2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar dün gece adet ağrımda birlikte bir kaç damla pembe ve sonrasında kahverengi kanamam oldu.çok endişeliyim.şimdi bi sıkıntı yok

Kızlar dün gece adet ağrımda birlikte bir kaç damla pembe ve sonrasında kahverengi kanamam oldu.çok endişeliyim.şimdi bi sıkıntı yok
Hamileydin sanırım öyle hatırlıyorum. Bol bol Ayakların yukarda olacak şekilde uzan dinlen ağır iş yapma yukarılara uzanma dikkat et yani. Eğer artarsa yada tekrarlarsa hemen doktora git progestan verebilir.

39 yasındayım ben canım. Benım olmaması normal ama sen ümidını kesme. Ilk çocugunmuydu senın. Baska cocugun varmı
sen de kesme umudunu bence rabbim ol dedikten sonra ne yaşa bakıyor ne başa ,ya da olmucaksa da olmuyor .. rabbim inşaallah gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin cnm. benim ilk olcak kısmet olursa :/

Benim de bu ay 11. Ay canım aynı şekilde hsg kaldı bi onu da mayısta adet olursam halledecem inşallah olmam :) sen neden hsg için birkaç ay daha bekliyorsun ki erken zararı mi olur ?
yok canım zarardan değil annem ve eşim inatla bayrama kdr dur dediler pimpirikliler çok ,annem yumuşak karnım benim çok ısrar edince e tmm dedim :/ başka bi sebebi yok yani bana kalsa ben de bu hafta regl ertesi cekincem :/

Hamileydin sanırım öyle hatırlıyorum. Bol bol Ayakların yukarda olacak şekilde uzan dinlen ağır iş yapma yukarılara uzanma dikkat et yani. Eğer artarsa yada tekrarlarsa hemen doktora git progestan verebilir.
4+4 sanırım dün 149 çıktı kan değerim.adet günüm 33-30 gün arası.yani bugün 33.gün.yerleşme olabilir mi? Şu an bacaklarım ağrıyor.kanama yok peçeteye sarı kahverengimsi çok az bişey geliyor.maalesef öğretmenim ve yazılı yapıyorum çocuklara.11.30 dan sonra dinleneceğim.lütfen dua edin.ilk gebeliğim kimyasaldı.yine böyle kaybettim.çok endişeliyim.

4+4 sanırım dün 149 çıktı kan değerim.adet günüm 33-30 gün arası.yani bugün 33.gün.yerleşme olabilir mi? Şu an bacaklarım ağrıyor.kanama yok peçeteye sarı kahverengimsi çok az bişey geliyor.maalesef öğretmenim ve yazılı yapıyorum çocuklara.11.30 dan sonra dinleneceğim.lütfen dua edin.ilk gebeliğim kimyasaldı.yine böyle kaybettim.çok endişeliyim.
Canım doktoruna bi danış istersen progestan kullanmiyorsan belki onu verebilir ilk gebeligimde de kullanmıştım şimdi de kullanıyorum ağrım var diye. Yerlesme kanamasi hic farketmedim ben

İçini ferah tut kimyasal gebelik oldu diye bu da sorunlu olacak diye bişey yok. Doktor aksini söylemediği sürece sen hamilesin ve aklına başka bişey sokma. Önlemini al o kadar. Gerisini olduktan sonra düşünürsün. Sana tavsiyem git doktora bugün. Geç döllenmeyse yerleşme kanaması olabilir Diyeceğim ama bilemiyorum aksi durum olabilir diye de önlem al. Kahverengi kanama yeni kanamayı değil eski kanamayı göste

Son düzenleme:
İçini ferah tut kimyasal gebelik oldu diye bu da sorunlu olacak diye bişey yok. Doktor aksini söylemediği sürece sen hamilesin ve aklına başka bişey sokma. Önlemini al o kadar. Gerisini olduktan sonra düşünürsün. Sana tavsiyem git doktora bugün. Geç döllenmeyse yerleşme kanaması olabilir Diyeceğim ama bilemiyorum aksi durum olabilir diye de önlem al. Kahverengi kanama yeni kanamayı değil eski kanamayı gösterir. Ben de senin günlerine yakın kahverengi lekelenme yaşamıştım ilk hamileliğimde. Çok ayakta saatlerce koşturmacayla geçiyordu günüm beş kat in çık günde kaç defa mecbur koşturuyordum. Progestan kullanmama rağmen On beş gün kadar sürdü en son kırmızı gelmeye başlayınca progestanı ağızdan değil attan verdi doktor ve dozunu arttırdı arkasından geçti şükür
İkindi randevu aldım.inşallah bi sıkıntı yoktur.ilkinde kırmızı olmadıktan sonra korkma demişti doktor.benim kırmızı sonradan gelmişti. Hayırlısını diliyorum her zaman.

yok canım zarardan değil annem ve eşim inatla bayrama kdr dur dediler pimpirikliler çok ,annem yumuşak karnım benim çok ısrar edince e tmm dedim :/ başka bi sebebi yok yani bana kalsa ben de bu hafta regl ertesi cekincem :/
Aslında bende bir yıl dolsun öyle cektireyim diyordum ama başka ile tasinacaz şimdi ankarada anestezi ile yaptırırım ama başka yerde anestezi olmazsa sıkıntı diye bu aya karar verdim sıkıntısı da gitsin kafamdan diye

