2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
geçtiğim 10ayda zihnimde o kadar belirti yaratıp inandırdım ki kendimi her defasında fena tosladım :KK43:
o yüzden bu döngü hep böyle gidecek gibi geliyor.inşallah haklı çıkarsın nasıl güzel olur :KK200:
10 ay sonra oldu benim de canım anlıyorum seni ama ummadığın anda geliyorsan
geçtiğim 10ayda zihnimde o kadar belirti yaratıp inandırdım ki kendimi her defasında fena tosladım :KK43:
o yüzden bu döngü hep böyle gidecek gibi geliyor.inşallah haklı çıkarsın nasıl güzel olur :KK200:

hamilelik belirtisi ile adet belirtisi farklı değil bence rabbim hayırlısını versin, hiç ummadığın zamanda olur belli mi olur:) benim 1 hafta var canım:KK64:
senin de bir şey kalmamış 1gün sonrasın benden ..inşallah nasip olur sana da ..
senin ilk gebelik mi olacak

Kizlar bat bugun olmadi daha ama kasıgımda cok agri var yine hüsran yani oldu olcak :KK43: S sinkar sende drum nasil cnim..

Kızlar ben bu ay da kırmızı kartı gördüm:cry: ogluma 3. Ayda gebe kalmistim belki bu da oyle olur.. hayırlısı olsun ne diyeyim.. hamis arkadaşlar Allah sağ salim bebeklerinizi kucağıniiza almayi nasip etsin.. bana Şubat yolları göründü kova burcunu severim zati:KK36:

Ayyy hadi inş östrojen takviyesi alıyorum onun etkisinde olabilir diyorum. Birde gögüsğmde ucuma dokunduça hafif sızlıyor
Lekelenme yumurta çatlamasında yada döllenme Rahime yerleşme sırasında oluyormuş. E senin adette gelmek üzere sanırım. Yani yerleşmiş olabilir hayırlısı
Haftasonu test yap bence. Göğüsün üstüne yatamama gibi bir durum oluyor o kadar sızlıyor

Lekelenme yumurta çatlamasında yada döllenme Rahime yerleşme sırasında oluyormuş. E senin adette gelmek üzere sanırım. Yani yerleşmiş olabilir hayırlısı
Haftasonu test yap bence. Göğüsün üstüne yatamama gibi bir durum oluyor o kadar sızlıyor
Çat iğnesi vuruldum 12. Günündeyim salı günü test yaparım... Bende sadece hafif sızı var o kadar

Çat iğnesi vuruldum 12. Günündeyim salı günü test yaparım... Bende sadece hafif sızı var o kadar
Ay canm daha once boyle belirtlerin yoktu sanirim bende klomen ostrjen takvyesi kullandim lekelnme falan olmamisti insallah hamissindir :anneadayı: benim adet belirtilerim var ama olmadi daha bekliyorum :KK43:

Ay canm daha once boyle belirtlerin yoktu sanirim bende klomen ostrjen takvyesi kullandim lekelnme falan olmamisti insallah hamissindir :anneadayı: benim adet belirtilerim var ama olmadi daha bekliyorum :KK43:
ewt cnm daha önce hiç böyle belirtilerim yoktu hayırlısı artık iğne vurulalı 13 gün oldu buğün, belkı salı günü test yapabilirm :KK66:

ewt cnm daha önce hiç böyle belirtilerim yoktu hayırlısı artık iğne vurulalı 13 gün oldu buğün, belkı salı günü test yapabilirm :KK66:
Hadi bkalim insallah benimde bat dündü olmadım test yapsammi diyorum birde bugun dogum günüm acaba diyorum ama negatf gormkten korkuyorum :KK43:

Hadi bkalim insallah benimde bat dündü olmadım test yapsammi diyorum birde bugun dogum günüm acaba diyorum ama negatf gormkten korkuyorum :KK43:
cnm artık ikimizde alıştık negatif görmeye yap gitsin belirsizlik kötü birsey.... inş doğum günü süprizi olur sana bebişin... bu arada cnm sen aşılama ne zaman yaptıracaksın.... aşılama araştırıyorum bende oda en iyi ihtimal tutma olasılığı %20 ..... birde iyi bir yer olsun diyorum oda 2.000-3.000 istiyorlar 3 defa aşılam yaptırsan hemen hemen tüp bebekle aynı masrafa çıkacak... .... ne bileyim acaba klomen işe yaramazsa direk tüp bebek mı olsun diyorum kararsızım

X