olmuyor anlamıyorum. Eşimdede bendede sorun yok. Sen kaç yasındasın

Aynen canım. Hele şimdi öyle agrı varki sanki şuan adet olacagım. Neden olmuyor anlamıyorum. Eşimdede bendede sorun yok. Sen kaç yasındasın
canım vakti saati gelmedi demek bilemiyorum ki :KK43:
28yaşındayım ben sen ?
hsg çekildin mi peki ,doktor bana bi kaç ay daha bekleyip çekinebilirsin dedi bayram ertesi çekincem nasipse

X