Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yanıma almayı unutuyorum ya o kadar halsizim ki kendimi zor işe atıyorum ve evde mümkün olduğunca istirahat etmeye çalışıyorum. Zaten unutkanım şimdi daha beter oldum. Bugün telefonumu evde bırakıp annemlere gelmişim. Eşim geri gitti almaya 🤦‍♀️ ki elimden düşmez benim 😅 bulantı var ama kusacak dereceye gelmedim şükür 😅
Ay şu unutkanlık 😅😅🤦 ağzımdaki lafı unutmuşluğum var konuşma esnasında sonraki kelimemi unutup şapşalladım yada koridora çıkıp eşime ben ne için çıktım diye seslendigim çok oluyor cüzdan telefon çanta hep eşim arkamdan getiriyor sağolsun vitaminlerde sıkıntı çıkmadı normalde de unutkanim ama şuan üst seviye çok iyi anlıyorum seni 😅🤗🤗

Kızlar aranızda progestan 50 mg kullanan var mı? Benim bezeler oluştu da ilacı vücut alıyor mudur? İğneyi yaptıktan sonra son günlerde biraz çok kanıyor sanki valla aklıma takıldı

Keşke biraz düşünceli olsa insanlar dediğin gibi tehlikleli zamanlar geçiyor ama sıkma canını inşallah rabbim bağışlar minigini hiçbiseycik olmaz benimde rahim tümsek gibiymiş vajinal bakıldı ilk kese görünmedi kalp atışında bile baya uğraşarak göründü sağlıklı olsunlar da görünür inşallah 🤲🏻 🤲🏻 progestan kullanınca mecbur günde bikac kez çamaşır değiştiriyorum ama akıntı fazla olunca bezde kullanıyorum 🤗🤗
Allah'a emanetiz yapacak birseyim yok açıkçası şartlar böyle şu an.. bizim hamilelik günlerimiz haricinde de ortak noktalar var anlaşılan 😅 rahim şekli görüntüyü çok etkiliyor şimdi küçükler diye ama nasipse büyüdükçe Bi fark olmayacak artık rahat görünecekler🥰 inşallah sağlıklı olsunlar başka isteğimiz yok ki bekleriz napalim 😊 bu arada ben de bebege birseyler almaya korkuyorum 12 hafta olmasını beklemekten yanayım, en kötü ihtimalle 10 hafta bitsin diye düşünüyorum az kaldı zaten 🥰 sabırsız Bi tarafim ama bastırıyorum 😅

Ay şu unutkanlık 😅😅🤦 ağzımdaki lafı unutmuşluğum var konuşma esnasında sonraki kelimemi unutup şapşalladım yada koridora çıkıp eşime ben ne için çıktım diye seslendigim çok oluyor cüzdan telefon çanta hep eşim arkamdan getiriyor sağolsun vitaminlerde sıkıntı çıkmadı normalde de unutkanim ama şuan üst seviye çok iyi anlıyorum seni 😅🤗🤗
Arkamızı toplayanlar var neyse ki Rabbim eksikliklerini göstermesin 🥰

Kızlar aranızda progestan 50 mg kullanan var mı? Benim bezeler oluştu da ilacı vücut alıyor mudur? İğneyi yaptıktan sonra son günlerde biraz çok kanıyor sanki valla aklıma takıldı
İğne tipini ve uygulama yapılan yerlerini bilemiyorum kullanmadigim icin ama böyle durumlarda enjeksiyon bölgesini değiştirmek gerekir emilimin daha sağlıklı olması ve ağrı yaşamama açısından. Hangi bölgelere uygulanabilir denildiyse dönüşümlü olarak bölgeleri seçin sıraya koyun bence

İğne tipini ve uygulama yapılan yerlerini bilemiyorum kullanmadigim icin ama böyle durumlarda enjeksiyon bölgesini değiştirmek gerekir emilimin daha sağlıklı olması ve ağrı yaşamama açısından. Hangi bölgelere uygulanabilir denildiyse dönüşümlü olarak bölgeleri seçin sıraya koyun bence
Hergün yaptığım bir iğne hergün bir tarafa yapıyorum ama son birkaç gündür emilmiyor mu acaba diye korkmaya başladım