Aslında bende bir yıl dolsun öyle cektireyim diyordum ama başka ile tasinacaz şimdi ankarada anestezi ile yaptırırım ama başka yerde anestezi olmazsa sıkıntı diye bu aya karar verdim sıkıntısı da gitsin kafamdan diye
en güzeli canım... bana kalsa dediğim gibi ben de bu hafta çektirirdim ama annem nolr kızım deyince 10ay zaten çabaladım olmadı ,2ay daha oyalansam çok bi sıkıntı olmaz diye düşündüm kıramadım annemi.. nasip ne zamansa o zaman olcak zaten ,eğer zamanı 3ay sonraysa bu ay da çekilsem 3ay boş geçecek.hakkımızda hayırlısı inşallah.sen ne zmaan çektirceksin ne zmaan bat ? bittikten hemen sonra çekiliyormuş doktor öyle söyledi bana

en güzeli canım... bana kalsa dediğim gibi ben de bu hafta çektirirdim ama annem nolr kızım deyince 10ay zaten çabaladım olmadı ,2ay daha oyalansam çok bi sıkıntı olmaz diye düşündüm kıramadım annemi.. nasip ne zamansa o zaman olcak zaten ,eğer zamanı 3ay sonraysa bu ay da çekilsem 3ay boş geçecek.hakkımızda hayırlısı inşallah.sen ne zmaan çektirceksin ne zmaan bat ? bittikten hemen sonra çekiliyormuş doktor öyle söyledi bana
Canım sen hiç ilac falan içtınmı. Hani şu klomen yada ona benzer ilaçlardan. Ben hiçbişey kullanmadım. Doktorada gıtmedım.

Evet zamanı bellidir aslında belki hiç çekilmeden olur bir yıl dolsun bekle bakalım benim bat 8 mayıs gibi kanama bittikten sonra gitmek lazım 10-11. Gün diyorlar genelde öyle gidecem bende

benim sat 30 mart..
adetimin üzerinden 3 gün gecikti.. geç döllenme olduğu düşünüyorum..
idrar test yaptım negatif..
iki kere yaptım ikisindede negatif..
ne oluyor ya kendinden şüphelenmeye başladim. allahım ne olur bat gelmesin diye dua ediyorum.

Evet zamanı bellidir aslında belki hiç çekilmeden olur bir yıl dolsun bekle bakalım benim bat 8 mayıs gibi kanama bittikten sonra gitmek lazım 10-11. Gün diyorlar genelde öyle gidecem bende
öyle canım öyle ,benim de 4mayıs bakalım bekliyorum ben de ama tüm şartlar mevcut bende gelcek :KK43: inşallah senin gelmez

Canım sen hiç ilac falan içtınmı. Hani şu klomen yada ona benzer ilaçlardan. Ben hiçbişey kullanmadım. Doktorada gıtmedım.
yok canım sadece folik asit kullanıyorum.doktora 2kez gittim.yumurtlamamın düzeni olsun ,yumurta kalitesi olsun çok şükür güzel o yüzden ekstra destek verirsem (klomen vb) ekstra büyüme yapar ve kiste dönüşebilir dedi.o yüzden bir şey vermedi canım. :KK43:

benim sat 30 mart..
adetimin üzerinden 3 gün gecikti.. geç döllenme olduğu düşünüyorum..
idrar test yaptım negatif..
iki kere yaptım ikisindede negatif..
ne oluyor ya kendinden şüphelenmeye başladim. allahım ne olur bat gelmesin diye dua ediyorum.
Bu kadar aklına takacağına Kan tahlili yaptır istersen. Erken gebelik testleriyle aynı fiyat

öyle canım öyle ,benim de 4mayıs bakalım bekliyorum ben de ama tüm şartlar mevcut bende gelcek :KK43: inşallah senin gelmez
İnşallah gelmez ikimiz in de ya zor beklemek zamanı bellidir yakında olur inşallah diyorum ama böyle belirsizlikle beklemek zor oluyor bayağı

İnşallah gelmez ikimiz in de ya zor beklemek zamanı bellidir yakında olur inşallah diyorum ama böyle belirsizlikle beklemek zor oluyor bayağı
doktor bana film çekinebilirsin dedikten sonra ben filmsiz zor gibi düşünüyorum o yüzden beklentim yok gibi bu ay belirtiler de zaten 1hafta kala fln kendini belli edince o dönem daha kolay geçiyor.. rabbim inşallah nasip eder canım mucizesiyle nasiplendirir bizi de :KK43:

Herkese iyi günler iyi bir hafta olsun inşallah..
Dün şüpheyle eşim ve annemin ısrarı üzerine evde test yaptım ama sonuç negatif.. Resmen pozitifi bekliyordum.. Bata 5 gün vardı.. Ucuz testlerden de değildi yaptığım.. İki düşük yaptığım için eğer gebelik varsa erken öğrenip doktoruma gidicektim, o da bazı tedbirleri alıcaktı bu sefer.. Belirtilerim de o kadar fazla ki.. Hiç olmadığı kadar üşüyorum titriyorum resmen.. İştahım hiç kalmadı.. Baş dönmem var.. Çok fazla uyku isteği.. İdrar rengim koyulaştı.. Mide problemleri gaz vs.. İkinci gebeliğimi öğrenmeden önce de çok fazla üşümem vardı.. 9. haftada kaybettim bebeğimi.. Şimdi ben bu idrar testine güvenmeli miyim ne yapmalıyım kafam çok karıştı :110: Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah, sanırım beklemekten başka çare yok..

X