2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.kasım-2015 te kimyasal gebelik geçirdim. Hiç ummadığımız bir anda hamile olduğumu öğrenmiştim. Kan değerim 650 ye kadar çıkıp ardından kanamayla düşük oldu. Kese falan görmemiştik. Nisana kadar düşünmedik. Bu ay tekrar denedik.dün adet günümdü.test silik çizgi çıktı.bu sabah ilk idrarla yaptığım negatifti. 4 saat idrarımı tutup tekrar aynı marka ile yaptım yine silik çizgi. Çok heyecanlıyım ama korkuyorum da.Allah isteyen herkese nasip etsin...

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. Benim sat 4 Mayıs ama ben dayanamadım test yaptırdım. Beta hcg 54 çıktı,iki gün sonra(yani dün) 110 çıktı. Ama Dr hala sevinmek için erken diyor.beta 2000lere gelip de keseyi görmemiz gerek dedi.günler geçmiyor beklemekle :KK43:

Merhaba canım hayırlı olsun sen bol dua et içini ferah tut. bende bat'a 2 gün kala öğrendim hamileliğimi sabah testi yaptım çizgi hemen çıktı öğlen kana gittiğimde 103 dü..üç gün sonra 572 ye katladı Allahıma şükür bugünde keseyi gördük. Allahım kısmet ederse Aralık/Ocak annesi olacağım inşallah
Kendine dikkat et folik asit vitaminlere başla.
Darısı burdaki isteyen bütün arkadaşlara olsun Rabbim benim mercimeğimi sağlıklı kılsın ( ocak ayında kimyasal yaşamıştım).

Merhaba canım hayırlı olsun sen bol dua et içini ferah tut. bende bat'a 2 gün kala öğrendim hamileliğimi sabah testi yaptım çizgi hemen çıktı öğlen kana gittiğimde 103 dü..üç gün sonra 572 ye katladı Allahıma şükür bugünde keseyi gördük. Allahım kısmet ederse Aralık/Ocak annesi olacağım inşallah
Darısı burdaki isteyen bütün arkadaşlara olsun Rabbim benim mercimeğimi sağlıklı kılsın ( ocak ayında kimyasal yaşamıştım).
Âmin inşallah.folik asit 3 aydır alıyordum.hala devam ediyorum. İstemsiz bi korku telaş oluyor.aslında çok rahat insanımdır.kimyasal gebelik biraz sarstı sanırım.hayırlısı artık.Allahım bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Hayırlı olsun ben de çarşamba günü gideceğim kese için erken gözükmüs maşallah ben çarşamba da görünmez daha diyordum

Hayırlı olsun ben de çarşamba günü gideceğim kese için erken gözükmüs maşallah ben çarşamba da görünmez daha diyordum
çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallah. evet daha minnacikdi yuvamız altdan muayeneyle göründü ultrasondan görünmezdi henüz.
güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK200:

çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallah. evet daha minnacikdi yuvamız altdan muayeneyle göründü ultrasondan görünmezdi henüz.
güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK200:
Daha güzel hallerini de görmek nasip olur inşallah canım. Alttan muayeneyle gördüyse benim çarşamba günü gorunmeyebilir o zaman. İlk bebeğin mi?

denemede 11.ayım eşimde de bende de bi sıkıntı yok sadece hsg çekilmedim.bat 4mayıs.ama 2gündür bel ağrım ve kasık ağrım hafiften başladı.sanırım bu ay da olmadı.
ocak anneliği ne hoş olurdu oysa :KK200:
Benim de bu ay 11. Ay canım aynı şekilde hsg kaldı bi onu da mayısta adet olursam halledecem inşallah olmam :) sen neden hsg için birkaç ay daha bekliyorsun ki erken zararı mi olur ?

canım vakti saati gelmedi demek bilemiyorum ki :KK43:
28yaşındayım ben sen ?
hsg çekildin mi peki ,doktor bana bi kaç ay daha bekleyip çekinebilirsin dedi bayram ertesi çekincem nasipse
39 yasındayım ben canım. Benım olmaması normal ama sen ümidını kesme. Ilk çocugunmuydu senın. Baska cocugun varmı

Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.kasım-2015 te kimyasal gebelik geçirdim. Hiç ummadığımız bir anda hamile olduğumu öğrenmiştim. Kan değerim 650 ye kadar çıkıp ardından kanamayla düşük oldu. Kese falan görmemiştik. Nisana kadar düşünmedik. Bu ay tekrar denedik.dün adet günümdü.test silik çizgi çıktı.bu sabah ilk idrarla yaptığım negatifti. 4 saat idrarımı tutup tekrar aynı marka ile yaptım yine silik çizgi. Çok heyecanlıyım ama korkuyorum da.Allah isteyen herkese nasip etsin...
Hayırlı olsun canım. Belırtılerın varmıydı peki

Hayırlı olsun canım. Belırtılerın varmıydı peki
İlk kimyasal gebeliğimde göğüs Ağrı'm çok fazlaydı.inanılmaz şişmişti.ayrıca adet günümde kahverengi kanamam olmuştu.bunda ise göğüs Ağrı'm çok değil.fakat şişlik var.akıntım fazla.adet olacak gibi karnım ağrıyor.ben her ikisini de erken öğrendim.sebebi yorgunluktu.inanılmaz uykum geliyor.dün öğle otururken uyuyakaldım.gündüzleri hiç uyuyamam aslında.bide üşümem çok fazlaydı ikisinde de.ayaklarım üşüyor hala aynı. İnşallah yardımcı olmuşumdur.

İlk kimyasal gebeliğimde göğüs Ağrı'm çok fazlaydı.inanılmaz şişmişti.ayrıca adet günümde kahverengi kanamam olmuştu.bunda ise göğüs Ağrı'm çok değil.fakat şişlik var.akıntım fazla.adet olacak gibi karnım ağrıyor.ben her ikisini de erken öğrendim.sebebi yorgunluktu.inanılmaz uykum geliyor.dün öğle otururken uyuyakaldım.gündüzleri hiç uyuyamam aslında.bide üşümem çok fazlaydı ikisinde de.ayaklarım üşüyor hala aynı. İnşallah yardımcı olmuşumdur.
Sagol canım. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin

Daha güzel hallerini de görmek nasip olur inşallah canım. Alttan muayeneyle gördüyse benim çarşamba günü gorunmeyebilir o zaman. İlk bebeğin mi?
merhaba tatlım evet ilk olacak inşallah yaşım 34 geç evlendim inşallah sağlıcakla kucağıma almak nasip olur.
seninde aynı şekilde güzel haberlerle dön bize ve sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah :KK200: birdahaki randevu bir hafta sonra beklemek zor sabırla bekliyorum

Slm cnm bata kac gun vardi yada gecmis miydi degerin benim bata 5 gun kala 38.4 cikti bi daha taptirmadim pazartesu yaptircam tekrar
Batı 1 gün geçmişti sanırım.kimyasal gebelikten sonra 33 günde bir oluyordum.geçen ay 30 du. Sat 31 mart. Bu gün sabah test verdim

X