Benim de morluk ve şişlik var alıodur tabi ki korkmayın 🤗

Hergün yaptığım bir iğne hergün bir tarafa yapıyorum ama son birkaç gündür emilmiyor mu acaba diye korkmaya başladım
Emiliyordur ama emilim süresi biraz daha yavaş olabilir bezelerden dolayı diye düşünüyorum, emin olmamakla birlikte. Yanlış yönlendirmek istemem bilgimde eksik ya da hata varsa. Yine bir dahaki kontrolde Dr a sorun bence eğer sıkıntı görürse ilacın kullanım şeklinde değişiklik yapar zaten

Kızlar akıntı çok oluyor mu sizde de. 7+0 oldum bugün. Özellikle son 2-3 gündür akintim arttı birden islaklik hissi geliyor birsey oldu sanıyorum korkuyorum ama şükür ki normal akıntı oluyor beyazımsı renk
Canim sen cok ayakta kaliyosun nobet o bu derken bence ondan oluyodur, sorun olacak bi sey degildir diye dusunuyorum, ben evdeyim calismiyorum pek akintim yok, azicik disari ciksam hareket etsem akintim artiyor, yani bende boyle oluyor o yuzden sendeki de ondandir diye dusunuyorum sadece tahmin elbette. Ilk gebeligimde yuruyuse cikmistim, epeydir de evdeydim o zamana kadar, oyle bi islandim ki kanamam var zannedip eve bi gelisim vardi anlatamam, tuvalete gittim bi baktim oyle bi akintim olmus ki renksiz kokusuz, ha dedim hareketli olunca boyle oluyor demek ki.

Canim sen cok ayakta kaliyosun nobet o bu derken bence ondan oluyodur, sorun olacak bi sey degildir diye dusunuyorum, ben evdeyim calismiyorum pek akintim yok, azicik disari ciksam hareket etsem akintim artiyor, yani bende boyle oluyor o yuzden sendeki de ondandir diye dusunuyorum sadece tahmin elbette. Ilk gebeligimde yuruyuse cikmistim, epeydir de evdeydim o zamana kadar, oyle bi islandim ki kanamam var zannedip eve bi gelisim vardi anlatamam, tuvalete gittim bi baktim oyle bi akintim olmus ki renksiz kokusuz, ha dedim hareketli olunca boyle oluyor demek ki.
Cok mantıklı geldi anlattığın 😊 teşekkür ederim 😊 calisma sekli böyle olunca yapacak birsey yok, benim gibi çalışan çocukları olan onca insan var. Riskli bi gebelik olmadığı sürece sorun olmaz inşallah diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Boşluk buldukça oturmaya gayret ediyorum ama iş temposu çoğu zaman uygun olmuyor tabi buna😅

İki hamileliğimde tüp bebek, iğneler valla can dostumuz oluyo öncesi sonra 😅 sabah ayrı akşam ayrı iğne oluyorum bir yana iki yana die die yer buluno işte göbekte
Anladığım kadarıyla bu igneler kas jci değil deri altı dokuya yapılanlardan dimi gobek dediginize göre. Üst kol ve bacakta da uygulanabilir bölgeler var bu tarz iğnelerde. Bu ilaçta uygun mu bilmiyorum da Dr nasıl öneriyor tabi. Ben 2 kez catlatma ignesi kullandım onlari burda okuduğum kadarıyla herkes göbekten yapıyordu ama benim Dr üst koldan kendisi yapmıştı bana. İkinci iğneyi de yine oyle evde eşime yaptırdım

Kolonyalı mendil koy üstüne ve ovusturma iğne sonrası koyup kapat yada vurmadan önce büyükçe bı pamuğa kolonya sık bolca bezeleri ovala eridiğini fark edeceksin canım benimde önceki tedavilerden tecrübem oldu artık oluşmadan dağıtıyorum hemen 🤭🤭

