2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
An itibariyle hernekadar ilk sayfalara çentik atmış olsamda gözümü şubat annelerine dikiyorum....:cry: Çünkü vajinit olmuşum önce mikropcuklarımdan kurtulmam lazım... :mad: Artık cümleten herkese hayırlı sağlıklı bebişlerle mutluluklar dilerim... :nazar:
geçmiş olsun cnm sağlığın yerınde olsunda birkaç ay geç olsun

Kızlar adet olacakmış gibi hisseden varmı. Adet belırtıleri çok var bende. :KK61:

An itibariyle hernekadar ilk sayfalara çentik atmış olsamda gözümü şubat annelerine dikiyorum....:cry: Çünkü vajinit olmuşum önce mikropcuklarımdan kurtulmam lazım... :mad: Artık cümleten herkese hayırlı sağlıklı bebişlerle mutluluklar dilerim... :nazar:
Geçmiş olsun canım. Hayırlısı olsun

anladım cnm haklısın bende çalısıyorum devletle uğrasamam.... maddi manevi çok zor süreçteyiz Rabbim inş emeğinin karşılığını verir.... bahçeci tüp merkezini bende duydum işin ehli olan bir yerde yaptırman çok iyi olmuş, ... bende iyi bir yerde aşılama yaptırmak istiyorumda iyi bir yerde 2.000-3.000 istiyor.... birde aşılamada %15 ihtimal veriyorlar 3 defa aşılama yaptırsan 8.000 tutyor buda tüp bebek tedavisiyle hemen hemen aynı tutuyor.... kafam o yüzden çok karısık ıhş klomen işe yararda bunlara gerek kalmaz :KK43:
canm aslında iyi bir yer olması önemli değildir, kısmetinde varsa devlete bile gitsen o ay olur. ama ne bilim daha çok aşılama yapılan bir yer olsn istedim. bende 2. yaptıramayabilirim dediğin gibi 2 ve 3 fazla gelir ama tüp bebekte bilemiyorum. sonuçta bizim bir rahatsızlığımz yok çok yıpratıcı bir süreç. bir tek hemen olsun istediğim için tüp bebeği düşünebilirim ama o da 8 binlerde..

canm aslında iyi bir yer olması önemli değildir, kısmetinde varsa devlete bile gitsen o ay olur. ama ne bilim daha çok aşılama yapılan bir yer olsn istedim. bende 2. yaptıramayabilirim dediğin gibi 2 ve 3 fazla gelir ama tüp bebekte bilemiyorum. sonuçta bizim bir rahatsızlığımz yok çok yıpratıcı bir süreç. bir tek hemen olsun istediğim için tüp bebeği düşünebilirim ama o da 8 binlerde..
ewt cnm hersey kısmet ama biz iyi bir yer bularak tedbirimizi alalım takdirini Allaha bırakalım
sebebsiz olunca uygulanan tüm tedaviler bana sankı boş gelıyor,
zamanımız daha gelmedı anlasılan....
inş tedavilerimiz ve dualarımız vesile olur
bende iyi bir yerde eylül ayında bir defa aşılama yaptıracagım sonra olmazsa 2018'de ocak ayında tüp bebek yaptıracagım
kredilerimiz var , 2018de rahatlıyacagız inş o zaman tek harcamamız bebek için olacak
bu arada benım yasım 26 .... 20 ay oluyor
sizin yasınız kaç ? kaç aydan beri denıyorsunuz...

ben 28 yaşındayım. 7,8 aydır deniyoruz canm. eşim tüp bebeğe ikna olmaz sanırm, zaten benm acele etmeme de anlam veremiyor ama artık gerçekten çok ihtiyaç hissediyorum, rabbim boş çevirmesin.

ben 28 yaşındayım. 7,8 aydır deniyoruz canm. eşim tüp bebeğe ikna olmaz sanırm, zaten benm acele etmeme de anlam veremiyor ama artık gerçekten çok ihtiyaç hissediyorum, rabbim boş çevirmesin.
inş bunlara gerek kalmaz
ama sizinkısı gercekten çok yenı
ilk bir yıl bekleyın diyorlar ....
neyse cnm tedavin hayırlı olur inş belkı ıkızın olur inş :KK66:

inş hepiniz hayırlısı ile hamile kalırsınız :) geçen sene bu zamanlar bende ocak anneleri sayfasında yazıyordum, rabbim nasip etti 5 ocak doğumlu oğluşum oldu, sizi çok iyi anlıyorum rabbim nasip etsin inş hayırlı bir şekilde :))

Merhaba umarim bende ocak annesi olurum 1 oglum var subat 2014 dogumlu 3. Yi de nasip eder rabbim ins bat 9 mayis bakalım nasil sabretcm 9 zamana kadar oglumdq 9vulasy9n testi kullanarak hamile kaldim bunayda kullandim coft cizgiyi yakaladik umarim tutmustur
Merhaba benimde 2014 şubat doğumlu oğlum var ikinciyi istiyoruz kısmet bakalım

inş hepiniz hayırlısı ile hamile kalırsınız :) geçen sene bu zamanlar bende ocak anneleri sayfasında yazıyordum, rabbim nasip etti 5 ocak doğumlu oğluşum oldu, sizi çok iyi anlıyorum rabbim nasip etsin inş hayırlı bir şekilde :))
inş bizede nasip olur ben 4 ocak doğumluyum eğer bu ay gebelık gerceklesirse bebeğimim tahmini doğum tarıhı 12.01.1017 olucak .... Büyük bir sabırla beklıyorum.... bu ay klomen kullandım hayırlısı artık :KK66:

inş bizede nasip olur ben 4 ocak doğumluyum eğer bu ay gebelık gerceklesirse bebeğimim tahmini doğum tarıhı 12.01.1017 olucak .... Büyük bir sabırla beklıyorum.... bu ay klomen kullandım hayırlısı artık :KK66:

Allah herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın:anneadayı:

D dorti merak ettim durum ne:KK64: benim 1 haftam var bakalım ne olacak?

denemede 11.ayım eşimde de bende de bi sıkıntı yok sadece hsg çekilmedim.bat 4mayıs.ama 2gündür bel ağrım ve kasık ağrım hafiften başladı.sanırım bu ay da olmadı.
ocak anneliği ne hoş olurdu oysa :KK200:

denemede 11.ayım eşimde de bende de bi sıkıntı yok sadece hsg çekilmedim.bat 4mayıs.ama 2gündür bel ağrım ve kasık ağrım hafiften başladı.sanırım bu ay da olmadı.
ocak anneliği ne hoş olurdu oysa :KK200:
Canım hamilelik belirtisi de olabilir kasık bel ağrısı ilk gebeliğim de adet olacakmışım gibi ağrım oluyordu benimde

Canım hamilelik belirtisi de olabilir kasık bel ağrısı ilk gebeliğim de adet olacakmışım gibi ağrım oluyordu benimde
geçtiğim 10ayda zihnimde o kadar belirti yaratıp inandırdım ki kendimi her defasında fena tosladım :KK43:
o yüzden bu döngü hep böyle gidecek gibi geliyor.inşallah haklı çıkarsın nasıl güzel olur :KK200:

belli olmaz ki daha varmış gününe:anneadayı:
ah keşke ama her ay belli olmaz belli olmaz diye geldim bu güne ..ama her ay olan zamanda başlayan şeyler gene başlayınca umut fln kalmıyor.rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah hepimize senin bat ne zaman ?

hamilelik belirtisi ile adet belirtisi farklı değil bence rabbim hayırlısını versin, hiç ummadığın zamanda olur belli mi olur:) benim 1 hafta var canım:KK64:

X