2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar acil cvp lütfen kan testim 4905 çıktı 5 hafta için yüksek geldi bana Dr buğün yokmuş yarın gidicem

ellerine sağlık canım

başlangıç kilom 59 bak onu yazmayı unutmuşum

Ekledim canım.

Kızlar acil cvp lütfen kan testim 4905 çıktı 5 hafta için yüksek geldi bana Dr buğün yokmuş yarın gidicem

Her gebelik bir olmuyor ya.
Ben hiç hcg baktırmadım ama 5+4te karından gördüm, 6000 üstü karından görünür derler ya.
Bence abes bir durumun yok.

Benide ekler misiniz?

Nick: masmaviyim
SAT: 19.04.2016
BDT: 24.01.2017
Meslek: öğretmen (çalışmıyor)
1. Bebeğim
Kilo 72

Evet kimi hamileler hic bulanti yasamadan saglikli gebelik geciriyor.
Annem ve kiz kardesim cok bulanti sorunu yasamamislar hamileyken. Ben de yasamayabilirim muhtemelen.
Ama bende soyke bir durum var. En son bos gebeligimde bulanti yasamamistim ve bu bende negatif etki yapti. Sanki bulantim olsaydi kaybetmicekmisim bebegimi gibi yersiz bir dusunce olustu.

Benide ekler misiniz?

Nick: masmaviyim
SAT: 19.04.2016
BDT: 24.01.2017
Meslek: öğretmen (çalışmıyor)
1. Bebeğim
Kilo 72

Not aldım. Pcye geçince ekleyeceğim.

Keşke o arada herkes tüm eksikleri tamamlasa

Bebegimizin ismi belli. Kiz da olsa erkek de olsa Deniz anasi olacagim insallah

Bende 75 kilo hamile kaldım umarım çok kilo almadan bu süreci kapatabilirim. bol su içmeye çalışıyorum. abur cubur ve hamur işi yemiyorum ekmeği abartmıyorum umarım az kilo alırım. Birde hanımler bilgisayar başı çalışıyorum çay kahve bol içiyordum şimdi azaltınca feleğim şaşıyor. sürekli uyuklar pozisyondayım

Can'ım yaşadığım şehir Mardin kilo 65 Çin takvimi kız diye gösterdi eline sağlık

Tşk
Ekledim canım.

Her gebelik bir olmuyor ya.
Ben hiç hcg baktırmadım ama 5+4te karından gördüm, 6000 üstü karından görünür derler ya.
Bence abes bir durumun yok.
Tşk ederim henüz 4+4 olduğu için panik yaptım

Ellerine sağlık canım benim başlangıç kilom da 59

Masa başı değil ama ben de kahve içiyordum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kafeinsiz Kahveler var onlardan almayı düşünüyorum. Doktora gittiğimde soracağım
Kafeinsiz Kahveler Hakkı'nda bilgisi olan var mı ?

Kızlar saç dökülmesi yaşayanınız var mı?
Hayatımda hiç yaşamadığım kadar saç dökülmem var ve gebelikten mi bilmiyorum

Bilgisayar basinda olunca illaki icmek istiyorum simdilik gun icinde uc bardaga dusurdum cayi sabah ogle ve ogleden sonra acaba ne tur bitki caylari icebiliriz kafeinsiz kahve hakkinda gercekten bi bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…