Allah'a emanetiz yapacak birseyim yok açıkçası şartlar böyle şu an.. bizim hamilelik günlerimiz haricinde de ortak noktalar var anlaşılan 😅 rahim şekli görüntüyü çok etkiliyor şimdi küçükler diye ama nasipse büyüdükçe Bi fark olmayacak artık rahat görünecekler🥰 inşallah sağlıklı olsunlar başka isteğimiz yok ki bekleriz napalim 😊 bu arada ben de bebege birseyler almaya korkuyorum 12 hafta olmasını beklemekten yanayım, en kötü ihtimalle 10 hafta bitsin diye düşünüyorum az kaldı zaten 🥰 sabırsız Bi tarafim ama bastırıyorum 😅
Sonradan üzülüp kötü olacağımıza kendimizi duraklatalim canım ben mesela tutamıyorum girip bakıyorum favoriliyorum alışveriş hevesimi cikardiktan sonra eşim girip boşaltıyor favorileri 😂😂rabbim sağlıkla kucağımıza almayı o dünyanın en güzel kokusunu doya doya içimize çekmeyi nasip etsin ben bezlere sarmaya raziyim yeterki hayırla sağlıkla gelsinler 🤗 onlar daha cm bile değil mm ler minicik tanecik halleriyle bize tutunmaya çalışıyorlar kucağımıza gelmek için çabalıyorlar bizim elimizden de gelen stres yapmamak rahim şekli kanama falan takmamak dinlenmek beslenmek dua etmek ve sabırla miniklerimizi beklemek inşallah rabbim onları bize nasip kılacak hayırlı evlat edecek 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🫠💖

Sonradan üzülüp kötü olacağımıza kendimizi duraklatalim canım ben mesela tutamıyorum girip bakıyorum favoriliyorum alışveriş hevesimi cikardiktan sonra eşim girip boşaltıyor favorileri 😂😂rabbim sağlıkla kucağımıza almayı o dünyanın en güzel kokusunu doya doya içimize çekmeyi nasıl etsin ben bezlere sarmaya raziyim yeterki hayırla sağlıkla gelsinler 🤗 onlar daha cm bile değil mm ler minicik tanecik halleriyle bize tutunmaya çalışıyorlar kucağımıza gelmek için çabalıyorlar bizim elimizden de gelen stres yapmamak rahim şekli kanama falan takmamak dinlenmek beslenmek dua etmek ve sabırla miniklerimizi beklemek inşallah rabbim onları bize nasip kılacak hayırlı evlat edecek 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🫠💖
Aminnn🤲🥰 senin tutamıyor bakiyor olman çok normal çünkü evde istirahat halindesin elin gidiyordur illa ki sıkılınca. O anlamda iş temposu sonra eve gelince evdeki işler derken oyalaniyorum ben biraz daha. Arada baksam da fazla vakit ayıramıyorum yarım kalıyor Bi siteden baktiysam öbürüne bakayım kıyas yapayım derken birsey çıkıyor teli kenara atıp gitmek zorunda kalıyorum sonuca ulaşamadan 🤣

Beze olduğu için emilim zor oluyor dışarıya çıkıyor kanıyor çok iyi anlıyorum ama kolonyayla dağıtma çok iyi geliyor iğneden ince bastırarak dağıt rahatta edeceksin çünkü bezeler oluşunca oturmak tam işkence oluyor sürekli halsiz ağrılı hissediyor insan 🫤

Merhaba kan vermeye sağlık ocagına mı gittiniz yoksa hastaneye mi ilk kez anne olucam ve bilgim yok ben hastaneye ravdevu aldım ama doğru mu yaptım bilemiyorum
Merhaba sağlık ocağında kan verdim hastaneye sonra gittim hemen gitmeyin çünkü kese nin gözükmesi için belli Bir değer gerekiyor

Aminnn🤲🥰 senin tutamıyor bakiyor olman çok normal çünkü evde istirahat halindesin elin gidiyordur illa ki sıkılınca. O anlamda iş temposu sonra eve gelince evdeki işler derken oyalaniyorum ben biraz daha. Arada baksam da fazla vakit ayıramıyorum yarım kalıyor Bi siteden baktiysam öbürüne bakayım kıyas yapayım derken birsey çıkıyor teli kenara atıp gitmek zorunda kalıyorum sonuca ulaşamadan 🤣
Ben büyük parçaları kararlaştırdım bile ama nerden alacağımı falan değil hangi model alacağıma karar verdim giysilerde Bursa'dan isteyecem sosyete pazarında baya uygun oluyo LC defacto civil ürünleri üretim fazlası olanları getiriyorlar uyguna ablamdan isteyecem yatak yastık annem yaptıracak babynest olarak herşey kararlaştırıldı model olarak bı alması kaldı oda hayırlısıyla Şubat'tan sonra başlarız acelesi yok neyi alacağımızı bilsek yeter fazla abartıya kacmayacam lazım oldukça alırım eksikleri 😅 inşallah zamanı gelince burdan önererek bakarız her birimiz bişeye bakarak sonuca karşılaştırırız çok güzel sonuçlara ulaşırız 🤗🤗🥰

X